yüzümde bir sürü ben var. ama çirkin hissetmiyorum kendimi. ama çocukken oyuncak bebeğe tükenmez kalemle yüzümdeki benlerin sayısınca aynı yerleri işaretlemiştim. :) çok çirkin olmuştu.
aldırmayı düşünmedim hiç. ama burada yazılanları okuyunca acaba dedim. lazerde acıtıyormudur. ve de fiyatı ne kadardır.
Sonradan ben çıkan varmı peki aranızda?Ben son günlerde çok rahatsız olmaya başladım:çok üzgünüm:
bu konu tam benlik:)) sadece yüzümde var ve çok sayıdalar..yakında aldırıyorum ve inşallah hayırlısıyla kurtuluyorumm
benimde yüzümde bacağımda kolumda var bide beyaz tenli olduğumuz içintenimiz lekelere daha yatkın oluyo, en kısa znmda qidiyorum doktora cildimde bu aralar fazla coğalmaya basladırlar minik minik üfsss ins lazerle kurtulurumpiskolojim sıfırrr cildi lekesizleri görünce morel qercekten sıfır oluyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
seni çok iyi anlıyorum gerçekten ben de dışarda milletin koluna yüzüne tip tip bakıyorum ben var mı diye lekesiz olanları görünce cinnet geçiriyorum.. bu benlerin ağzına sıçıcam bigün özellikle sırtımda yaklaşık 30-35 tane var kezzap döküp yakasım geliyo bu yüzden.. bunları kesin tedavi eden bi doktor var mı bildiğiniz.. ama benimkiler kabarık değil leke görünümünde sadece.. bigün intihar edersem sebebi bu olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?