• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzünde ve vücudunda fazla "ben"olan varmı?

benim qibi yüüznde benlerden rahatsız olan bir arkadsım vardı bundan 4,5 ay önce yüzündeki benlerden kurtulmus 2 tane vardı zaten beni bir sağ yanağında diğeri solda ben lazerle yakıldığnı zannetmiştim ama lazerle değil ben olan kısmı işaretleyip bıcakla deri kesiliyomus yüüznde öyle abartılacak bir izde yok darısı benim qibilerin başına:teselli:

yüzümdede vücudumdada benler var bikaç tanesi et beni ama yüzümdekiler değil ve ben hiç rahatsız değilim arkdaşlar ne yüzümdekilerden nede vücumdakilerden gerçi rahatsız edicibir görüntüleride yok zaten çoktaönemsemeyin derim ben allah başka dert vermesin...

yüzümde bir sürü ben var. ama çirkin hissetmiyorum kendimi. ama çocukken oyuncak bebeğe tükenmez kalemle yüzümdeki benlerin sayısınca aynı yerleri işaretlemiştim. :) çok çirkin olmuştu.
aldırmayı düşünmedim hiç. ama burada yazılanları okuyunca acaba dedim. lazerde acıtıyormudur. ve de fiyatı ne kadardır.

bu konu tam benlik:)) sadece yüzümde var ve çok sayıdalar..yakında aldırıyorum ve inşallah hayırlısıyla kurtuluyorumm

yüzümde bir sürü ben var. ama çirkin hissetmiyorum kendimi. ama çocukken oyuncak bebeğe tükenmez kalemle yüzümdeki benlerin sayısınca aynı yerleri işaretlemiştim. :) çok çirkin olmuştu.
aldırmayı düşünmedim hiç. ama burada yazılanları okuyunca acaba dedim. lazerde acıtıyormudur. ve de fiyatı ne kadardır.

inanmıyorum yaaaa:)aynısını bende yaptım küçükken.benim yaptığım bebekte çok çirkin olmuştuuu:(

Sonradan ben çıkan varmı peki aranızda?Ben son günlerde çok rahatsız olmaya başladım:çok üzgünüm:

mrb su
bende hem çiller var hemde ben
yaşım ilerledikçe artış gösteriyorlar maaşallah
birde bende kırmızı noktalar çıktı
ayy deli olacam insanın elinden bişey de gelmiyo
doktora gitsem geçer mi ilaçlarla ben de bilmiyorum
neyse onlarda bizim bir parçamız

bende de çok fazla.. hepsinden değil ama bazılarından rahatsız oluyorum..aldırmayı düşünmüyo değilim ama bakalım :uhm:

Yüzündeki minik minik et beni olmayan benleri aldırdan var mı yok mu şimdi aramızda?:uhm: benlerden muzdaripler olarak biz de tavsiyelerini alsak.kaydirigubbakcemile2

bende de var bende deeeeee
ama tam burnumun etrafında 3 tane var onlar çok rahatsız ediyo
şöyle söyliyim burnumun üst tarafının solunda sonra tam aşağı hizasında burnumun alt kısmında
ondan da aynı hiza da 3 cm ilerde başka bi benim var çok simetriklerr:))
üçüncüsü sonradan çıktı kaherengi olarak gititkçe siyahlaştı
diğer ikisi doğuştan ve açık kahverengiler
o koyu renkli olan kafamı bozuyoalsanaalsanasmile

benim yüzümdede birsürü güneş beni var ayrıca omzumdada güneş lekeleri var yüzümdekiler çok rahatsız ediyor irili ufaklı nasıl kurtulcaz yaaa ayrıca sivilce ve siyah noktalardan ve lekelerdende nefret ediyorumm

benimde yüzümde bacağımda kolumda var bide beyaz tenli olduğumuz içintenimiz lekelere daha yatkın oluyo, en kısa znmda qidiyorum doktora cildimde bu aralar fazla coğalmaya basladırlar minik minik üfsss ins lazerle kurtulurumpiskolojim sıfırrr cildi lekesizleri görünce morel qercekten sıfır oluyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

seni çok iyi anlıyorum gerçekten ben de dışarda milletin koluna yüzüne tip tip bakıyorum ben var mı diye lekesiz olanları görünce cinnet geçiriyorum.. bu benlerin ağzına sıçıcam bigün özellikle sırtımda yaklaşık 30-35 tane var kezzap döküp yakasım geliyo bu yüzden.. bunları kesin tedavi eden bi doktor var mı bildiğiniz.. ama benimkiler kabarık değil leke görünümünde sadece.. bigün intihar edersem sebebi bu olucak

seni çok iyi anlıyorum gerçekten ben de dışarda milletin koluna yüzüne tip tip bakıyorum ben var mı diye lekesiz olanları görünce cinnet geçiriyorum.. bu benlerin ağzına sıçıcam bigün özellikle sırtımda yaklaşık 30-35 tane var kezzap döküp yakasım geliyo bu yüzden.. bunları kesin tedavi eden bi doktor var mı bildiğiniz.. ama benimkiler kabarık değil leke görünümünde sadece.. bigün intihar edersem sebebi bu olucak

Canım benim beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inşallah :) Aynı duyguları paylaşıyoruz aslında ben de nefret ediyorum özellikle yüzümde çok fazla var artık yeter çıkmasınlar ya! Ne yapmak lazım keşke bir krem olsa onu sürsek ve benler yok olsa!

aynı dert bende de var her yaz yenileri çıkıyor küçük olanlardan şikayetçi değilm aslında şeker oluyor bazıları. ama sırtımdaki büyükler beni sinir ediyor. yüzümde de yok fazla. bu biraz da genetik benim annemle babamda da var mesela çok. ben de aldırmayı çok istiyorum ama et beni olmayanlar lazerle alınabiliyor mu bunu nasıl öğreniriz ya da bilen var mı arkadaşlar?

Benim de yüzümde çok fazla ben var küçüklüğümden beri var olan ve artık benim kişiliğimin bir parçası olan dudağımın üst iki yanıda benler var onlara herkes beni her tanıyan bayılıyor bir tek ben sevemedim:19:
Onların dışında burnumun üzerinde açık renk 2 tane yanaklarımda alnımda sayamayacağım kadar ben var işte aldırmyı hiç düşünmemiştim ama gün geçtikçe çoğalıyorlar en kısa zamanda doktora gitmeyi ve gerekirse aldırmayı düşünüyorum yoksa yakında benlerden yüzüm görünmeyecek:5:

Son düzenleme:
canım haline şükret :44:benim kadar beni olan yoktur.sadece yüzüm ve boynumda 40 irili ufaklı benlerim var sürekli çoğalıyorlar.çok rahatsız oluyorum.bi cildiyeye acil gitmeliyim ama önce bi kilo versem .çok mutlu olucam

Back