• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzünde ve vücudunda fazla "ben"olan varmı?

Bende leke beni var bende lazerle aldırmak istiyorum ama lazerle nerde yapıyorlar bu işi bilmiyorum yaa arkadaslar bi yardımcı oluverin.Güzellik merkezine mi gitmek lazım yoksa doktorda lazer varmı?

merhaba arkadaşlar bende sizlerdenim burda böyle bir konu olduğunu görünce sıkıntımı paylaşacak birileri olduğuna çok sevindim çünkü kendime çok dert ediyorum benlerimi . görüntüsünden falan değil kötü bir hastalık olabileceği korkusu var benimde daha çok sırtımda yoğunluk var. aralıkta cildiyeye gittim ben haritası çektirdim her 6 ayda bir çektirmem gerekiyo bi kaç benimi şüpheli görüp patolojiye göndermek istediler fakat sonra şimdilik kalsın gerek yok dediler çok korktum ağladım. bence kızlar görünümde önemli ama sağlığınızı daha çok önemseyip ona göre davranın mutlaka cildiyeciye gidin derim ben

benim yüzümde hiç ben yok. vücudumda sadece boynumda var. onuda aldırmak için doktora gitmiştim hiç elleme gerek yok demişti.
yüzümde dağınık hafif çillerim var onları da seviyorum.. yakıştığını da düşünüyorum. hiç rahatsız değilim..

Bende leke beni var bende lazerle aldırmak istiyorum ama lazerle nerde yapıyorlar bu işi bilmiyorum yaa arkadaslar bi yardımcı oluverin.Güzellik merkezine mi gitmek lazım yoksa doktorda lazer varmı?

s.a qüzellllik merkezine ben bu konuda qüvenmiyorum kötülemek amacıyla söylemiyorum ama en sağlıklısı doktor :teselli:

slm kızlar,
benimde ergenlikten sonra yüzümde çıkan bir tane et benim var ve yıllar içinde rengi değişti,büyüdü ve üzerinde kıllar çıktı,kılları cımbızla alıyorum,zararlı olduğunu biliyorum ama kıllardan da rahatsız oluyorum,muayeneye bile gitmekten korkuyorum ama bir an önce aldırmam gerek hem belki zararlıdır,o yüzden tüm cesaretimi toplayıp ya bu hafta sonu ya da gelecek hafta doktora gideceğim,bunun için dermatolog ya da cildiye uzmanına mı yoksa plastik cerraha mı gitmeliyim,lazeri önerir misiniz yoksa bıçak altına mı yatmak lazım ve çok korkuyorum,canım acır mı,gerçi alırken lokal anestezi yapıldığını duydum ama yinede cesaretimi toplayamadım bir türlü...

2 hafta önce annemle bende cildiyeye gitmiştim yüzümdeki birkaç benimde farklılık hissettim bide içi yanıyodu dr'a gittik dermoskopla incelediler hiçbişey olmadığını söylediler psikolojik olabilir dedi bişey yok dedi yinede için rahat olmazsa düzenli bi şekilde kontrol edelim dedi..benlerin üzerindeki kılların alınmasının zararlı olup olmadığını sordum zararlı değil aslında ama kesmek daha iyi olur dedi..cımbızla alırsan daha sertleşir kıllar dedi yani öyle bi kötü zararı yokmuş..

2 hafta önce annemle bende cildiyeye gitmiştim yüzümdeki birkaç benimde farklılık hissettim bide içi yanıyodu dr'a gittik dermoskopla incelediler hiçbişey olmadığını söylediler psikolojik olabilir dedi bişey yok dedi yinede için rahat olmazsa düzenli bi şekilde kontrol edelim dedi..benlerin üzerindeki kılların alınmasının zararlı olup olmadığını sordum zararlı değil aslında ama kesmek daha iyi olur dedi..cımbızla alırsan daha sertleşir kıllar dedi yani öyle bi kötü zararı yokmuş..

et benmi leke benmi peki cnm:uhm:

benim yüzümde ve vucudumda çok yoktu ama hamileyim şuan 7 aylık ve 2 aydır sayamadığım kadar çok ben çıktı vucudumda.allahtan yüüzmde çıkmadı şuana kadar ama bazıları minik ve aık renk bazıları mercimek kadar ve koyu renk.bir cildiyeye gitsem iyi olucak sanırım

Kızımdada ben çıkıyor artık.Bembeyaz cildi,az önce farkettim özellikle bacaklarında benler var:1shok:
İrsimidir nedir.Bana çekmesin senağlama

Kızımdada ben çıkıyor artık.Bembeyaz cildi,az önce farkettim özellikle bacaklarında benler var:1shok:
İrsimidir nedir.Bana çekmesin senağlama

benimde yüzümde bacağımda kolumda var bide beyaz tenli olduğumuz içintenimiz lekelere daha yatkın oluyo, en kısa znmda qidiyorum doktora cildimde bu aralar fazla coğalmaya basladırlar minik minik üfsss ins lazerle kurtulurumpiskolojim sıfırrr cildi lekesizleri görünce morel qercekten sıfır oluyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde yüzümde bacağımda kolumda var bide beyaz tenli olduğumuz içintenimiz lekelere daha yatkın oluyo, en kısa znmda qidiyorum doktora cildimde bu aralar fazla coğalmaya basladırlar minik minik üfsss ins lazerle kurtulurumpiskolojim sıfırrr cildi lekesizleri görünce morel qercekten sıfır oluyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Umarım herşey yolunda gider.Sonucu bildir olurmu dr dan dönünce.Benim gitmeye cesaretim yok.Güneş kremsiz dışarı çıkmamamız gerekiyor hepimizin.:çok üzgünüm:

Aranızda yüzünde ve vücudunda çok ben olan arkadaşlar varmı?Benim sinirimi bozmaya başladı bu durum.:1shok:Hele yazın üstüne bide çiller gelmiyormu..:çok üzgünüm:Aynı sorunu paylaşan arkadaşlar nerdesiniz?

Güzelim benimde yüzümde ben değil ama gözümün altında bir yağ bezesi çıktı yaklaşık 1 ay önce baya da büyüktü çok sinirim bozuluyordu dr gittim tabi birazda oynadım dr zararsız olduğunu istersem aldırabileceğimi söyledi ama daha cesaret edemedim belkide biraz alıştım şimdilik duruyor bakalım oyüzden seni çok iyi anlayorum o çilldediğin lekelerden bende de var hamileliklerden kaldı yazın yüksek faktörlü krem kullanıyorum en azından çoğalmıyor koruyor
Çok sinirini bozuyorsa Sen yinede benler için bir dr git Şeniz

arkadaslar bu ben tedavılerın bende cok arastırdım sımdı cok ıyı bı doktor buldum tedavı yapıyo lazerle ve gecıyo ıstersenız ozelden ya<zarsanız bılgı verırım

s.a buqün doktora qiitm arkadslar cildiyeye benler için baktı cildime kötü bişey yokm dedi, qüneş kremi verdi bunu kullan 6 ay sonra gel dedii benleri lazerle aldırsam bir zararı olurmu diye sordum hiçbir zararı yok dedi egerki cok rahatsız oluyorsan aldırablirsin dedi cesaretimi toplayıp en kısa znmda aldırıyorum, ofsss

ben de aynı dertten muzdaribim..ama ne yapabiliriz ki yaradılışımız bu....değiştirme imkanımız olan şeyler var olmayan şeyler var...ne yazıkki değiştiremeyeceğimize yokedemiyeceğimize göre onlarla yaşamaya alışmak zorundayız...hani çok gözönünde olanlar aşırı rahatsızlık veriyorsa en fazla fondoten yada kapatıcı ile kapanabilir ama uzun vadede sağlıklı bir yöntem değil

benimde göbeğimde birsürü ben çıktı arkadaşlar.şimdi kollarımda küçük küçük kırmızı lekeler oluşuoyr sonrada bene dönüşüyorlar acaba doktora göetersem mi?

Benli belkıs haa ilahi:roflol:Bende kendime"dane dane benleri var yüzünde yüzündeeeee"türküsünü söylüyorum.:roflol:
Peki sonradanda çıkan oldumu acaba?

Ay ben o türküden sirf sifatimdaki benler yüzünden nefret ediyorum kafamçokkarıştı
Benim yüzümde de vücudumda da eksik olmazlar sagolsunlar..
Bu ki$ kismetse rahatsiz olduklarimi lazerle aldiracagim..
Et benlerinle hafiften bir iz kaliyor diye biliyorum,fakat leke gibi olanlarda hic belli olmuyor.. yerimseniben

benimde yüzümde cok fazla ben var 15 yasındayım ve kendimi bildim bileli bu benler var beni görüntü olarak cok rahatsız ediolar. leke şeklindeler acaba lazer operasyonu cok pahalı olur mu?? en kısa sürede kurtulmak istiorum bunlardan..Allahın izniyle kurtulurum inş..

bu "ben"lerden bende de fazlasıyla mevcut :)

kollarımda ve yüzümde kabarık olmayan koyu renkli benler, ayrıyeten yüzümde özellikle dudak çevremde çiller, boynumda koyu renk ve kabartı şeklinde benler ve göbeğimin bir yanında yine kabartılı koyu renk ben var.

Aslında o kabartılı olanlar rahatsız ediyor çünkü elim takılabiliyor. Bir keresinde banyodan çıkınca boynumdaki kabarık "ben"e tırnağım takılmış ve baya ben ayrılmıştı ve ordan bi kan aktı şaştım kaldım :S

ben hiç sorun etmiyorum ama annemler filan sorun ediyordu yüzünde ne kadar çok "ben" var bi doktora git diye. Doktorun bişey yapmayacağını bildiğime rağmen ısrar yüzünden gittim, doktor yapabileceğim bişey yok güneşe çıkmıcaksın dedi ve koruyucu krem verdi.

Ben sadece o kabarık olanları sorun yapıyorum. İlerde çok kafam bozulursa aldırırım onları olur biter diye düşünüyorum

Back