Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm..eğer öyle bişi varsa bende yaptırmak isterim.bize de haber ver olur mu?
Bende leke beni var bende lazerle aldırmak istiyorum ama lazerle nerde yapıyorlar bu işi bilmiyorum yaa arkadaslar bi yardımcı oluverin.Güzellik merkezine mi gitmek lazım yoksa doktorda lazer varmı?
2 hafta önce annemle bende cildiyeye gitmiştim yüzümdeki birkaç benimde farklılık hissettim bide içi yanıyodu dr'a gittik dermoskopla incelediler hiçbişey olmadığını söylediler psikolojik olabilir dedi bişey yok dedi yinede için rahat olmazsa düzenli bi şekilde kontrol edelim dedi..benlerin üzerindeki kılların alınmasının zararlı olup olmadığını sordum zararlı değil aslında ama kesmek daha iyi olur dedi..cımbızla alırsan daha sertleşir kıllar dedi yani öyle bi kötü zararı yokmuş..
Kızımdada ben çıkıyor artık.Bembeyaz cildi,az önce farkettim özellikle bacaklarında benler var:1shok:
İrsimidir nedir.Bana çekmesin senağlama
benimde yüzümde bacağımda kolumda var bide beyaz tenli olduğumuz içintenimiz lekelere daha yatkın oluyo, en kısa znmda qidiyorum doktora cildimde bu aralar fazla coğalmaya basladırlar minik minik üfsss ins lazerle kurtulurumpiskolojim sıfırrr cildi lekesizleri görünce morel qercekten sıfır oluyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Aranızda yüzünde ve vücudunda çok ben olan arkadaşlar varmı?Benim sinirimi bozmaya başladı bu durum.:1shok:Hele yazın üstüne bide çiller gelmiyormu..:çok üzgünüm:Aynı sorunu paylaşan arkadaşlar nerdesiniz?
Benli belkıs haa ilahi:roflol:Bende kendime"dane dane benleri var yüzünde yüzündeeeee"türküsünü söylüyorum.:roflol:
Peki sonradanda çıkan oldumu acaba?