Tabii aldira bilirsiniz benlerinizi laserle,
hatda saniyorum ki et beni degilse kurtulmasi daha kolaydir,
cünkü benimki et beniydi ama yok olmasi icin 2 kez laser oldum, aradan 10 yil gecti ama tümsekligi belli hala, yani bi 3 üncü kez laser olacagim.
Aslinda ciller icin bile laser olunuyorda ama her günesde tekrar cika bilir tabii.
Ben de de çok ben var..yerimsenibenAma yüzümde ,kollarımda, boynumda..Yani daha çok güneş gören yerlerimde..Veee bir çoğu sonradan çıktı..Allahtan küçük küçüklerde çok belli olmuyor.Ama hiç olmasalar daha güzel olurdu..Bunlara çözüm var mı ki?:1no2:Aranızda yüzünde ve vücudunda çok ben olan arkadaşlar varmı?Benim sinirimi bozmaya başladı bu durum.:1shok:Hele yazın üstüne bide çiller gelmiyormu..:çok üzgünüm:Aynı sorunu paylaşan arkadaşlar nerdesiniz?
Aranızda yüzünde ve vücudunda çok ben olan arkadaşlar varmı?Benim sinirimi bozmaya başladı bu durum.:1shok:Hele yazın üstüne bide çiller gelmiyormu..:çok üzgünüm:Aynı sorunu paylaşan arkadaşlar nerdesiniz?
benimde yuzumde ben var ama seneler once sirtimdaki beni aldirmistim hala lekesi duruyo bence yuzunuzdeki benlere dokunmayin tabi saglik sorununuz yoksa......bu arada bi soruda ben sorayim benlerin uzerindeki killari cekmek cok tehlikeli diye duydum dogrumudur acaba kesmek gerekirmis............CADIARZU
thlıkeyı bılmem ama bıldıım bişey varkı oda cekılen bır kılın yerıne 3tane gelıyo o yuzden oynamayın bence benm ole oldu:çok üzgünüm:
benimde yuzumde ben var ama seneler once sirtimdaki beni aldirmistim hala lekesi duruyo bence yuzunuzdeki benlere dokunmayin tabi saglik sorununuz yoksa......bu arada bi soruda ben sorayim benlerin uzerindeki killari cekmek cok tehlikeli diye duydum dogrumudur acaba kesmek gerekirmis............CADIARZU
dogru benimde oyle zaten cektikce cogaldi ama almazsam daha kotu gorunuyo........tesekkur ederim cevabin icina.s.
cnm senin benlerin et beni mi..yoksa düz ben mi.ufak olanlardan.koyu leke gbi bnmkiler.bende lazerle alınıyor diye duydum.s.a kızlar tanıdık bir abla var onunla cilt temzliğinden konusurken cildinde benler coğalmışlar aldırmayı düşünmüyormusn dedi bana bende evt aldırmayı cok istiyorum ama benim bildğim et beni lazerle yakıyorlar dedim oda benim eşimin arkadaşının karısın yüznde senin cilde olduğu gibi leke benler vardı lazerle aldır dedi bende sevindim en kısa znmda cildiyeye qitcem ins hayrlısı ile bu benledren kurtulcam inş inş inşsenağlamasenağlamasenağlama
Benimde çenemin sağ tarafındaki bende kıl çıkıyor ve çok kötü görünüyor.:çok üzgünüm:
Bugün kuaföre gittim aldı.Bişey olmaz dedi.Daha öncede aldırmıştım.
cokda canınızı acıtır dıye düsünüyorum bence makasla kısaltın
cnm senin benlerin et beni mi..yoksa düz ben mi.ufak olanlardan.koyu leke gbi bnmkiler.bende lazerle alınıyor diye duydum.
inşallah cnm..eğer öyle bişi varsa bende yaptırmak isterim.bize de haber ver olur mu?s.a cnm et ben değil, leke benlerden ufaklı birz büyüklü leke benler lazerle yakılıyomus,iz kalıyomus ama bitane krem veriyolarmıs onu kullancA cildine o izlerde qidiyomus iz fela kalmıyomus ins doğrudur doktora qitcem ins bakalım ne dicek:1no2:ins kötü hıylu değildir benler,kötü huylu olunca ALLAH korsun cilt kanseri yapıyormuş(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?