• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzünde ve vücudunda fazla "ben"olan varmı?

EflatunSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
532
2
96
46
Balıkesir
Aranızda yüzünde ve vücudunda çok ben olan arkadaşlar varmı?Benim sinirimi bozmaya başladı bu durum.:1shok:Hele yazın üstüne bide çiller gelmiyormu..:çok üzgünüm:Aynı sorunu paylaşan arkadaşlar nerdesiniz?

Bende de ben çok et benlerimde var kendimle benli belkısım diyede çok dalga geçerim seviyorum benlerimi :) çil olmuyor bende o artı ama sarı beyazsa çil olma ihtimali çok yüksek...

Benli belkıs haa ilahi:roflol:Bende kendime"dane dane benleri var yüzünde yüzündeeeee"türküsünü söylüyorum.:roflol:
Peki sonradanda çıkan oldumu acaba?

Tam yarama parmak bastin eflatunsu,yuzum benlerden gorunmeyecek yakinda,cok rahatsiz oluyorum bu durumdan,doktora gosterdim gunesten oluyor dedi,once kirmizi bir leke beliriyor sonrada koyulasip bene donusuyor,cillerde cabasi,leke ve benler basti yuzumu,leke kremi kullaniyorum ama gececeginden pek umudum yok acikcasi,doktor yaz kis gunes korumali krem tavsiye etti,uygulamaya basladim ama olmus olanlara care degilmis,sadece yenilerinin cikmasini engellermis,bir cozum bulursan benide haberdar et olurmu canimŞeniz Şeniz Şeniz

Arkadaslar bendensiniz yani,
aynen ciller ve benler, okadar cok benim yok gerci ama cilleirm var , ve gittikce cogaliyor,
bi tane cok güzel benim vardi dudagimda, dr aldirtti onu , ama ben onu cok seviyordum, simdi tümsekligi duruyor gibi daha, bidaha laser yaptirmam lazim galiba.
Onun disinda su cillerden kurtulsam ne güzel olur,
hangi kremi kulaniyorsunuz???
cilfazil diye bi krem varmis tr de, iyi geliyormus diye duydum ama hic denemedim.

yüzümde bir sürü ben var et beni değil ama son zamanlarda beni de rahatsız etmeye başladı lazerle alınıyormu acaba et benleri aldıran bir arkadaım var çok iyi oldu ama benimkiler et beni değil bunlardan nasıl kurtulabiliriz acaba

ben güzel olan yerde olur :) benim de vücudumun birçok yerinde var ve böyle düşünerek seviyorum onları. beni rahatsız etmelerine izin vermiyorum :1no2: sol omuzumda et benim var ve sık sık öperim o benimi :utangac:

Tabii aldira bilirsiniz benlerinizi laserle,
hatda saniyorum ki et beni degilse kurtulmasi daha kolaydir,
cünkü benimki et beniydi ama yok olmasi icin 2 kez laser oldum, aradan 10 yil gecti ama tümsekligi belli hala, yani bi 3 üncü kez laser olacagim.
Aslinda ciller icin bile laser olunuyorda ama her günesde tekrar cika bilir tabii.

Konu "ben" olur da ben olmaz mıyım :))) kızlar oturup saydım, tam 27 tane ben var yüzümde. Vücudumda da çok var. Görünüş olarak rahatsız diilim onlardan ama sağlık açısından riskli olmaları ürkütüyor beni biraz. Benimkiler de et beni değil. Ama bazen ya daha da artarlarsa diye endişeleniyorum...

benimde boynumda ve vücudumda var, hem leke olarak hem de et beni olarak

bitanesi göbeğiminin kenarında ona bayılıyorum

bide doğum yaptıkça daha büyüyorlar ve de çoğalıyorlar arkadaşlar

Yüzüm de üç tane var. Birde bacaklarımda bir kaç tane var. Doğal bir yöntem yok mudur ki ya?laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

benimde üst gövdemde çok var ben bazıları yazın güneşlendikten sonra oluşuyo bi tane boynumda büyük ve siyah bir ben vardı ve bir tanede sırtımda büyük ve siyah bir et beni vardı ikisinide kısa bir operasyonla aldırdım lazerle felan değil normal uyuşturup bıçakla aldı doktor ve çok memnunum iyiki aldırmışım hem iz felanda kalmadı çok çok hafif soyuk gibi izi oda eğiliğ bakarsan belli oluyo

benimde üst gövdemde çok var ben bazıları yazın güneşlendikten sonra oluşuyo bi tane boynumda büyük ve siyah bir ben vardı ve bir tanede sırtımda büyük ve siyah bir et beni vardı ikisinide kısa bir operasyonla aldırdım lazerle felan değil normal uyuşturup bıçakla aldı doktor ve çok memnunum iyiki aldırmışım hem iz felanda kalmadı çok çok hafif soyuk gibi izi oda eğiliğ bakarsan belli oluyo

peki maliyeti ne kadardı??????????????????? :uhm:

ikisini 200 ytl ye aldırdım ramazanda aldırmıştım hemde çok fena takıktım o benlere çok kötü duruyodu kolye bile takamıyodum çok iyi araştırıp bursanın en iyi dermatoloğuna gittim ve aldırdım sonra benlerle pataloji tahlilleri felan yaptılar sigorta hastanesinde o tahlillerde bedavaya geldi ve çok memnunum başlarda tehlikesi olur diye korkuyodum ama aylardır bişey olmadı yani ben yoktu gibi sanki oralar

ya benimde çenemin altında ve cindy crawford'un olduğu yerde iki benim var ama seviorum ya çenemdekini herkes piercing sanıo sırnaşık şey önceden sorun yapardım şimdi aldırmakta istemiorum hoşuma gidiolar :utangac: 200ytl de veremem zaten aldırmak için :emir_bebek:

arkadaslar benm benlerm kadar heralde kımsede yoktur buyuklu kucuklu sürüyle ben var ve oğlumda da aynen ayrıca yüzüm berrak lekeli diil ama benler dolu pıgment yoğunlaşması dıyolar benler için benm kaşımın içindekı rahatsız edıyo 7 8 yıl once üstünde kıl olan bı benımı lazerle yok edym dedm ama kaybolmadı gene belırdı lazer kesın cozum diil bastan yapan kışılerle konusun benden tavsiye

sakın denemeyin arkadaşlar ya aslında benim yüzümde de daha çoktu benler kahverengi benler vardı küçüklerdi çıkıntılı değildi onları maket bıçağı ile kazıdım kanadı falan sonra yara oldu ve orası hiç ben yokmuş gibi kapandı bir sene oldu ben yapalı ve şimdi bazılarının izi kaldı ama fondötenle geçio ama sakın denemeyin çünkü cilt kanserine kadar gidebilio o bi anlık cahilliğimle yaptım yani Çok üzgünüm çoook

slm kızlar benimde yüzümün ve vücudumun birçok yerinde ben var.Özellikle kollarımdakiler yazın güneşten dolayı çoğalıyor.Bugüne kadar aldırmayı hiç düşünmemiştim hatta burda aldıranları duyunca çok şaşırdım çünkü bugüne kadar aldırmanın iyi olmadığını hülyalı'nın dediği gibi cilt kanserine sebep olduğunu duydum. Ailemde cilt kanseri olan kişide olunca onlara dokunmuyorum bile bence dokunulmaması en güzeli

sakın denemeyin arkadaşlar ya aslında benim yüzümde de daha çoktu benler kahverengi benler vardı küçüklerdi çıkıntılı değildi onları maket bıçağı ile kazıdım kanadı falan sonra yara oldu ve orası hiç ben yokmuş gibi kapandı bir sene oldu ben yapalı ve şimdi bazılarının izi kaldı ama fondötenle geçio ama sakın denemeyin çünkü cilt kanserine kadar gidebilio o bi anlık cahilliğimle yaptım yani Çok üzgünüm çoook

nasil yani yaaa,maket bicagiyla kendinmi kazidin benlerini:1shok::1shok::1shok:allah korumus derim yanii,iyiki basina cok kotu seyler gelmemis.

benli insanların her yıl ben haritası çıkartması gerekiyormuş arkadaşlar,,çünkü bazı benler deri kanserine yol açabiliyormuş,,kendimizde benlerimizin büyüyüp büyümediğine, renk değiştirmediğine, ve çevresinin dağınık durup durmadığını kontrol etmeliyiz,,ayrıca et benlerinin operasyonları diğerlerine göre daha kolay oluyormuş,,,sözün özü gözleriniz üzerinizde olsun yerimseniben

Back