Siz tavrından/konuşmalarından/yaklaşımından değil, size yapılan sıkıntıdan dolayı şikayetçi olacaksınız yalnız. Kimsenin ekmeğiyle oynamak değil bu, insan sağlığı yahu... Siz yanarsınız bugün, ertesi gün başkaları. Bu asistan hatası da olabilir? bunun alerjik reaksiyon kontrolü vs yapılmıyor mu, yok mu böyle bir uygulama?Teşekkür ederim ilginize. Alerji ilacı olarak prednol verdi. Baskılaması için.. Prednol kullanırken sorun yok şişliğim iniyor ama ömür boyu kortizona mahkum olmak istemiyorumilk bu olay başıma geldiğinde o kadar öfkeliydim ki. O hastaneyi birbirine katmak istedim. Ama dolgu yaptırdığımdan eşimin haberi yoktu. Şayet onları mahkemeye versem süründürürdüm. Ama yapamadım. Asistanların bu işi yapması yasakmış zaten. Şayet hastaneye bildirsem onun hayatıyla da oynamış olacaktım. İçime sindiremedim..
Siz tavrından/konuşmalarından/yaklaşımından değil, size yapılan sıkıntıdan dolayı şikayetçi olacaksınız yalnız. Kimsenin ekmeğiyle oynamak değil bu, insan sağlığı yahu... Siz yanarsınız bugün, ertesi gün başkaları. Bu asistan hatası da olabilir? bunun alerjik reaksiyon kontrolü vs yapılmıyor mu, yok mu böyle bir uygulama?
Kusura bakmayın da 3 5 hastası gitmesin diye siz sağlığınızı heba ediyorsanız, oda yanlış.
Dermatoloji uzmanı değil..Alerji uzmanına hiç ggittinizmi? Belkide alerjik bir hapla duzeliceksiniz mutlaka alerji bölümüne gidin ins.Allah şifalar versin.
Yanlıs anlamayın ama vücudu alerji yapmıs.bunun ne şikayeti olabilir ? Alerji öngörülemeyen bir durum.kullanılan malzeme de kaliteliymiş.Bence gittiğiniz kliniğin belgeleri var mı ? İlgili makamlara şikayet edin
Yanlıs anlamayın ama vücudu alerji yapmıs.bunun ne şikayeti olabilir ? Alerji öngörülemeyen bir durum.kullanılan malzeme de kaliteliymiş.
Alerjik reaksiyonlar olabilir basit bi ilaçta bile b risk var. Eğer sorun sadece alerji ise?
Siz fazla naif davranıyorsunuz
kimse siz aramadan nasıl oldunuz diye aramaz
Siz paramı iade edin demeden iade etmez
Şikayet edicem demeden önlem almazlar
Teşekkür ederim ilginize. Alerji ilacı olarak prednol verdi. Baskılaması için.. Prednol kullanırken sorun yok şişliğim iniyor ama ömür boyu kortizona mahkum olmak istemiyorumilk bu olay başıma geldiğinde o kadar öfkeliydim ki. O hastaneyi birbirine katmak istedim. Ama dolgu yaptırdığımdan eşimin haberi yoktu. Şayet onları mahkemeye versem süründürürdüm. Ama yapamadım. Asistanların bu işi yapması yasakmış zaten. Şayet hastaneye bildirsem onun hayatıyla da oynamış olacaktım. İçime sindiremedim..
Alerji yap"mış", malzemelee kaliteliy"miş". Bilir kişi kim?Yanlıs anlamayın ama vücudu alerji yapmıs.bunun ne şikayeti olabilir ? Alerji öngörülemeyen bir durum.kullanılan malzeme de kaliteliymiş.
Dolgu yapılan maddeyi arkadaşa söylemişler kendisi yazmıs.ikincisi 4 5 doktora gidip herkes alerji yaptığını söylemiş ki takdir edersiniz alerji hastalığının bilirkişisi doktorlar.Alerji yap"mış", malzemelee kaliteliy"miş". Bilir kişi kim?
Alerji doktoruna gitmemiş. Cildiyeye gitmiş, ikisi farklı şeyler. Kendisine işlem yapan kişinin doktor olup olmadığı bile belli değil. Kaşesi yok diyor. Ben böyle durumlarda hak aranması taraftariyim.Dolgu yapılan maddeyi arkadaşa söylemişler kendisi yazmıs.ikincisi 4 5 doktora gidip herkes alerji yaptığını söylemiş ki takdir edersiniz alerji hastalığının bilirkişisi doktorlar.
6 yıl okuyan her hekim alerji tanısı koyabiliyor.reçete yazabildiğine göre hekimdir diye düşünüyorum.zaten hekim olmayan kişilerin uygulama yapması yasak.Alerji doktoruna gitmemiş. Cildiyeye gitmiş, ikisi farklı şeyler. Kendisine işlem yapan kişinin doktor olup olmadığı bile belli değil. Kaşesi yok diyor. Ben böyle durumlarda hak aranması taraftariyim.
Konu sahibi, antihistaminik birşey kullandiniz mi? Kortizondan daha iyi gelir gibi düşündüm
6 yil okumak yetseydi branşlara ayrılıp 4 sene daha okumazlardı.6 yıl okuyan her hekim alerji tanısı koyabiliyor.reçete yazabildiğine göre hekimdir diye düşünüyorum.zaten hekim olmayan kişilerin uygulama yapması yasak.
Geçmiş olsun öncelikle.iyide hadi ozaman bilmiyordu esiniz.siz magdur olduktan sonra yani yuzunuz gozunuz taninmaz hale gelince elbet sormustur eşiniz ne oldu sana böyle diye ve sizde anlatmak zorunda kalmişsınızdır diye tahmin ediyorum..yani şikayete engel bi durum kalmamistir hemen akabindeTeşekkür ederim ilginize. Alerji ilacı olarak prednol verdi. Baskılaması için.. Prednol kullanırken sorun yok şişliğim iniyor ama ömür boyu kortizona mahkum olmak istemiyorumilk bu olay başıma geldiğinde o kadar öfkeliydim ki. O hastaneyi birbirine katmak istedim. Ama dolgu yaptırdığımdan eşimin haberi yoktu. Şayet onları mahkemeye versem süründürürdüm. Ama yapamadım. Asistanların bu işi yapması yasakmış zaten. Şayet hastaneye bildirsem onun hayatıyla da oynamış olacaktım. İçime sindiremedim..