Yüzüme yaptırdığım dolgu başıma iş açtı :(

merhaba, ben de bi cozum bulmak adina basliga yaziyorum. Jawline dolgusu yaptirdiktan 10gun sonra urtiker gecirdim.yuzde anjiodem, tum vucutta cok agir dokuntuler ve kortizon ve antihistamin tedavisi verildi. Urtiker sebebi belli degil ama kanda mikrop bulunamadi. Bu sure zarfinda acil servislee, dermatolog ve enfeksiyon hastaliklarini gezdim. Bu dolgudan dolayi boyle birsey basina gelen varmi? Nasil iyi oldunuz acaba

Merhabalar iyi oldunuz mu acaba bu basliga uzun suredir birsey yazilmamis bilmiyorum gorup okurmusunuz ama ben yuz dolgusu yaptirdiktan sonra 10 gun kadar sonra cok agir seviyede urtiker yasadim tum vucutta cok agir dokuntuler ve yuzde anjiodem seklinde. Antihistamik ve kortizon tedavisi aldim. Hala vucuttaki dokuntu ve yuzdeki yanmalar
Gecmedi maalesef. Aradan zamanlar gecmis basliga yazilali merak ettim acaba benzer durumda olup iyi olan varmi

merhabalar geçmiş olsun öncelikle. alerjiniz sadece dudaktamı gerçekleşti yoksa tüm yüze/vucuda yayıldımı acaba

tekrar geçmiş olsun. sizin mesajlarınızın üstünden yazdm ama ençok konuyla alakalı girdiyi siz yapmıssınız. sizin sanırım sadece yüz kısmında oluşan bir durum, vucudunuzda bir sorun(alerjik reaksiyon, kaşıntılı kırmızı dokuntu vb) yaşadınızmı acaba?

merhaba,öncelikle geçmiş olsun. belirtileriniz sadece yüzdemi yoksa tüm vucuttamı oldu? ürtiker şeklinde dokuntuleriniz oldu mu acaba? 20 gündür çok agır seviyede ürtiker geçiriyorum bu durumumla bir alakası olup olmadığını anlamaya çalışıyorum tedavi için.

Aynı sorunu yaşıyorum. Aqualifting dolgunun adı. Bu konuda kim yardımcı olabilir
belki görürsünüz diye mesa yazıyorum başlık çok eski sanırım konuyu kimse takıip etmiyor. şikayetlerinizi lokal mı yoksa tüm vucut olarak mı yaşadınız acaba? biraz detayverebilir misiniz? umarım şifanızı bulmuşunuzdur.

Ayni konuya tekrar yaziyorum ama gordugum kadariyla 6sf butun sayfalari okudum basliktaki, sadece dolgu yaptirilan yerlerde sorun yasanmis sanirim.benim tum vucut ve anjiodem seklinde urtiker olustu. Benim baska seyde dolayi mi oldu acaba bu sekilde bi problem yasayan varmi

Merhaba bende 2 sene oldu orta yüzd dolgu yaptırmıştım aynı şekilde göz altımdaki damar sisiyor ve cok ağrıyor minik bir topçuk kaldı sol tarafta dr prednol önerdi sizde geçti mi daja sonra bu durum? Nasıl bir yol izlediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…