- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Himm korku gecince
demekki kotu bisey degil modu
aman yarabbim bu insanlarin basina illede kotu bisey gelincemi keske yapmasaydim diye agliyacak.
ah canım 10 dakka bekletecektın en fazla hemen koş bephanten al hemen gecırır ınan bana bendede oyle olmıstu bır kez boyle gectıBurda bi baslikta okudum yuzune ve gobek arasina sac acici ve sari boya surenler vardi bende denedim yarim saatten biraz fazla beklettim
Bi ciktim gozlerimin altina dogru olan tuylere surdugum yer yanmis galiba
Kipkirmizi olmus iz kalir mi nolur yardim edin bi de yarin tatile gidiyorum offf salagim ben ya((
Doktora falan da gidemem suanda annem duysa öldürür beni.....
Ne yapmaliyim ne sursem gecer suan yanik kremi surdum hucre yenileyici allahim cok korkuyorum
Travazol sadece mantar icin degil pisik ve cilt tahrisi icinde kullaniliyor bende yeni ogrendim bunu dr umdan.kimyasal yanığı için neden mantar kremi?
çünkü pişiğe sebep olan da mantarlardır da ondan.Travazol sadece mantar icin degil pisik ve cilt tahrisi icinde kullaniliyor bende yeni ogrendim bunu dr umdan.
Burda bi baslikta okudum yuzune ve gobek arasina sac acici ve sari boya surenler vardi bende denedim yarim saatten biraz fazla beklettim
Bi ciktim gozlerimin altina dogru olan tuylere surdugum yer yanmis galiba
Kipkirmizi olmus iz kalir mi nolur yardim edin bi de yarin tatile gidiyorum offf salagim ben ya((
Doktora falan da gidemem suanda annem duysa öldürür beni.....
Ne yapmaliyim ne sursem gecer suan yanik kremi surdum hucre yenileyici allahim cok korkuyorum
Kaçtır denk geliyorum, tıpla ilgili bilginiz var sanırım. Böyle konularda uyarılarınız iyi oluyor. Teşekkürler, belki de olası kötü sonuçları engelliyorsunuz.çünkü pişiğe sebep olan da mantarlardır da ondan.
pişik yazılacağını biliyordum
travazolun içindeki izokonazol bir antifungaldir.
böyle kimyasal yanıklara sürülmez.
kaş yapayım derken göz çıkaracaksınız.
Daha önce saçına sürdüysen beynini yakmıştır. Ondan bu hareketler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?