- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- Konu Sahibi Papatya129
Tatilde şapkasız dışarı çıkmayın ve güneşten tamamen yüzünü sakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hii naptın ilk defa duydum bunu yahuBurda bi baslikta okudum yuzune ve gobek arasina sac acici ve sari boya surenler vardi bende denedim yarim saatten biraz fazla beklettim
Bi ciktim gozlerimin altina dogru olan tuylere surdugum yer yanmis galiba
Kipkirmizi olmus iz kalir mi nolur yardim edin bi de yarin tatile gidiyorum offf salagim ben ya ((
Doktora falan da gidemem suanda annem duysa öldürür beni.....
Ne yapmaliyim ne sursem gecer suan yanik kremi surdum hucre yenileyici allahim cok korkuyorum
çamaşır suyu okudum bi anÇeşme suyuna tut hemen iyice.
Agri kızarıklık yanma devam ederse acile.
Bu meslegin içinde yaklaşık 15seneden fazladır varım. Ağır bisey değilmiş demek yalan olur hidrojen peroksit olmadığı sürece saç renginde oynama olması imkansız. Ve o madde yanıcı bir madde. Zararını azaltmak için içine su ve krem karışımı yapılıyor ki bu da özenle ölçeklerle yapılıyor. Ayrıca açıcılar da aynı şekilde ağırlaştirici madde içerir. Biz bayram günleri rofle gibi işlemler geldiğinde elimiz hızlı olsun diye eldivensiz işlem yapıyorduk ve ellerimizi 1saat boyunca yoğurt içinde tutuyordk çünkü ondan başkası ne ağrısının ne de yanmasını alıyordu sen hesap et nasıl bir madde olduğunu. Su an bisey yoksa telaş etme ama olmayacağı anlamına da gelmez. Biz kaşlar için özel üretilen boyaları kaşlara sürerken bile çok dikkat ediyordk ne olur ne olmaz kafa derisi ile yüz derisi bir değil ki en hassas deridir yüz. Dediğim gibi git eczaneye bir krem alYa gerizekaliyim iste burda okudum yapanlar gayet memnundu
Zaten banyoya girdim sabunladim iyice ciktim kipkirmiziydi hucre yenileyici yanik kremi surdum. Suan kirmiziligi gecmis ten rengime donmus. Demek ki agir bir sey degilmis diye dusunuyorum? Sizce?
Burda bi baslikta okudum yuzune ve gobek arasina sac acici ve sari boya surenler vardi bende denedim yarim saatten biraz fazla beklettim
Bi ciktim gozlerimin altina dogru olan tuylere surdugum yer yanmis galiba
Kipkirmizi olmus iz kalir mi nolur yardim edin bi de yarin tatile gidiyorum offf salagim ben ya ((
Doktora falan da gidemem suanda annem duysa öldürür beni.....
Ne yapmaliyim ne sursem gecer suan yanik kremi surdum hucre yenileyici allahim cok korkuyorum
Peki madem tatile gidip bronzlasicaktinYarin tatile gidicem biletler otel falan her sey alindi napicam ben
Himm korku gecinceYa gerizekaliyim iste burda okudum yapanlar gayet memnundu
Zaten banyoya girdim sabunladim iyice ciktim kipkirmiziydi hucre yenileyici yanik kremi surdum. Suan kirmiziligi gecmis ten rengime donmus. Demek ki agir bir sey degilmis diye dusunuyorum? Sizce?
kimyasal yanığı için neden mantar kremi?yanık kremi+travazol kızarma pişme için.