ilk başladığımda sivilcelerim çoktu hergün 1 kere kullandım. 1 haftadan fazla böyle kullandım. sivilcelerim ve sivilce lekelerim geçti.
bundan sonra yani sivilcelerim geçince haftada iki kere düzenli yapmaya başladım. yapmaya devam ettikçe engelliyo sivilceleri.
biraz kızartıyo yüzünü korkma. ama cildin çok hassas ise az bi bölgede dene ondan sonra kullan derim zarar verir üzülürüm sonra.
sudocremi sadece lekeye de kullanabilirsin tüm yüzüne de kullanabilirsin. ben sivilcem varsa üzerine sürüyorum günde 3-4 kere sürüyorum. haftada bir kere de gece tüm yüzüme sürüp yatıyorum. güneş lekelerim yok benim sadece sivilce lekelerim var o yüzden güneş kremi kullanmadım. ama senin varsa güneş kremsiz dışarı çıkma bence.
şu an haftalık yüz temizleme rutini oluşturdum. hergün bol su içiyorum. haftada 1 kere maske, 1-2 kere peeling ardından elma sirkeli karışımı uyguluyorum, 1 gece sudocrem.
bunları düzenli yapınca gerçekten işe yarıyo. zor şeyler değil sadece düzenli yapmak önemli. peeling olarak neutrogena pembe greyfurtlu peeling kullanıyorum bana çok çok iyi geldi. yüzümde kapalı çıkamayan sivilceler vardı pütür pütür. kullanmaya başlayınca bu kapalı pütürcükler sivilceye dönüştü ve bir haftada yüzüm iyileşti. sivilceler çabuk geçsin diye peeling ardından elma sirkeli karışım ve sudocrem kullandım şimdi yüzüm yumuşacık pürüzler gitti çok şükür.
o pembe greyfurtlu peelingi herkes sivilce yapıyo diye bırakmış biçok yerde okudum ama zaten amacı ciltteki fazla sebumu çıkarıp atmak. bunu da tabiki sivilceye dönüştürüp yapacak. sabrettim başarıya ulaştım ben
fazla yazdım kusura bakma canım ama ben fayda gördüm başkaları da görsün isterim inş herkes kurtulur nasıl bişey olduğunu iyi biliyorum