- Konu Sahibi eylultamer
-
Arkadaşlar benimde aynı problemim var adet düzensizliği yüzünden doktor doktor gezdm özelede gittim dogum kontrol hapı verdiler ve bi süre kullandım ilacı kullandıgım süre içerisinde düzenli olarak adet gördüm fakat bıraktıktan snra 2-3 ayda bir gelmeye basladı halada öyle üzernden 3 sene geçti hala düzensiz. ve lanet olsunki ilaçların yan etkisinden dolayı çenemde boğazımda ve vücudumun farklı bölgelerinde siyah siyah kıllanmalar oluşmaya başladı ilk başta iple fln alıordm su anda başa cıkamıorum sir ile alıorum yüzümü. lazer epilasyona başlamıştm geçtiğim kış 7 seans kdr gittm alexdartda mıdr nedr o makine ile tedavi gördm ne gittiğim tedavi bi işe yradı nede verdiğim para. hepsi çöpee gitti başladıgım yere geri döndm su anda bi poliklinik ile görüştm doktor kontrolünde gidecegm ama öncesnde hormon testi getirmemi istedi oradaki doktor. bnm gbi sorunu olan lazer öncesi mutlaka test yaptırsınlar verilen paraya emeğe ve acıya yazık gerçekten...
Kızlar yıllardır yüzüme harcadığım paralarla araba alırdım yemin ederim
18 yaşında iğneli
21 yaşımdan 26 ma kadar lazer epi Alexandrite ile tam bitti derken bi daa merkez değiştiriyorum bu sefer.
Baktım olacak gibi değil iğneliyi araştırdım Aralık 2008 de iğneli başladım felaket acılı bi işlem ama çok az kalmıştı ne güzel
Sonra panik atak tedavisine başladım ve kullandığım ilaç uyuyan devleri uyandırdı resmen ve bi daha tüylendim.
Şimdi 10 seans IPL aldım tüylerde eskisine oranla çok çok az %100 garanti verilmiyor zaten %80 miş normalde görülen azalma
İğnelide var aynı merkezde seninki 10 seans sürmez iğneli ile bitiririz inceleride dediler
Son şansım bu bi daha zorlamayacam.
Bu arada 4 kez farklı zamanlarda hormonlarıma bakıldı hiçbir sorun yok.Depresyon ilacım kesinlikle arttırıyor bunu daha evvelde denemiştim.
Allah hepimize kolaylık versin bittiği gün buradan herkese en etkili sonucu açıklayacam
18 yaşında iğneli
21 yaşımdan 26 ma kadar lazer epi Alexandrite ile tam bitti derken bi daa merkez değiştiriyorum bu sefer.
Baktım olacak gibi değil iğneliyi araştırdım Aralık 2008 de iğneli başladım felaket acılı bi işlem ama çok az kalmıştı ne güzel
Sonra panik atak tedavisine başladım ve kullandığım ilaç uyuyan devleri uyandırdı resmen ve bi daha tüylendim.
Şimdi 10 seans IPL aldım tüylerde eskisine oranla çok çok az %100 garanti verilmiyor zaten %80 miş normalde görülen azalma
İğnelide var aynı merkezde seninki 10 seans sürmez iğneli ile bitiririz inceleride dediler
merhaba iğneli için önceden gittiğiniz o yerden memnun muydunuz, memnunsanız neresiydi acaba? bir de şu an lazere gittiğiniz ve iğneli de yapan yer neresi acaba? şimdiden teşekkürler
18 yaşında iğneli
Bu arada 4 kez farklı zamanlarda hormonlarıma bakıldı hiçbir sorun yok.Depresyon ilacım kesinlikle arttırıyor bunu daha evvelde denemiştim.
Allah hepimize kolaylık versin bittiği gün buradan herkese en etkili sonucu açıklayacam
Cnm ben şu anda yüzüme yaptırıyorum IPL lazer.Gittiğim cihazı yeni aldı kendinden soğutmalı.Ben cok faydasını gordum 45 gun oldu daha yenı yenı cıktı bu hafta sonu 1 seans daha gidicem.Ayrıca ne olursa olsun jıletlede alsalar makaslada kısaltsalar tuylerını hemen arkasından lazerle mudahale ettıklerı ıcın tuyler ole tahmın ettıgın gıbı kalın kalın cıkmıyor ve 10 gun sonra zaten dokulmeler baslıyor.Ben cok memnunum 15 gunde orman gıbı olan yuzumde 45 gunde tuyler cıkınca ınsan tabı memnun kalıyo.Yanı hıc bıtırmesede ben sır yerıne genede lazer yaptırmayı yeglerım.Ayrıca cenemde cıkan sakal gıbı 15 20 kılda tamamen kayboldu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?