Lazer Epilasyon yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum , bilgi vermenizi rica ediyorum ...

Cnm ben şu anda yüzüme yaptırıyorum IPL lazer.Gittiğim cihazı yeni aldı kendinden soğutmalı.Ben cok faydasını gordum 45 gun oldu daha yenı yenı cıktı bu hafta sonu 1 seans daha gidicem.Ayrıca ne olursa olsun jıletlede alsalar makaslada kısaltsalar tuylerını hemen arkasından lazerle mudahale ettıklerı ıcın tuyler ole tahmın ettıgın gıbı kalın kalın cıkmıyor ve 10 gun sonra zaten dokulmeler baslıyor.Ben cok memnunum 15 gunde orman gıbı olan yuzumde 45 gunde tuyler cıkınca ınsan tabı memnun kalıyo.Yanı hıc bıtırmesede ben sır yerıne genede lazer yaptırmayı yeglerım.Ayrıca cenemde cıkan sakal gıbı 15 20 kılda tamamen kayboldu :))))

canım benim de senin gibi hormonel bozukluktan ötürü tüylenme artışım oldu... 6 ay diane kullandım kilo aldırdığı için de ilacımı değiştirdim doktoroumn kontrolü altında... tekrar doktoruma sordum ve bana dedi ki bu rahatsızlık devamlı senin ilaç kullanmanı gerektirecek türden ve devamlı bir hekim kontrolünde kalcaksın bu süre zaafında kullandğın ilaç mevcut kıllarını yok etmeyecek yeniden oluşan kılları engelleyecek dedi... ayrıca bu ilaçla beraber lazer epilasyona da gidebilirsin her şey normal dedi(normalse neden kıllarım çıkıyor peki)... o bakımdan sende tedavini aksatma ve zaten sana diyeceklerdir adetin 2. gününde testosteron hormonuna,troid ve böbrek üstü hormon değerlerine bakıcaz diye çok zor çoookkkkkk... eğer ilaç kullanamam diyorsanda ibrahim saraçoğlunun nane kürünü tavsiye ederim

Kızlar yıllardır yüzüme harcadığım paralarla araba alırdım yemin ederim
18 yaşında iğneli
21 yaşımdan 26 ma kadar lazer epi Alexandrite ile tam bitti derken bi daa merkez değiştiriyorum bu sefer.
Baktım olacak gibi değil iğneliyi araştırdım Aralık 2008 de iğneli başladım felaket acılı bi işlem ama çok az kalmıştı ne güzel
Sonra panik atak tedavisine başladım ve kullandığım ilaç uyuyan devleri uyandırdı resmen ve bi daha tüylendim.
Şimdi 10 seans IPL aldım tüylerde eskisine oranla çok çok az %100 garanti verilmiyor zaten %80 miş normalde görülen azalma
İğnelide var aynı merkezde seninki 10 seans sürmez iğneli ile bitiririz inceleride dediler
Son şansım bu bi daha zorlamayacam.
Bu arada 4 kez farklı zamanlarda hormonlarıma bakıldı hiçbir sorun yok.Depresyon ilacım kesinlikle arttırıyor bunu daha evvelde denemiştim.
Allah hepimize kolaylık versin bittiği gün buradan herkese en etkili sonucu açıklayacam

canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sonuç alırsın ve kılsız temiz pak günlere doğru yelken açarsın

Merhaba uzun zamandır bende yaptırmak istiyorum lazer epilasyon şişlide bir yer buldum tüm vücut 8 seans +8 kontrol peşin 1200 kredi kartına 10 taksit 1450 yapıyor bana uygun geldi vaktim olursa cumartesi bir ön görüşme yapıcam ama korkuyorum acıkcası yaptırıp yaptırmamak arasında kararsız kalmıs durumdayım tüm vucut yaptıran varsa bilgilerini paylaşabilirmi bizimle

bi arkadaşım bu şekilde anlaşmıştı.ancak son seansta çok fena yandım gibi şeyler söylüyordu.bence parayı peşin vermeyin.verdiğinizde sonlara doğru ilk günlerdeki gibi özen göstereceklerini sanmıyorum..bu arada ben de yüzüme yapıyorum iki senedir.çenemde kalmadı ama şu yanakların alt tarafı bitmiyo

merhaba iğneli için önceden gittiğiniz o yerden memnun muydunuz, memnunsanız neresiydi acaba? bir de şu an lazere gittiğiniz ve iğneli de yapan yer neresi acaba? şimdiden teşekkürler

merhabalar, ben de yüzüme(bıyık bölgesine) ipl yaptırdım 1 hafta önce. ancak çoğu uzadı ve pek dökülecek gibi değiller. birkaç güne de kontrol seansım var. sizde dökülme nasıl olmuştu?

Kızlar bende lazer epilasyona gidiyorum.Geçen yıl gittiğim lazer salonu berbattı mahvetti bıyık bölgesine yaptırıyordum resmen yaktı bıyık bölgemde koyulaşma oldu bu yıl başka bir lazer epilasyon merkezine gidiyorum ve anladım ki geçen yıl boşuna o kadar para dökmüşüm hiç bir işe yaramadı şuan çok memnunum üstelik lekelerim de geçti yalnız bıyık bölgesi çok uzun sürüyormuş geçen yıl 3-4 seansa gidebilmiştim şuan 3. seans olmasına rağmen gayet memnunum en geç biten bıyık bölgesiymiş ve en az 8 seansta yok oluyormuş özel bölge ise en kısa olanı sadece 3 seansta yok oluyor.

Bende senınle aynı dertten müzdaribim cnm.Yüzümde cok tuylenme vardı sirle aldırıyordum fakat cok fazla sıvılce ve leke kaldı.Şimdi 3 seans yaptırdım IPL lazer ama benım sıvılcelerım hala gecmedı doktorada gıttım kremler ılaclar hıcbırsey fayda etmedı sızde bole bır sey oldumu cvplarsanız sevınırım.Lazer dolayısıyla yuzunuzde sıvılcelenme oldumu?

geçen sene neredeyse çenemi günaşırı cımbızla alıyordum.Ve nisan ayından bu yana 6 seans gittim.Kalın ve sert siyah tüyler hiç kalmadı.Sarılar var mı evet var.Onlar için yapabılecegım bırsey yok.2,5 aydır gitmiyordum.Öylesine gittim geçenlerde.Kadın bana geçen haftanın kontrolüne mi geldin dedi.Yani ben çok memnunum.Alexandrate tek atışlı da yaptırdım hep.

meraba arkadaşlar benimde özellikle favori bölgemde tüyler var çok abartı şekilde olmasada beni rahatsız ediyor sizce aldırmalımıyım lazerleee herkez leke yapıyo yanıyo faln dio bebek gbi cildim var bozulmasından korkuyorum bana yardımcı olun lütfenn ankarada yaşıyorum nereye gitmem lazım lazer epilasyon için gitmelimiyim?

meraba arkadaşlar benimde özellikle favori bölgemde tüyler var çok abartı şekilde olmasada beni rahatsız ediyor sizce aldırmalımıyım lazerleee herkez leke yapıyo yanıyo faln dio bebek gbi cildim var bozulmasından korkuyorum bana yardımcı olun lütfenn ankarada yaşıyorum nereye gitmem lazım lazer epilasyon için gitmelimiyim?

Ben tüm vücut yaptırmıştım.ve göbeğimde bi yer yandı maşa değdirmiş gibi duruyo ve izide geçmedi.doktora falanda gitmedim yaptıracaksan kesınlıkle hastanede yaptır öyle güzellik merkezlerine falan kesinlikle gitme

ben yüz için paket program aldım ki asla tavsiye etmiyorum bunu.çünkü vazgeçme şansınız olmuyo.amaç da bu zaten.nasıl olsa para alınmış oluyo.ikna edici konuşmalarına aldanmayın.1 kıl dahi azalmadı.bunu söyleyince de hem suçlu hem güçlü muamelesi yaptılar.asla bu yeri(dedemanın karşısı) tavsiye etmiyorum.para için sağlıkla oynanmaktadır.çok daha uygun fiyatla daha iyi sonuç alacağınız yerler var.ama buradan sonuç alamazsınız üstelik paranızdan olursunuz.çok iyi araştırın derim.

kızlar ben çeneme lazer yaptırdım cts günü üç gün önce şimdi çok yutkunuyorum boğazım da acımıyor da neden oluyor ki bu sizde oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…