- Konu Sahibi eylultamer
-
Benim yuzum 25 seans olmustur...killar hala bitemedi... 70% azaldi ama tek tuk yine cikiyor... aynen devam gidiyorum ben
Ve jiletliyorum makasla nasil kisaltacaksin onlari
Yok canım bu kökten almıyor
Sadece kısaltıyor
Erkeklerin traş makinesi gibi düşün
Oyüzden lazer merkezlerindede bunlardan kullanılıyor,zaten ben orda gördüğüm için aldım bunuŞeniz
kızlarrrrr nolur yardım edin...yüzüme bi seans diyod lazere gittim..doguda yaşıyorum vee diyot,ı2pl,alexndr lazer var..alex en iyi lazer diyolar ama yüz için kalınlaştırabilir ince kılları diyeee...neyapayım sizceebu cuma gitcem ama hala hangisine gitsem diye düşünüyorumm...
canım buna en iyi kararı yine lazer yaptırdığın merkezdeki uzmanlar vermeli bana soracak olursan , ama benimde bildiğim alex iyi , ama diğer ayva tüyleri dediğimiz kılları kalınlaştırırmı tam olarak bilemiyorum , ben çene ve bıyık aldırdığım için onlarda kalın ve siyah renkteler ,
sen merkezdeki uzmanlarla iyice bi konuş istersen cnm a.s
cene bıyık sert canım benimde..favorleri yapmayalım diyip durdu lazerdeki.bende ogun yaptırmadım tabii..ama çok rahatsızım favoorilerden..kalınlaşıp artmıycagından emin olsam yapcam favorilereee..sgll cnm cvp için:):1hug:
Canim bende biyik ve cene bogaz bolgesine dogru yaptiriyorum zaten... jiletle alakasi yoktur cunku bundan once diode lazere gidiyordum ordada jilet vuruyolardi lazerden once.. simid IPL lazerine gidiyorum ordada jilet vuruyolar.. once bende makasla alyiordum ama cok cikinca pesinden kosamadim ve inanki makasla almamis gibi duruyor.. bende jileti vuruyorum zaten simdiki gittigim yerdede diyuolar jileti vurmazsan eger killarin kalinlasmaz.. makinede gormez yani.. bilmem anlata bildimmi.. ama makasin pesinden gidemezsin simdiden diyim sana usanacaksin... birde ben lazere cok erken basladim o bakimdan seanslarim bir hayli cok cok yerimseniben
normalde zayıf tüyleri lazerin arttırması çok rastlanan bir durummuş... uyuyan kılları uyandırmayalım demişlerdi bana da gittiğim yerde... ben bacak ve koltuklatına 6. seansıma gideceğim... artık güvendiğim için dudak üstüne de başladım... benim dudak kenarlarında cımbızla almaktan dolayı kalın kıllar vardı... onları diğerleri de uzayana kadar tırnak makasıyla kısalttım... öyle yapabileceğimi söyledi...
benim tenim çok hassastır 1 gün şişlik sürdü ; kızarıklığı fondotenle kapattım... 15 gün oldu yaptıralı... 15 gün sonra gideceğim ama henüz çıkan yok...
ilk günlerde kalan tüyleri ; 2. günden itibaren elimle hafif hafif kese yapar gibi dökülmelerini sağladım... 1 haftada döküldüler... bazı kalın ve siyah olanları da cımbızın ucuyla sürterek çıkardım... yani kökleriyle oynamadan ...
belki işe yarar sizde de ...
çok tşkler cnm , iyi fikir hepside , a.s.
Selam bende yaptiriyorum laserepilasyonu.. bogazima, ceneme ve dudak üstüne.. cok menmunum :)
hormonal bozukluk yok ultrasona gırdım fibro kistım yok ustelıkte reglım de cok duzenlı bıyık bolgem ve cenemde cımbızla oynamaktan dolayı belırgın kıllar oluşmuştu lazer dahada beter ettı Tabıkı lazer merkezımı değistırdım hemde bırcok kez ama vucudumdakı tum kılları bıtırdım yuzumde oyle dedığın gıbı cıllob gıbı olmadı ama bu son sıstem cok daha ışe yaradı umarım dedığın gıbı olur yuz bolgesı bu guzelım 8 senede surer 10 senede bıtecek kıl var bıtmeycek kıl var bu bıtmeycek denılen kıllarımdan bıle sonuc aldım gozle gorulecek sekılde sanada tavsıye edıyorum:teytey:
Diod da jilet vuruolar ama ya jilet vurulan yüz kendni nasıl toparlar offffff alex yaptrdm çene altmda belli bir bölge ve çenemde belli bir bölge tabi bunlar küçk bölgeler cımbz yüzünden baya sertlesmşti buralara yaptrdm ve şimdi çok korkuorm ya artarsa die ister istemez o kaln yerlere yaparlarken inceyede gtmştr lazer ışını diodu istemedm çünkü jiletten korktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?