• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum , bilgi vermenizi rica ediyorum ...

Benim yuzum 25 seans olmustur...killar hala bitemedi... 70% azaldi ama tek tuk yine cikiyor... aynen devam gidiyorum ben

Ve jiletliyorum makasla nasil kisaltacaksin onlari

ya cnm ben yüzümün tamamına değilde sadece çene ve bıyık bölgesine yaptırıyorum lazeri , komple yüz olunca haklısın çok uzun sürüyormuş , Allahtan merkezdeki kadında beni uyardı sadece çene ve bıyık girelim dedi , diğer türlü çok uzun sürer dedi , zaten geriye kalan kısmı öyle çok rahatsızlık verici bi durumda değil

ya bu jilet olayından çok tırsıyorum açıkcası , bide internette araştırdım baya , bi yerdede okudum lazeri bizzat yapan uzman diyoki , jilet vurmayın vurdurmayında , jilet sürülen yüz iflah olmaz diyodu :( :(
ben geçen hafta ilk seansa girdim jilet vurmadılar hiç , kontrol seansına kadar uzayanlarıda makasla veya jiletle kısaltabilirsin kendin dediler ama ben jilet sürmicem .
hani şu küçük manikür makasları varya ondan aldım bitane uzadıkça mümkün olduğu kadar dipten kısaltmaya çalışıcam , çünkü dediğim gibi jilet olayı işi dahada uzatıyo

acaba seninde jilet yüzündemi uzun sürdü böyle :çok üzgünüm:

kızlarrrrr nolur yardım edin...yüzüme bi seans diyod lazere gittim..doguda yaşıyorum vee diyot,ı2pl,alexndr lazer var..alex en iyi lazer diyolar ama yüz için kalınlaştırabilir ince kılları diyeee...neyapayım sizceebu cuma gitcem ama hala hangisine gitsem diye düşünüyorumm...

canım buna en iyi kararı yine lazer yaptırdığın merkezdeki uzmanlar vermeli bana soracak olursan , ama benimde bildiğim alex iyi , ama diğer ayva tüyleri dediğimiz kılları kalınlaştırırmı tam olarak bilemiyorum , ben çene ve bıyık aldırdığım için onlarda kalın ve siyah renkteler ,
sen merkezdeki uzmanlarla iyice bi konuş istersen cnm a.s

canım buna en iyi kararı yine lazer yaptırdığın merkezdeki uzmanlar vermeli bana soracak olursan , ama benimde bildiğim alex iyi , ama diğer ayva tüyleri dediğimiz kılları kalınlaştırırmı tam olarak bilemiyorum , ben çene ve bıyık aldırdığım için onlarda kalın ve siyah renkteler ,
sen merkezdeki uzmanlarla iyice bi konuş istersen cnm a.s

cene bıyık sert canım benimde..favorleri yapmayalım diyip durdu lazerdeki.bende ogun yaptırmadım tabii..ama çok rahatsızım favoorilerden..kalınlaşıp artmıycagından emin olsam yapcam favorilereee..sgll cnm cvp için:):1hug:

normalde zayıf tüyleri lazerin arttırması çok rastlanan bir durummuş... uyuyan kılları uyandırmayalım demişlerdi bana da gittiğim yerde... ben bacak ve koltuklatına 6. seansıma gideceğim... artık güvendiğim için dudak üstüne de başladım... benim dudak kenarlarında cımbızla almaktan dolayı kalın kıllar vardı... onları diğerleri de uzayana kadar tırnak makasıyla kısalttım... öyle yapabileceğimi söyledi...

benim tenim çok hassastır 1 gün şişlik sürdü ; kızarıklığı fondotenle kapattım... 15 gün oldu yaptıralı... 15 gün sonra gideceğim ama henüz çıkan yok...

ilk günlerde kalan tüyleri ; 2. günden itibaren elimle hafif hafif kese yapar gibi dökülmelerini sağladım... 1 haftada döküldüler... bazı kalın ve siyah olanları da cımbızın ucuyla sürterek çıkardım... yani kökleriyle oynamadan ...

belki işe yarar sizde de ...

cene bıyık sert canım benimde..favorleri yapmayalım diyip durdu lazerdeki.bende ogun yaptırmadım tabii..ama çok rahatsızım favoorilerden..kalınlaşıp artmıycagından emin olsam yapcam favorilereee..sgll cnm cvp için:):1hug:

işte bende istiyordum aslında ama kadın kalınlaşır ve artar diyince vazgeçtim ..
neyse kalcak artık onlar napalım favorilerimizle mutlu mutlu yaşamayı öğrencez kaydirigubbakcemile3

Canim bende biyik ve cene bogaz bolgesine dogru yaptiriyorum zaten... jiletle alakasi yoktur cunku bundan once diode lazere gidiyordum ordada jilet vuruyolardi lazerden once.. simid IPL lazerine gidiyorum ordada jilet vuruyolar.. once bende makasla alyiordum ama cok cikinca pesinden kosamadim ve inanki makasla almamis gibi duruyor.. bende jileti vuruyorum zaten simdiki gittigim yerdede diyuolar jileti vurmazsan eger killarin kalinlasmaz.. makinede gormez yani.. bilmem anlata bildimmi.. ama makasin pesinden gidemezsin simdiden diyim sana usanacaksin... birde ben lazere cok erken basladim o bakimdan seanslarim bir hayli cok cok yerimseniben

anladım cnm seni , bende boğaz bölgesine doğru yok sadece çene ortasında var ..
şimdilik jilet vurmicam , makasla böyle idare ediyorum artık , ama bi yerde mecbur kalırsak napalım mecbur o da olcak ,
ya bu kadar şeye katlanıyoruz emek veriyoruz bu kıl tüy mevzuları için biran önce inşh hepimiz kurtuluruz kızlar :1hug:

normalde zayıf tüyleri lazerin arttırması çok rastlanan bir durummuş... uyuyan kılları uyandırmayalım demişlerdi bana da gittiğim yerde... ben bacak ve koltuklatına 6. seansıma gideceğim... artık güvendiğim için dudak üstüne de başladım... benim dudak kenarlarında cımbızla almaktan dolayı kalın kıllar vardı... onları diğerleri de uzayana kadar tırnak makasıyla kısalttım... öyle yapabileceğimi söyledi...

benim tenim çok hassastır 1 gün şişlik sürdü ; kızarıklığı fondotenle kapattım... 15 gün oldu yaptıralı... 15 gün sonra gideceğim ama henüz çıkan yok...

ilk günlerde kalan tüyleri ; 2. günden itibaren elimle hafif hafif kese yapar gibi dökülmelerini sağladım... 1 haftada döküldüler... bazı kalın ve siyah olanları da cımbızın ucuyla sürterek çıkardım... yani kökleriyle oynamadan ...

belki işe yarar sizde de ...

çok tşkler cnm , iyi fikir hepside , a.s.

Selam bende yaptiriyorum laserepilasyonu.. bogazima, ceneme ve dudak üstüne.. cok menmunum :)

ne güzel , bende biran önce senin gibi çok memnun kaldım demek istiyorum ama daha çok yeni oldu başlayalı henüz 1 seans oldu . ..
bu iş biraz sabır gerektiren bi işmiş cidden ..
ya bu bu kıl tüy olayı ammada kıl yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hormonal bozukluk yok ultrasona gırdım fibro kistım yok ustelıkte reglım de cok duzenlı bıyık bolgem ve cenemde cımbızla oynamaktan dolayı belırgın kıllar oluşmuştu lazer dahada beter ettı Tabıkı lazer merkezımı değistırdım hemde bırcok kez ama vucudumdakı tum kılları bıtırdım yuzumde oyle dedığın gıbı cıllob gıbı olmadı ama bu son sıstem cok daha ışe yaradı umarım dedığın gıbı olur yuz bolgesı bu guzelım 8 senede surer 10 senede bıtecek kıl var bıtmeycek kıl var bu bıtmeycek denılen kıllarımdan bıle sonuc aldım gozle gorulecek sekılde sanada tavsıye edıyorum:teytey:

neydi cnm senin bu çok memnun olduğun sistem ??

merhaba kıslarrrr..daha yeni lazerden geldim..yüzüme yaptırdım..alex cihazıylaa...acaip agrıdı yaa... yok tarifi öldüm ciddeenn..krem verdii 3 gün kullan diyee kabuk oluşmasını engellermiş..ama bukdr agrıycagını düşünmemiştim..benden önce giren kısda yüzüne yaptırdıı onun son(10 seansıymış) seansıydıı..şimdii hiç kalmamışş tamamen bitti dedi...bitsinde 10 seans beklerimm:)ama valla şimdi yüzüm acaip yanıyo heleki bıyık kısmı en agrıyan yer..

ya 3 seans alex tipi lazerle yüzüme yaptırdım lazer değil azaltmak aksıne arttırdı ve tum sıtelerı ınceledım alex tipi lazer yüze uygun degılmısss aksıne cogaltırmıs nem o kızın nası bıtmıs ya?? cok sasırdım benim yüüzüm cok felaket su an mahfettı ıgnelıye gıdıcem arkdslar dıkkat edın benm gıbı kotu duruma dusmeyın:(

yaa alexle bitmişse eğer gerçkten mucize olmuş ben alex mağduru olarak az miktar kıl olan yüzümü kıl topluluğuna çevirdim resmen :) geçen kişinin erkek gibi kıvır kıvır sakalları olsa gerek herhalde :) doktorlar dahi kesnlikle yüz epilasyonuna alexi önermez şaştım doğrusu bu ara diode lazere geçtim ve alexden kat be kat memnunum

Diod da jilet vuruolar ama ya jilet vurulan yüz kendni nasıl toparlar offffff alex yaptrdm çene altmda belli bir bölge ve çenemde belli bir bölge tabi bunlar küçk bölgeler cımbz yüzünden baya sertlesmşti buralara yaptrdm ve şimdi çok korkuorm ya artarsa die ister istemez o kaln yerlere yaparlarken inceyede gtmştr lazer ışını diodu istemedm çünkü jiletten korktm:2:

Diod da jilet vuruolar ama ya jilet vurulan yüz kendni nasıl toparlar offffff alex yaptrdm çene altmda belli bir bölge ve çenemde belli bir bölge tabi bunlar küçk bölgeler cımbz yüzünden baya sertlesmşti buralara yaptrdm ve şimdi çok korkuorm ya artarsa die ister istemez o kaln yerlere yaparlarken inceyede gtmştr lazer ışını diodu istemedm çünkü jiletten korktm

arkadaşlar bu yüz için cidden problem yapanlara sesleniyorum ben 1 yıldır bu problemle boğuştum birde yüzüm acaip hassas. sir ağda ile aldırıyordum ve acaip sivilceleniyordu. bir çil bi sivilce bir kıl ben dışarı çıkmamıyordum maddi durumum da kötü, en iyi üniyi bitirdim ve işsizim 90 kpss ile evdeyim yani.bütün bu bunalımların arasında yüzüme lazer yaptırdım battı balık yan gider hesabı. ama çok memnunum şimdilik kendime geldim. bu forumu dikkatle inceleyin arkadaşlar yüz bölgesine alex yaptırılmaması
gerektiğini anlamanız lazım. ben ODTÜ de dermatoloğa gittim, o da bana diod yaptırman lazım dedi ama soğutuculu olmasına dikkat et dedi. çukurambarda bir estetik kliniğinde yaptırıyorum. çenemde ilk seansın üzerinden 17 gün geçti ve hiç çıkmadı sarı tüy bile yok yani. çenemden 1 hafta sonra faallerime gittim gerçi onlar 2 gün sonra çıktı ama ben elime dokunduğumda hissediyorum arkadaşlarım filan hiç belli olmuyor diyor. onlarda farketti yüzümdeki değişimi, yüzüme renk geldi, mutluyum (işsiz olmama rağmen)
birde jilet olayında zaten jiletlenmesi lazım ama bunun ince kılları kalınlaştırmakla alakası yok, ki ben denemiş biri olarak söylüyorum erkekler gibiçıkmıyor öyle sert ve çimenlerin yeni çıktığı andaki gibi dik değil. diod lazerin verdiği ısıyı eyer yapılan bölgede kıl varsa o kıllar yada tüyler o ısıyla yanıp yüze yapışıp yüzde yanık yapar diye jiletliyorlar. google dan da bakarsanız doktorlar jiletlemek gerektiğini söylüyor;
Lazer epilasyon uygulamsından önce uygulama yapılacak bölgede cilt üzerinde bulunan kıllar jiletle temizlenir. Jilet uygulaması, lazer epilasyonun başarısını etkileyen faktörlerden biridir. Jiletsiz, kıllı yapılan uygulamalarda gönderilen enerji ile kılın cilt üzerindeki kısmı yanıcak ve kendi ile birlikte cildi de yakıcaktır. Yanık ve leke riski artmakla birlikte uygulama yapılan kişi daha çok acı hissedecektir. En önemlisi ise enerjinin bir kısmı, kılın cilt üzerinde yanan kısmı tarafında absorbe edilerek azalacak, kıl köküne daha az enerji gitmesine neden olacaktır. Jiletsiz ve kıllı uygulamaları ancak düşük enerjili cihazlar yapmaktadır. Bununla birlikte yayınlanan son bilimsel araştırmalar ve sunumlarda, cihaz ne olursa kılsız uygulama yapılması gerektiği belirtilmektedir. Jilet uygulanan bölgedeki kıllar, halk arasında söylendiği gibi koyulaşmaz, yayılmaz. Ancak rengi koyulaşabilir, bunun da uygulamaya ve sonuca negatif etkisi yoktur.

dediğim gibi forumu iyi takip edin ve yaptıracağınız yerin polikinlik yada klinik olmasına dikkat edin allah kuousun kötü sonuç yada istenmeyen olaylar yaşarsanız.. sağlık bakanlığı onaylı olan bu yerler hakkında hakkınızı arayabilirsiniz. birde yaptırmadan önce paranızı ğeşin vermeyin seans seans ödeyin, sonraki seansları sallayanlar oluyormuş nasıl olsa peşin aldım parayı diyerekten, ben şikayetvar. com dan da baktım merkezlerin çoğu şikayet edilmiş zaten. yani gideceğiniz yeri seçerken de araştırın.
alex değil diod yapılması lazım yüz bölgesi için

Kızlar yüz bölgesi için lazer bence uygun değil
ben denedim 10 seans gittim
tamamen bitecek sanıyordum çok da azalma bakayım tekrar çıkacaklar mı diye ara verdik üç ay sonra hepsi hatta ince ince daha fazlası çıktı
ben de sonunda iğneliye gittim
o çare oldu
ama koltuk altım lazerle bitti
bacaklarıma başlıcam şimdi de
ama yüz için bi daha asla lazere gitmem hangi cihaz olursa olsun

Arkadaşlar benimde aynı problemim var adet düzensizliği yüzünden doktor doktor gezdm özelede gittim dogum kontrol hapı verdiler ve bi süre kullandım ilacı kullandıgım süre içerisinde düzenli olarak adet gördüm fakat bıraktıktan snra 2-3 ayda bir gelmeye basladı halada öyle üzernden 3 sene geçti hala düzensiz. ve lanet olsunki ilaçların yan etkisinden dolayı çenemde boğazımda ve vücudumun farklı bölgelerinde siyah siyah kıllanmalar oluşmaya başladı ilk başta iple fln alıordm su anda başa cıkamıorum sir ile alıorum yüzümü. lazer epilasyona başlamıştm geçtiğim kış 7 seans kdr gittm alexdartda mıdr nedr o makine ile tedavi gördm ne gittiğim tedavi bi işe yradı nede verdiğim para. hepsi çöpee gitti başladıgım yere geri döndm su anda bi poliklinik ile görüştm doktor kontrolünde gidecegm ama öncesnde hormon testi getirmemi istedi oradaki doktor. bnm gbi sorunu olan lazer öncesi mutlaka test yaptırsınlar verilen paraya emeğe ve acıya yazık gerçekten...

Back