- Konu Sahibi eylultamer
Ben ikinci seansımı yaptırdım ama öyle birşey olmadı.Belki başka birşeyden kaynaklanmıştır.Hangi lazer ile yapılıyor alexandrite mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
epilepil arkadaşım sen yaptırdınmı lazer ben de alex le yaptırdım ama burdan okuduklarıma göre alex esmer ciltlerde lekelenme yapabiliyormuşdiodu önerdiler bana eger yaptırıp memnun kalan varsa bana özelden mesaj atabilir mi
Canım şöyle anlatayım benim lazer maceramı.Benim çene ve alta doğru siyah kıllarım çoktu, hatta çene sağ altta bir siyah top oluştu nedendir bilmem, neyle alırsam alayım ki ben hep sir ağdayla alırım, makinem var evde buna rağmen yinede o siyah top geçmezdi,üstüne üstlük 2 gündebir bazen gün aşırı almak zorunda kalıyordum, artık bıkmıştım, bundan 1 sene önce başladım bu ay itibariyle 8 seansım oldu, seans aralığı 1,5 ay,Aydın'da oturuyorum ve buranın en kaliteli yeri,doktorlar keza öyle zaten yapan taş çatlasın 3 yer var. Velakin 8.ayda kestim artık gitmiycem. Neden? Birincisi evet o kalın siyah kıllardan kurtuldum, o topta gitti evet ama 15 tane kıl çıkıyorsa eskiden şimdi 80 tane tüy çıkıyor, çıkmayan yerlerden bile tüy çıktı,yayıldı resmen. Üstelik bu seans aralarında ağda,ip vs ile kökünden alınmayacağı için artık makineyle kısaltmak zulüm gelmişti vede cildim tahriş olmaya başladı makineden, ellenince baya fark ediliyordu artık. Doktor ilk zaman 10 seansa komple biter demişti, ama son seansa 20 ye çıkabilirde dedi,bu farklılık gösterebilir dedi, seans başı 50 tl veriyorum az değil, sadece çene. Bazı yerlerde belirli seanstan sonra 35 düşüyormuş, yada biraz indirim oluyormuş ama bunda sabit 50 tl. Benimde aklım zaten karışıktı,9.seans zamanım yaklaşmıştı haftaya gidicektim, nezamandır akımda olan bu hamam otu yağını birde forumda iyice takip edip bir balktım,kafama yattı, lazer kullananlar bile ona dönmüş, bende boşuna para verip birde bu sorunları yaşamıyım diye 3 gün önce gittim hamam otu yağı aldım 2 kutu denemek için,vede bugün 1 yıldır almadığım sakallarımı bir güzel oturdum aldım, nasıl güzel bir duygu tüysüz olmak, 1 sene o tüylerle dolaştım makineyle almakla olmuyorki,elbet kalıyor. Neyse aldım tüyleri sirle, sürdüm yağı bakalım deniycem artık. Lazaerin tek faydası o top gitti, onnun dışında bol bol gözenek açtı. Şunuda anladımki lazer kesin çözüm değilmiş. Sen bilirsin canım, bendeki etkisi buydu ama herkeste nasıldır bilemem, istersen bir dene gör,inşallah faydasını görürsün..
Hangi epilasyon cihazıyla tedavi gördüğünü öğrenebilir miyim ? Bi de nerde yaptrımştın klinik mi güzellik merkezi mi ? Lazer tenden tene kişiden kişiye farklılık gösterir..bazısı hemen sonuç alır,bazısı yıllarca uğraşır bitmez..hormonlarla da alakalı bir durum elbette..nerde hangi aletle tedavi gördüğün ve tecrübeli kişilern yapması çok önemli gerçekten..ten ve kıl yapısına göre uygun cihaz seçilir ve seanslara da düzenli gidilirse,hormonal bir bozukluk yoksa lazer gerçekten iyi bir şey bence..özellikle vücut için kesin çözüm..yüz zor bir bölge,bitme ihtimali en düşük olan bölge..çok hassas ve onca damar,tüy var..fakat ben her hafta kıllarımı aldırmaktansa 2 ayda bir seansa giderim ve kalan bir kaç tüye de razıyım derseniz lazerin en mantıklı çözüm olduğunu düşünüyorum..üstte de yazmıştım 20 günü geçti benm ilk seansımı yaptıralı ve şu an gerçekten pürüzsüz ki 5 seanstan sonra 5-10 gün içerisinde hiçbir şey kalmadı zaten..9 şubatta 2.seansıma gidicem ve şmdilik memnunum..hastahanede yaptırıyorum,cihaz güzel..bilmiyorum umarım 1 yıl sonra da hala memnunum diyebilirm..umarım herkes bu dertten kurtulur ki en önemlisi gerçekten iyi araştırmak ve iyi bir cihazla ustaların elinde yaptırmak lazım.. tecrübeni anlattığın için teşekkürler..iyi günler