- Konu Sahibi eylultamer
-
Bugün annem benim için bi güzellik merkezine sordu eğer hormon bozukluğu var ise kadın doğum hapları kullanman gerekiyomuş tedavin olurken hemde lazere başlıyomuşsun bnde aynı çeneme bıyıkkısmı boğaz tarafına yapılcak ama sanırm fiyatı filan kıllaırn sıklığına cokluğuna fln değişiyor. kılların siyah olması gerek maleseff bnde sarartmıştım ve siyahlaşmalarını bekliyorum şuan doktora gidip ilaç alıcam kızarıyomu onuda bilmiyorum seans olrk ta kişiden kişiye değişyiormuş 4-8 seans arası kurtarıyomuşsun tüylerden kışın yapılmasında fayda var güneşe çıkmaman gerekiyor çünkü
Önce senin tüy durumuna bakılır lazer mi iğneli mi yapılabilir ona karar verilir hangisi uygunsa ona başlanır tüylerin tamamının uzamasını bekle gitmeden önce zaten ilk seansın sonrasında tüylerin daha yavaş ve daha ince çıkmaya başlayacaktır eğer ki seans süresine kadar seni rahatsız ederse minik bir makasla kısaltma yapabilirsin.ama hiç bir şekilde cımbız ip ağda kullanmamalısın...seans aralıkları 6 haftada 1 yapılır daha sonra 2-3 aya çıkar sende rahat edersin :)
eylul tamer nereye gittin lazer icin ve ne kadar fiyati??
merhaba ,
bende yüzüme yaptıryorum lazer epilasyon uzun zamandır.Yüz bölgesi gerçekten uzun sürüyor.Önce bende çenem için sadece lazer epilasyon yapan bır merkeze gitmiştim ama önce jiletle alıp sonra lazer yapıyorlardı ki bu iyi gelmedi hiç sonra pek bir gelişme görmedim ayrıca artanlarda oldu ve uzun uzun araştırdım hastanede yaptırmaya karar verdim şimdiki gittiğim yer de beklemek gerekiyor dökülmesini , tek sorunu dediğiniz gibi dökülene kadar öyle gezmek gerekiyor ama ilk seanslarda sorun oluyor bu kadarda dayanmak lazım sanırım her yönden mükemmel bir yer bulamadım çünkü ben malesef..
ben tüm yüz gidiyorum ihtiyacım vardı çünkü umarım hepimiz kurtuluruz en yakında ..
annemin konsutugu yer ilk yıl dönmleri nedeniyle kampanya yapmis bitirene kdr yakıyolar 270 tL.. çene faul kısmı bıyık kısmı hepsi bi arada . :S
ya şimdi korktum bak:S daha 1. seneleri bi kaç kez gidip görüşmüştükk :S ama yined ebnm araştırmam gerekicekk sanırm
ben 8 senedır yuzeme yaptıryordum.hıç bır sonuc alamıyordum lazerden arkadasımın tavsıyesı uzerıne sıslıde lazer epilason merkezıne gıttım cok profosyoneller ustelık yenı acıldığı ıcın merkez en son model alexandrıte almışlar sımdı yok denecek kadar az var son seanslarım bence dırek bu merkezle gorusmen en doğrusudur ben gecen yıllardakı odedığım paralara acıdım fıyatlarıda gayet uygun hıc kıl bırakmıolar cok tıtz calışıolar ıstersen özel mesaj atarım merkezın bılgılerını
Merhaba Arkadaşlar ,
yüzümde özellikle çene ve bıyık bölgemde sert siyah kıllar var , bu zamana kadar hep sir ağdayla aldırıyodum bunları her hafta sonu , ancak son aylarda ağda yaptırdığım bölgelerde artık hiç geçmeyen sivilcelerim var senağlama , ağda tamam tertemiz yapıyor ama çokta sivilce ve sivilce izi var artık
bu nedenlede yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum .
özelliklede yüzüne yaptıran arkadaşlardan yardım rica ediyorum .
sadece çene ve bıyık bölgelerine değil tüm yüzüme yaptırmak istiyorum ,
lütfen sorularıma cevap vermenizi rica ediyorum arkadaşlar ,
lazer yaptırdıktan sonra iz kızarma azda oluyor bildiğim kadarıyla , geçiyor değilmi bunlar ?
seans aralıkları ne kadar oluyor ?
birde ben çalıştığım için nasıl olacak yani , lazer sonrası ordaki tüyleri kökünden almamak gerekiyor ya , o şekilde tüylü tüylü nasıl işe gelicem
o şekilde dolaşamamki ? sizler nasıl yaptınız veya kısalttınız ?
çok soru sordum kusura bakmayın ama , yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar
şimdiden herkese çok teşekkürler
a.s.
Bence kesinlikle yaptır canım
İlk başlarda seans aralıkları 3-4 haftada bir oluyor,tabi bu kişinin kıl yapısına bağlı...
Seans sonralarında ufak kızarıklıklar oluyor ama işinin ehli bir yerde ve uzman ellerde yaptırırsan sorun olmaz...Asıl zorlandığın konu olan tüylerin tamamen alınamaması dolayısıyla işe nasıl gidip geleceğin ise hiç düşünme ben Braunun epilasyon aletini almıştım,zaten gittiğim yerde bunu kullanıyor,mükemmel bir ürün senin için aşağıya linkini veriyoruma.s.
Emin ol kendin için vereceğin en güzel karar olacak,sevgilerleŞeniz
çok tşk ederim verdiğin bilgiler için , ama kafama bişey takıldı , bu tarz epilsyon aletlerini kulanmamız doğrumu , çünkü bana gittiğim yerdeki uzmanlar ağda cımbız vs kesinlikle yasak makasla falan kısalt dediler ama :uhm:
bu braun kökten almıyomu ? bilgi verirsen çok sevinirim , tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?