- 4 Haziran 2022
- 224
- 96
- 28
- Konu Sahibi anonimadanali
-
İz kalır diye çok korkuyorum, teşekkür ederim bir yerden tedarik edeceğim. Yağı nasıl sürmem gerekiyorKantaron yagi sürün neden agliyorsunuz acıyor diyemi gecmis olsun
Teşekkür ederim, yağı tedarik edene kadar silverdin süreceğim. Allah razı olsun, yağı nasıl uygulamam gerekiyor?Bol bol su ile yıkayın sürekli kantron yağı varsa onu da sürün çok geçmiş olsun
Aktarlarda var iz falan kalmaz üzülme pamukla surİz kalır diye çok korkuyorum, teşekkür ederim bir yerden tedarik edeceğim. Yağı nasıl sürmem gerekiyor
Sizden de Allah razı olsunTeşekkür ederim, yağı tedarik edene kadar silverdin süreceğim. Allah razı olsun, yağı nasıl uygulamam gerekiyor?
Teşekkür ederimAktarlarda var iz falan kalmaz üzülme pamukla sur
Çok teşekkür ederim, amin inşallahSizden de Allah razı olsun
Kantron Yağını krem gibi sürün
Kantron Yağını sürdüğünüz zaman güneşe çıkmayın sürekli yağ ile nemli tutun inşaAllah iz kalmaz
Bapantholİz kalır diye çok korkuyorum, teşekkür ederim bir yerden tedarik edeceğim. Yağı nasıl sürmem gerekiyor
Allah razı olsun teşekkürlerBapanthol
Hametan
Madecassol
Bu üçünü karıştırıp sür bir şey kalmaz
2. Derece kocaman tanığını geçirdi bunlar.
1 damla sudan mı bahsediyorsun anlamadım? Ne olacak o kadarcık şeyden abartma bir dur. En fazla silverdin sür iki güne geçer zatenArkadaşlar lütfen çok acil çaydanlığın altındaki suyu kaba boşaltırken hani etrafa sıçrayan damlalar var ya ondan bir tane yüzüme geldi hemen gittim yüzümü soğuk suyla yıkadım. Sonra yumurta akı sürdüm oraya baktım daha çok kuruttu hemen yıkadım yüzümü. Şu an başka bir şehirdeyim kimse yok evde ve etrafta hemen gidebileceğim bir yer de yok. arkadaşa söyledim eczaneye gitmiş soğuk kompres yapsın demiş sonra silverdin kremi kullansın demiş. Şu an hafif hafif soğuk tutuyorum oraya ama çok ağlıyorum hala da ne olur bu başına gelmiş birisi ya da bu işlerden anlayan birisi yazsın lütfen
Bir damla sudan ne olacak yahu. Bana öyle olduğunda evde krem olmasına rağmen sürmüyorum bile. Abartmasanız mı acabaArkadaşlar lütfen çok acil çaydanlığın altındaki suyu kaba boşaltırken hani etrafa sıçrayan damlalar var ya ondan bir tane yüzüme geldi hemen gittim yüzümü soğuk suyla yıkadım. Sonra yumurta akı sürdüm oraya baktım daha çok kuruttu hemen yıkadım yüzümü. Şu an başka bir şehirdeyim kimse yok evde ve etrafta hemen gidebileceğim bir yer de yok. arkadaşa söyledim eczaneye gitmiş soğuk kompres yapsın demiş sonra silverdin kremi kullansın demiş. Şu an hafif hafif soğuk tutuyorum oraya ama çok ağlıyorum hala da ne olur bu başına gelmiş birisi ya da bu işlerden anlayan birisi yazsın lütfen
Haklısınız abarttım gerçekten ağlamaktan yüzüm şişmiş1 damla sudan mı bahsediyorsun anlamadım? Ne olacak o kadarcık şeyden abartma bir dur. En fazla silverdin sür iki güne geçer zaten
Haklısınız biraz abarttım... Geçmiş olsun size deGerçekten 1 damladan bir şey olmaz. Neyine panik oldunuz ki bu kadar? Maşa geldi alnımın köşesine azıcık kalmadı iz.. O sudan çok daha sıcak..
Çok teşekkür ederimBir damla dediğinize göre çok az bir şey. İz kalmaz merak etmeyin. La Roche Posay Cicaplust krem iyileştirme özelliği var sürebilirsiniz. Bir kere yüzüme maşa değmişti geçti gitti iz kalmadı.
aşırı panikledimBir damla sudan ne olacak yahu. Bana öyle olduğunda evde krem olmasına rağmen sürmüyorum bile. Abartmasanız mı acaba
Güneş kremi sürün suyun geldiği yere geçmiş olsun gözünüze de gelebilirdi merak etmeyin geçer mutlaka.Arkadaşlar lütfen çok acil çaydanlığın altındaki suyu kaba boşaltırken hani etrafa sıçrayan damlalar var ya ondan bir tane yüzüme geldi hemen gittim yüzümü soğuk suyla yıkadım. Sonra yumurta akı sürdüm oraya baktım daha çok kuruttu hemen yıkadım yüzümü. Şu an başka bir şehirdeyim kimse yok evde ve etrafta hemen gidebileceğim bir yer de yok. arkadaşa söyledim eczaneye gitmiş soğuk kompres yapsın demiş sonra silverdin kremi kullansın demiş. Şu an hafif hafif soğuk tutuyorum oraya ama çok ağlıyorum hala da ne olur bu başına gelmiş birisi ya da bu işlerden anlayan birisi yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?