• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YÜZÜME KAYNAR SUYUN DAMLASI GELDİ

anonimadanali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
224
96
28
Arkadaşlar lütfen çok acil çaydanlığın altındaki suyu kaba boşaltırken hani etrafa sıçrayan damlalar var ya ondan bir tane yüzüme geldi hemen gittim yüzümü soğuk suyla yıkadım. Sonra yumurta akı sürdüm oraya baktım daha çok kuruttu hemen yıkadım yüzümü. Şu an başka bir şehirdeyim kimse yok evde ve etrafta hemen gidebileceğim bir yer de yok. arkadaşa söyledim eczaneye gitmiş soğuk kompres yapsın demiş sonra silverdin kremi kullansın demiş. Şu an hafif hafif soğuk tutuyorum oraya ama çok ağlıyorum hala da ne olur bu başına gelmiş birisi ya da bu işlerden anlayan birisi yazsın lütfen 😭😭

Teşekkür ederim, yağı tedarik edene kadar silverdin süreceğim. Allah razı olsun, yağı nasıl uygulamam gerekiyor?
Sizden de Allah razı olsun
Kantron Yağını krem gibi sürün
Kantron Yağını sürdüğünüz zaman güneşe çıkmayın sürekli yağ ile nemli tutun inşaAllah iz kalmaz

Arkadaşlar lütfen çok acil çaydanlığın altındaki suyu kaba boşaltırken hani etrafa sıçrayan damlalar var ya ondan bir tane yüzüme geldi hemen gittim yüzümü soğuk suyla yıkadım. Sonra yumurta akı sürdüm oraya baktım daha çok kuruttu hemen yıkadım yüzümü. Şu an başka bir şehirdeyim kimse yok evde ve etrafta hemen gidebileceğim bir yer de yok. arkadaşa söyledim eczaneye gitmiş soğuk kompres yapsın demiş sonra silverdin kremi kullansın demiş. Şu an hafif hafif soğuk tutuyorum oraya ama çok ağlıyorum hala da ne olur bu başına gelmiş birisi ya da bu işlerden anlayan birisi yazsın lütfen 😭😭
1 damla sudan mı bahsediyorsun anlamadım? Ne olacak o kadarcık şeyden abartma bir dur. En fazla silverdin sür iki güne geçer zaten

Bir damla dediğinize göre çok az bir şey. İz kalmaz merak etmeyin. La Roche Posay Cicaplust krem iyileştirme özelliği var sürebilirsiniz. Bir kere yüzüme maşa değmişti geçti gitti iz kalmadı.

Bir damla sudan ne olacak yahu. Bana öyle olduğunda evde krem olmasına rağmen sürmüyorum bile. Abartmasanız mı acaba 🤦🏻‍♀️

Bir damla sudan ne olacak yahu. Bana öyle olduğunda evde krem olmasına rağmen sürmüyorum bile. Abartmasanız mı acaba 🤦🏻‍♀️
aşırı panikledim :( bugün kontrol edemedim kendimi maalesef en son gözyaşları içinde uyumuşum komik olan da ayran içiyorum beni açsın diye 😂

Güneş kremi sürün suyun geldiği yere geçmiş olsun gözünüze de gelebilirdi merak etmeyin geçer mutlaka.

Back