Sivilceli Ciltler Yüzümdeki yağdan hangi ürün ile kurtulurum ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
Kızlar benim T bölgem çok yağlı bana suratımdaki yağdan kurtulmamı sağlıyacak ürünler önerebilir misiniz ? Tonik falan hayatımda hiç kullanmadım açıklarsanız çok sevinirim :)

$ya__l___cilt_i__in_maske_1237473209.webp

Kızlar benim T bölgem çok yağlı bana suratımdaki yağdan kurtulmamı sağlıyacak ürünler önerebilir misiniz ? Tonik falan hayatımda hiç kullanmadım açıklarsanız çok sevinirim :)

Eki Görüntüle 444931

yaz ayları bişe yapma sakın güneşin kurutucu etkisi var ztn güneşten gelen uv ışınları sebum dengesini eşitler illa kurutmak istiyosan kükürtlü sabun tavsiye edebilirim

Eki Görüntüle 444931

yaz ayları bişe yapma sakın güneşin kurutucu etkisi var ztn güneşten gelen uv ışınları sebum dengesini eşitler illa kurutmak istiyosan kükürtlü sabun tavsiye edebilirim

Benim de T bölgem çok yağlı. Kükürt sabunuyla sabah akşam yüzümü yıkıyorum. Haftada 2-3 kez kil maskesi yapıyorum kesinlikle sen de yap. Ve biraz sivilcelerim var onlar için de ozon jeli sürüyorum gece yatmadan önce. Düzenli olarak bunları uygulamaya başladım ne kadar faydası olacak bakalım...

Benimde ne yazıkki son zamanlarda cildim sivilcelendi. :50: 2 gündür sabah akşam kükürtlü sabun kullanıyorum. İşe gelirken makyajı da bıraktım. Umarım cildim toparlanır ve düzelir :34:

Benimde ne yazıkki son zamanlarda cildim sivilcelendi. :50: 2 gündür sabah akşam kükürtlü sabun kullanıyorum. İşe gelirken makyajı da bıraktım. Umarım cildim toparlanır ve düzelir :34:

canım öncelikle düzgün bi nemlendrici ve güneş kremi kullanmalısın ben sabun kullanmaktan yana değili pek genelde jeller daha iyi ama sabunlarda bi çok kişiye iyi geliyo ama sabun kuruttuğu için melndrci kesnlkle kullanmalısın :) nasıl oldu yüzün :)

Eki Görüntüle 444931

canım bioderma sabium h2o kullanabilirsin bi arkadaşmza doktr vermş gece cildini jelle yıkamsnı gündz jel kullanmamasını sadece bu ürünle silmesni söylemş o da cildi yağlı olduğu için yetmiyeceğini düşünmş ama gayet güzel olmuş aynı zamanda biodermanın parlamaya karşı seti var matlaştırıcı nemlendrcisi var içinde . ua12 nerden nasıl uyduruyo bilmiyorum ama güneşin kesinlkle cilde iyi etkisi yok olamazda o kadar zararlı ışınlarr gelirken sebium dengesi güneşle dengelenmz asla güneş başta iyi geliyor gibi gözüksede sonradan daha kötü olur durumn güneş kremi kesnlkle kullanmanı öneririm. sivilceler için , cilt lekeleri için kırışklar için. ua12 güneş lekellerinin tonik sürüp nemlndrci sürp güneş kremi sürp cilt yorldğu içn olduğunu söylemşti!!!!! asla doğru değil onu bi çok kişi uyarmakta yazdıklarıyla ilgli ki buna ladysubaru da dahil kendisinin cildi harika:) güneş kremi olarak da akneli ciltler için matlaştıcı özelliğe sahip dermokozmetikler var bakabilirsn :)bu arada ben cildim konusunda hassasım 2 ayda bir doktra giderm genelde kremlerimi bile doktor önerisi ile alırım :)

Back
X