yüzümdeki yağ bezeleri

ve ayrıca söylemeyi unuttum gereken tahlilleri yaptırdım hatta arkadaşım dr.istediklerinin dışında aklınıza gelen gelmeyen bütün ttahlilleri yaptı ama hepsi çok şükür temiz çıktı...

kullandığınız ilaçlar nedir paylaşır mısınız? boşaltmadan yada yaktırmadan ilaç fayda etmez diyo bazı doktorlar, siz de ne derece faydalı oldu?

ya kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi ile yüzüme idrar sürmeye başladım (çok iğrenç olduğunu biliyorum ama denize düşen yılana sarılır ) yüzümdeki sivilceler ve göz altımdaki yaz bezeleri yavaş yavaş geçmeye başladı ve burnumdaki siyah noktalar çok çok azaldı

aynı sorundan bende müzdabim kızlar yaa çok kötü aynen defalarca doktora gittim farklı farklı yöntemler uyguladım ama geçmedi ancak bazen ayna karşısına geçince sinir basıyo sıkıyorm bazılarını ama yeniliyorlar. doktor bunu ciltteki yanardağa benzetti ve bunların sivilceye dönüşme ihtimalini syledi cıldırırım heralde D makyaj yapmak sorunda kalıyorum bunlar yüzünden oynaya oynaya yara yapıyorum zaten kurtulmamız lazım bundan :))) sevgilime yaklaşamaz oldum

Bende de yağ bezesi vardı,cilt doktoruna gittiğimde bir sprey sıktı 2 ay sonra kendiliğinden düşmüştü.

Son düzenleme:
nasıl kabak kesesi? daha sonra tekrarlamadı mı? yüze kese yapılır mı ki ya:44: bende hala çözüm bulamadım. şu sprey hangi doktorda? tekrar çıkmadı mı?

benimde böyle bir sorunum vardı istabulda gitmediğim hastane doktor kalmadı devlet hastanesi özel hastane çare olmadı dedikleri verdiği ilaçlar..yağlı yemicen vs...daha sonra başka bir şehirde çok iyi bir doktor var dediler gittim 3 tane ilaç verdi ve sabırla kullandım yan etkilerine rağmen ve geçti..ama tabikide ara sıra tekrarlıyor ama okadar göze batıcak kadar değil tek tuk oda kısa zman sonra geçio..sivex jel ,fucidin,birde yakan ve kızartan bir krem vardı adını unuttum işe yaradı ama kullanma şeklim farklıydı biraz..onları hijyenik bir iğne yardımıyla çıkartıyordum sonra fucidini sürüyrdum oda antibiyotik mikrop kapmasını önlüyordu gece yatarken adını unuttuğum kremi sürüyordum sbah sivex sürüyordum...sonuç güzelll.yağlı bir cildin sorunları işte...şu an iyi..(((her gece temizliyorum cildimi mutlaka yağlı ciltler için olan dermokilin kremini kullanıyorum oda çok güzl yapıyor)))öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…