Yağ bezesinin sebebini öğrenebildin mi peki? Acaba yaptığın bakımlar arttırmış olabilir mi ya da karaciğerinle, kolestrolünle alakalı olabilir mi? Bu nedenler yüzündense yaktırmak geçici bir çözüm olmaktan öteye geçmez.
Stres çıktı doktorluk bozuldu. =)
Başka doktorlara danış. Yaşın çok genç, yanlış uygulamalar hele ki göz altına yapılan yanlışlıklar kalıcı sorunlara neden olabilir. Günlük temizliğini ne ile yapıyorsun? Yağlı nemlendirici kullanıyorsan o da beze yapabiliyor.
merhaba ben yeni bir kullanıcıyım hata yaparsam uyarınız :kedi:
20 yaşımdayım ve ergenlik döneminde yok denecek kadar az sivilcem çıktı.. ama buna karşılık olarak burun üstümde ve elmacık kemiklerimin buruna yakın kısımlarında yağ bezeleri oluştu.. ve geçmek bilmedi.. dermatologa gittim elektrikli bir şeyle yaktı, yineledi.. defalarca cilt bakımı yaptırdım aldırdım, yineledi.. kendi kendime de bir çok bakım yaptım geçmek bilmedi senağlama
bana bu konuda yardım edecek kimse yok mu?? olumunekankayizsmile
ya bi kaç tane hastaneyi aradm dermatolog iiçin.bi yerde dio 40 milyon muayene.bi yerde dio 160milyon.bi dermatolog 650 1000 arası değişio dedi aldırmakk:a015:böbreemi aldırssam daha ucuz tutar heralde.bnde minik minik yağ bezeleri var çok kabarık bile diil. ama yaygınlar.busutocum sn nerde ne kadara yaptırdın acaba söylermsin?
mesaj atamıyorum henüz ben :kedi: dediğin gibi pahalı ama yaktırma ve TEKRAR ÇIKIYOR. hiç onu araştırma lazermiş en etkilisi ve çıkmıyormuş öyle diyorlar. ben daha uzman yeri keşfedemedim. o yeri bulana kadar da hiç bir şey yaptırmayacağım. sakın ha sakın cilt bakımı yalanlarına inanma derim ben. yaktırmayla da canının yandığıyla kalırsın. lazer yerini bulayım ilk işim buraya yazmak olacakkafana çok takma ama biliyorsun ki biz kafamıza taktıkça onlar büyüyor
cvp verdiin içn saol cnm.zaten bnm sivilce izlermden bezelere zaman kalmıo.a.s.
ya aynı sorun bende de var kücük kücük beyaz ben doktora gitmedim ama düşünüyorum sevmiyorum ama işte rabbim vermiş bu aralar daha cok oldu ne yapcam bilmiyorum durumum olsa raraştırırım yok yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?