yüzümdeki yağ bezeleri

Busuto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
46
0
36
35
İstanbul
merhaba ben yeni bir kullanıcıyım hata yaparsam uyarınız :kedi:

20 yaşımdayım ve ergenlik döneminde yok denecek kadar az sivilcem çıktı.. ama buna karşılık olarak burun üstümde ve elmacık kemiklerimin buruna yakın kısımlarında yağ bezeleri oluştu.. ve geçmek bilmedi.. dermatologa gittim elektrikli bir şeyle yaktı, yineledi.. defalarca cilt bakımı yaptırdım aldırdım, yineledi.. kendi kendime de bir çok bakım yaptım geçmek bilmedi senağlama

bana bu konuda yardım edecek kimse yok mu?? olumunekankayizsmile

Yağ bezesinin sebebini öğrenebildin mi peki? Acaba yaptığın bakımlar arttırmış olabilir mi ya da karaciğerinle, kolestrolünle alakalı olabilir mi? Bu nedenler yüzündense yaktırmak geçici bir çözüm olmaktan öteye geçmez.

hmm çok doğru söylüyorsun ama doktora gittiğimde hiç test yapmadı.. strestendir dedi senin cildin sivilce üretmiyor dedi. bir artma söz konusu değil yalnızca olanlar yineliyor kendini.. :1no2:

Stres çıktı doktorluk bozuldu. =)

Başka doktorlara danış. Yaşın çok genç, yanlış uygulamalar hele ki göz altına yapılan yanlışlıklar kalıcı sorunlara neden olabilir. Günlük temizliğini ne ile yapıyorsun? Yağlı nemlendirici kullanıyorsan o da beze yapabiliyor.

temizleme sütüyle yapıyorum sodayla tonikliyorum arada bir.. dove sabunu da seviyorum.. teşekkür ederim doktor eli değmeden olmayacak yine =)

Eğer cilt tipin yağlıysa temizleme sütü yerine jel veya köpük türü temizleyici kullanman lazım. Dove yazın belki olabilir de kışın kullanmanı tavsiye etmem. ılgili bir doktor bulana kadar zorla tabii. En iyisi o.

:a015: Benimmm suratımmm çooook pürüzlüüüü yanii yağ bezesii olrk adlandırılıo glbaaa . buna çözm bldm ama daha etklii bişeler istiormm nolrr bilgilerinizii pylşn

yok canım benim yağ bezesi dediğim minik beyaz ben gibi düşün yağ hepsi. sivilcenin ucunu büyük düşün hani.. cilt kuruluğundan ve vitamin eksikliğin olduğunu söylüyorlar ama bende böyle şeyler yok. doktora gidince paylaşacağım..

Benimde yanaklarıma doğru çok var minik minik yağ bezeleri bir türlü çözüm bulamadım ve çok rahatsz oluyorum onlardan gerçekten iyi gelecek bir şeyler varsa paylaşır mısınız?

Bende de çok var özellikle ağız çevresinde. :1ninca:
Hiil,sen nasıl bir çözüm buldun? :uhm:

şeyy cnm yakma işlemi nasıl oluyor acaba?? bnde ist.deim sn nerde yaktırdın he???*

ya bi kaç tane hastaneyi aradm dermatolog iiçin.bi yerde dio 40 milyon muayene.bi yerde dio 160milyon.bi dermatolog 650 1000 arası değişio dedi aldırmakk:a015:böbreemi aldırssam daha ucuz tutar heralde.bnde minik minik yağ bezeleri var çok kabarık bile diil. ama yaygınlar.busutocum sn nerde ne kadara yaptırdın acaba söylermsin?

mesaj atamıyorum henüz ben :kedi: dediğin gibi pahalı ama yaktırma ve TEKRAR ÇIKIYOR. hiç onu araştırma lazermiş en etkilisi ve çıkmıyormuş öyle diyorlar. ben daha uzman yeri keşfedemedim. o yeri bulana kadar da hiç bir şey yaptırmayacağım. sakın ha sakın cilt bakımı yalanlarına inanma derim ben. yaktırmayla da canının yandığıyla kalırsın. lazer yerini bulayım ilk işim buraya yazmak olacak kafana çok takma ama biliyorsun ki biz kafamıza taktıkça onlar büyüyor

cvp verdiin içn saol cnm.zaten bnm sivilce izlermden bezelere zaman kalmıo.a.s.

cvp verdiin içn saol cnm.zaten bnm sivilce izlermden bezelere zaman kalmıo.a.s.

meyve asidi maskesini denedin mi hiç.. 3 gün yüzünde kalıyor daha sonra çıkarılıyor. ve bebek gibi lekesiz bir yüz aynadan sana bakıyor bayanssulusmile o da yaz aylarında yapılmıyor ama bilgin olsun..

Beslenme ile çok ilgili. Hayvansal gıdayı fazla alıyorsanız, kızartma ve gazlı içecekleri fazla tüketiyorsanız daha çok çıkar.
Bir de kolesterol göstergesi olabilir, kan değerlerinize baktırın.
Biraz da bünye meselesi, eğer bu dediklerim de yoksa takmamaya çalışın. En azından benin sivilce derdimden daha iyi göründükleri kesin. :)

ya aynı sorun bende de var kücük kücük beyaz ben doktora gitmedim ama düşünüyorum sevmiyorum ama işte rabbim vermiş bu aralar daha cok oldu ne yapcam bilmiyorum durumum olsa raraştırırım yok yok işte

ya aynı sorun bende de var kücük kücük beyaz ben doktora gitmedim ama düşünüyorum sevmiyorum ama işte rabbim vermiş bu aralar daha cok oldu ne yapcam bilmiyorum durumum olsa raraştırırım yok yok işte

meliyacım doktora git kolesterol de olabiliyormuş. ona göre bişey önerir sana da. dediğim gibi ben çok aldırdım ama yeniden çıkıyor araştırmak da kar etmedi anlayacağın.. yanlış nemlendirici ve temizleme ürünü de yapabiliyor. su bazlı ürün kullanmaya dikkat et.. ben bugun acıbadem sütü aldım çok pahalı bişi deil istersen dene sende. doktor en sağlıklı bilgiyi verecektir cnm yerimseniben beneklerimizle de güzeliz hem takma kafana çok

slm kızlar aynı sorun bende de var hemde yıllardır gitmediğim doktor yaptırmadığım bakım kalmadı hatta çok acı vermesine rağmen tca denen peeling bile yaptırdım ama 1 ay sonra aynı aynı( şimdi bi tanıdık vasıtasıyla bi dr. buldum ALLAH razı olsun 3 aydır verdiği ilaçlar baya fayda etti 3 ay daha devam edelim dedi bakalım ilaçları bırakınca tekrar edecekmi ????? inş. etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…