• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzumdeki tuylerden biktim

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Kizlar biktim artik cenemde, yanaklarimda ozellikle faul bolgesinde siyah tuyler var. Kimisi memnunum yazmis kimisi alma sakal gibi cikar. Ne yapacagimi sasirdim artik igneli epilasyon ve lazer gibi bi imkanim yok. Sizce ben ne yapmaliyim cok rahatsiz oluyorum ozellikle gunese cikinca nasil belli oluyor

Canım tüyleri aldıktan sonra limon ve tuzla yapılan bir karışım sürülüyormuş ve azaltıyormuş tüyleri.. Denemdim ama yeni okudum, bi araştır istersen ;)

Ben de aynen öylee ya evde değilde güneşte belli oluyor ağda fazla çıkartır diyorlar kaşımın ortasını alınca alnıma göre daha beyaz duruyor. Arkadaşımızn yazdığı gibi limon tuz yöntemi var ben en sonunda iple aldırıp o yöntemi uygulayacağım ya da para biriktirip yüz epilasyon aleti alacağım. Reklamlarda gördüm braun face yeni çıkmış ama çok pahalı yaa 499 tl galiba. Lazer daha pahalı tabi. Başka çare yok.

Bende sizin gibiyim malesef ve cenemdeki killar artik sakallasdi yaaa limon ve tuz yapip suruyorum ama gec cikariyor biraz inceliyor ama bir kac gun kullanmayinca eski haline geri donuyor ozelliklede adet zamani daha cabuk uzuyor faullerimi almiyorum bide onlarla ugrasamam bende baska cozumler varmi diye arayis icindeyim lazere falan dA gidemiyorum ne yapcam bilmiyom

Bende onceden baya dertliydim bu konuda birde ben pcos hastayim yani hormonlarlada basim dertte ama cozum buldum bi kere yuzde lazere karsiyim olurda leke kalirsa ki kalan cok duydum onunla bas edemem yuz bu birde kapatilmazda epilasyon aletleri yuzumde dehset sivilce yapiyor cildim asuri hadsas i sivilceler gecene kadar yuzum yiine killarka kaplaniyor bende 2 yildir agda yapiyorum ilk baslarda tum yuzume agdayi surup su sesunun pudrali pembe olani bezle cekiyordum ama yuzumun hassasligindan dolayi hep bi yerimi yara yapiyordum tabi onun acisi yuzdeki yanik goruntusu ayri dert o yuzden bende sadece su favori kisimlara agda yapiyorum geri kalanlari su telle alan bi alet var ya onla yapiyorum ya da sarartiyorum tertemiz oluyor hic bir sey kalmiyor birde aldigim yerlere tuzlu limon suruyorum baya geciktiriyor yeni baslamama ragmen lekeleride aciyor ama yeni bir sey daha duydum belki sarartici kullanmak istemeyebilirsiniz cunku uzattigini soyluyorlar( ki bana gore uzatmuyor bayada gidiyor) su tablet agdalar var ya surup donunca cekilen onlar hassas bolgelerde kullaniliyormus yuz ozel bolge gibi ve deriye zarar vermiyormus yeni duydugum icin yeni aldim tum yuzumu onla almayi dusunuyorum denemedim henuz ama ayrica agda hic sakal gibi falan yapmiyor yapsa bana yapardi bu kadsr surede yani killi dolasmaktan iyidir

Benimde yuzumdeki tuylerle basim dertte kullandigim yuz temizleme jelimi yapiyor anlamiyorum doktora gittim hormon seviyemde normal ama su kulak onundeki tuyler beni bitirdi saclarimi toplayamaz oldum 1 hafta once canima tak etti aldim hepsini her gece yatmadan once limon ve tuzla ovaliyorum kuruyuncada elimle sirkeleyip yatiyorum ise yariycak gibi duruyor ama 2 ayi gormeden bisi diyemem

Kızlar aman diyim yuzunuze ağda yapmayin (bahsedilen yeni tip agdalari denemedim onlardan bahsetmiyorum) bn yaptm ve pisman oldm ilk cikmaya baslarkn sert cikiyolar allahtan sadece kulak önlerime yapmstm da sacla macla kapanıyor biraz :(

Kizlar biktim artik cenemde, yanaklarimda ozellikle faul bolgesinde siyah tuyler var. Kimisi memnunum yazmis kimisi alma sakal gibi cikar. Ne yapacagimi sasirdim artik igneli epilasyon ve lazer gibi bi imkanim yok. Sizce ben ne yapmaliyim cok rahatsiz oluyorum ozellikle gunese cikinca nasil belli oluyor

Ben de düğünden önce ilk defa faul bölgesindeki tüyleri aldırdım.
Normalde sarı olan tüyler siyah ve sert sert çıktılar.
O kadar pişman oldum ki.
Bence hiç aldırma. Tüy sarartıcı kullanabilirsin.

Ben de düğünden önce ilk defa faul bölgesindeki tüyleri aldırdım.
Normalde sarı olan tüyler siyah ve sert sert çıktılar.
O kadar pişman oldum ki.
Bence hiç aldırma. Tüy sarartıcı kullanabilirsin.
Ayy benimde sari sari cenemdekileri falan hic ellemeyin o zaman

Back