Cilt Bakımı Ürünleri yuzumdeki siyah noktalar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
Arkadaslar yuzumde siyah noktalar ciktii yani kucucuk ama 3 4 tane bilmiyorumki yaa ne iyi gelir kullanilan bir urun varsa lütfen yazin simdiden tesekkur ediyorum

Bi arkadş yılan yağı sabunu kullanmış çok iyi geldiğini söylüyordu deneyebilirisin.

buhar banyosu denesene zekiyim. biliyosun dmi nası yapılıyo. sonra kuru bi havluyla bastr yüzüne inctmeden. bi de her gün yüzünü temzlemeyi untma ne kullanıosan artık. yağlı kaldkça oluşur gözeneklern içine kir dolar

tesekkurler arkadaslar yuzumu sabunlarim ama karma cildim kuruyo roaccutane ne?

roaccutane bir akne ilacı.cildin karmaysa doktor sana verir.(cildiyeci)ben 4.5 aydır kullanıyorum.öneririm.sorun olursa ilaçla ilgili özel mesaj at bana.ama bitkisel yağlar falan geçici .diyim sana
a.s.

canım roaccuten siyah noktalara değil ağır sivilceli ciltlere verilen bi ilaç senin 3 4 siyah nokta için cildiyeye çıkman bile komikkken doktor sana o ağır cilt ilacını zaten tavsiye etmez ve sitede bu ilaçla ilğili açılmış topicikler var zaten sen temiz tut eğer çogalırsa buna özel cilt temizleyici ürünler ve ağda bantları gibi siyah nokta bantları var geçmiş olsun

canım roaccuten siyah noktalara değil ağır sivilceli ciltlere verilen bi ilaç senin 3 4 siyah nokta için cildiyeye çıkman bile komikkken doktor sana o ağır cilt ilacını zaten tavsiye etmez ve sitede bu ilaçla ilğili açılmış topicikler var zaten sen temiz tut eğer çogalırsa buna özel cilt temizleyici ürünler ve ağda bantları gibi siyah nokta bantları var geçmiş olsun

ama kız karma cildim var yazmış ve 3-4 tane siyah nokta var.çoğalır onlar.bende böyle oldu.benim yüzümdede az siyah nokta vardı ve çoğaldı .ben kullaıyorum he:smiley-cool:m.

Konu ''Güzellik'' başlığına taşınmıştır..Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..

X