- Konu Sahibi patasanamavi:)
-
merhaba arkadaşlar, yaklaşık üç yıldır yüzümdeki düz siğillerle uğraşıyorum, bunlar ten renginde toplu iğne başı büyüklüğündeydi ve büyüdüklerinde birleşip mozaik halini andırıyorlardı, başlangıçta bir kaç taneydi fakat yanlış tedavilerle çoğaldı ve sayamayacağım kadar çok oldular. yüzüm için tretin, güle güle siğil, ceviz yağı, acnelyse hatta hatta zoretanin bile kullandım ama geçmedi hatta daha çok yayıldı. son gittiğim doktor nibulen diye bi krem verdi bi deneyelim dedi, sabah akşam sürdüm bir hafta içinde üç senedir sinirlerimi altüst eden siğillerden eser kalmadı hatta iz bile kalmadı, inanamadım, doktora gittim o da şaşırdı bu kadar çabuk sonuç aldığına, araştırdım mantar kremi diye geçiyor, ama bazı ilaçlar bilinmeyen başka hastalıklara da iyi gelebiliyormuş. neredeyse lazer yaptıracaktım. şansım varmış, herkese geçmiş olsun.
merhaba kizlar öncelikle bet_bet e cok tesekkür ederim. 2 senedir yüzümde olan sigillerimi gecirdim.ben de acnelyse ceviz yagi kullandim bunun yani sira kyroterapi(dondurma tedavisi) de yaptirdim.ancak ilaclardan hic bi tedavi saglayamadigim gibi,kryoterapi de alnimdaki 1 sigilde iz birakti allahtan deneme amacli 1 tanesine yaptirmistim.onun disinda 3 kere hocalara okuttum.gecmedi.en sonunda internetten arastirirken nibuleni denemek istedim.en basta doktor yazmadigi ve burdan okudugum icin korktum ancak kasimin altindaki belirgin bi tane düz sigile sabah aksam 2 hafta boyunca sürdüm ve ben de gercekten inanamadim daha sonra yanagimda tek tük vardi 1.5 haftaya onlar gecti.biyik bölgesinde kum tanesi gibi bi sürü vardi onlara sürdüm ve hepsi gecti.ben lazer bile yaptirmaya korkuyodum iz kkalir diye ama su an cok mutluyum.benimkiler de ten yada pembemsi renkte toplu igne basi büyüklügündeydi ve alnimdakiler baya büyümüstü.burda dikkat edilmesi gereken sey sigillerinizin bizimkiyle benzer özellikte olmasi cünkü normal sigil degil bunlar düz sigil.bakan baska insanlar bile yokcanim bunlar sigil degil diyebiliyor.ancak doktorlar sigilin yüzlerce cesidi oldugunu söylüyorlar bu yüzden bu özellikte olanlara bu tedaviyi öneririm.gecerse kadinlar kulübüne üye olup ilk bunu yazicam diye ahdim vardi.onu da gerceklestirmek istedim umarim buradan okuma imkani bulup herkes gecirir.insani baya üzüyo cünkü neyse gecmis olsun herkese ha bde gercekten gecmiycek diye düsünüp üzülmeyin lütfen bunun gecici oldugunu akliniza yazin ve inanin gececek :)
canım eğer gerçekten siğil ise o yüzünde çıkanlar ceviz yağını dene birşey kaybetmezsin..benim 8 yaşında kızımın elinde çıkmıştı geçen yıl...ne ilaçlar kullandık hiç bişey farketmedi..nette okumuştum ceviz yağı aldım...akşamları pamukla üstüne kapatıyordum yarım saat...4 gün sonra tertemiz oldu....
Evettttt arkadaşlar hep bugünü bekledim. Siğillerim geçecek ve ben buraya yöntemi anlatıcam. Ama bi şartım var benim yöntemimi kullanıp siğillerinden kurtulanlardan. Aldatıldım filan kötü şeyler yaşadım. Siğili geçenler benim için 1 dakika dua edecek. Şartım bu :)))
bu kadar kısa surede gectımı hepsı merak ettım ne uyguladın
lisenıa yenı uyguladıgınız yontem nedır benım doktorum dıfferın ve vıtamın ılacları verdı gecmek yerıne dahada yayıldı burda nıbulen kremı gordum uygulayanlar memnunda bende yıne bı etkısı olmadı 1,5 yıldır yayılmayan yassı sıgıller ılac kullanımı ıle 2 ayda hızlı bı sekılde cogalmaya basladı.
elives hangi şehirde yaşıyorsun.krem biraz pahalı.devlet ödemiyo.ankara da yaşayanlar varsa.1 yemek kaşığı kadar veririm.ki o da yeter artar bile.ayrıca siğillerinize elinizi sürmeyin asla.differin filan dağıtıyo.yapmayın.dokunmayın sakın.ben kriyoterapi yaptırdım üç kez.500 den fazla para verdim.ilkinden daha berbat yaptı.neyse şimdi çok şükür kurtuldum.
Sevgili arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum. Aysel gürler diye tunalı da özel muayenehanesi olan bi doktora gittim. Bana sitraks şurup verdi. Hapı olmadığı için piyasada. Bu aslında bağırsak kurdu içinmiş ama içindeki levamizol etken maddesi bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. 5 gün iç 5 gün ara ver dedi. Böylece 2 kür şeklinde. Sabah akşam 1 kaşık birde krem verdi adı efudix. Devlet ödemiyor 130 lira fiyatı. Geceleri yüzünü yıka kurula sür dedi. Arkadaşlar 10 gün içinde çenemdeki düz siğiller geçti. Ama kötü haber galiba geri geliyorlar grip oldum çok kötü bağışıklığım zayıfladı sanırım yine. Saat dörtte yine Aysel hocaya kontrole gidip durumu anlatıcam bakalım ne diyecek. SiZi yine haberdar ederim.
arkadaşlar yüzmde çıkan siğellerle başım fana helde.toplu iğne başı kadar 15 tane falan var.çaresini bilen varsa lütfen bana yazsın denemediğim ürün gitmediğim doktor kalmadı ne yapacağımı bilmiorum.dün sinirimden yoldum hepsinisenağlamasenağlama
daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama benim de kolumda boynumda vardı bir aralar. verrutol diye bir ilaç var o geçirdi. biraz acılı bir süreç ama şükür ki tamamen kurtuldum.
merhaba arkadaşlar, yaklaşık üç yıldır yüzümdeki düz siğillerle uğraşıyorum, bunlar ten renginde toplu iğne başı büyüklüğündeydi ve büyüdüklerinde birleşip mozaik halini andırıyorlardı, başlangıçta bir kaç taneydi fakat yanlış tedavilerle çoğaldı ve sayamayacağım kadar çok oldular. yüzüm için tretin, güle güle siğil, ceviz yağı, acnelyse hatta hatta zoretanin bile kullandım ama geçmedi hatta daha çok yayıldı. son gittiğim doktor nibulen diye bi krem verdi bi deneyelim dedi, sabah akşam sürdüm bir hafta içinde üç senedir sinirlerimi altüst eden siğillerden eser kalmadı hatta iz bile kalmadı, inanamadım, doktora gittim o da şaşırdı bu kadar çabuk sonuç aldığına, araştırdım mantar kremi diye geçiyor, ama bazı ilaçlar bilinmeyen başka hastalıklara da iyi gelebiliyormuş. neredeyse lazer yaptıracaktım. şansım varmış, herkese geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?