Sivilceli Ciltler yuzumdeki kucuk deliklerden biktim:s

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

liva58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
45
0
35
yuzumde kucuk delikler var biktim artik surekli fondeten kullanmam gerekiyosenağlama

lutfen kim ne yapilmasini biliyosa bana akil versin delirecem valla:sinifsinif:

bikaç seaas kimyasal peeling yatır bence eğer çukur çok derin deilse geçer sıkma canını herşeye bir çare var

internette baktim olumlu seyler yaziyo... derin degil ama yinede sinir bozucu su an kimyasal peeling yaptirabilecegimi zanetmiyorum off neyse kendi parami kazandiktan sonra yaptirim artik :s

cnm bende aynı dertten yakınıyorum..burnun ve etrafı minik delik şeklinde..loreal pure zone aldım 15-16 tl olması lasım..10 gündür kullanıyorum daha işe yarıyormu net bşy diyemycem amainş yarar öle umut ediiyorum:)

insallah ise yarar canim :)
acnelyse diye bi krem varmis ama oda korkutucu geliyo bana gunese ciktiginda iz falan kalabiliyomus

Fondeteni kapatıyor diye kullanıyorsun ama hava almadıkça ve içindeki kimyasal maddelerle daha da derinleştirir o küçük delikleri fazla kullanmanı tavsiye etmem

bende de var küçük delikler cok sinir duruyor dr erittretin jel vermişti kullanmamıstım..en yakın arkadasımın da izleri vardı hemde yanaklarındaydı dr. ona da aynı ilaçdan vermiş 1,5 ay gecti aradan cildi bebek gibi (izler geçti) oldu ve beyazlaştı...ama size iyi gelirmi bilmem ben almayı düşünüyorum..

X