• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki kızarıklık

zeytingxoxzlxuxm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
190
0
96
42
Diğer
Merhaba arkadaşlar son iki senedir yüzümde kızarıklık oluştu neden olduğunu bi türlü anlayamıyorum acaba güneş yanığımı oldu öyle ise tedavisi varmıdır acaba. hatta hamileliğimde daha da artarak nerdeyse kalıcı hale geldi. cildim sürekli kırmızı :( benim giibi bu sorunu yaşayan var mı lütfen cevabınızı bekliyorum .bu arada sadece yüzüm bu şekilde daha çok yanaklarım ve burnum

sanirim bu bir tur cilt hastaligi...ismi Rosacea olarak geciyor. eger bir dermatologa gorunurseniz daha iyi bir sonuc alabilirsiniz. eger rosacea'ysa uzun bir tedavi sonrasi kizarikliklardan kurtulabilirsiniz. simdiden gecmis olsun.

bir süre kılcal damar catlagı ıcın kullanılan kozmetıklerden kullanmanı onerırım ben biotherm kullanmıstım
su an uretılıyor mu bılmıyorum herhangı bır ıyı markanın redness cream ya da solution u olabılır
bu serumların ustune gece kendı kremını surmelısın ama
3-4 ay kadar
gunduz mutlaka cok ıyı bır markanın gunes kremını sur shiseido vs ,pahalıdır ama inan aylarca bıtmez
yıkama jelı olarak dr perricone gentle cleanser ya da nuxe marka öneririm
ben oyle kurtuldum

doktorum kortikoid bir krem ve antihistamik bir ilaç verdi. 5 gün kullandım. yeter dedi ama hala kızarıklık kaldı. tam geçmedi. bebeğimi emzirdiğim içinde daha fazla kullanmaya korkuyorum. haftaya tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum . ilaç bitince sanki etkisi geçmeye başladı.
senin adına iyileşmene sevindim cilt çok önemlidir çünkü. darısı başıma :(

+
+
doktorum kortikoid bir krem ve antihistamik bir ilaç verdi. 5 gün kullandım. yeter dedi ama hala kızarıklık kaldı. tam geçmedi. bebeğimi emzirdiğim içinde daha fazla kullanmaya korkuyorum. haftaya tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum . ilaç bitince sanki etkisi geçmeye başladı.
senin adına iyileşmene sevindim cilt çok önemlidir çünkü. darısı başıma :(

gecmis olsun oncelikle,ben de hamileligimde cok kotu bir sekilde rosacea denen cilt hastaligi oldu,9 ay boyunca kipkirmizi sivilceli suratla gezdim,ilac kullanamadim,dogumdan sonrada emzirdigim icin ilac kullanamadim,gercekten psikolojik olarak etkiliyor cilt cok onemli.su anda hepsi gecti ,cok umutsuzdum dogumdan sonra gecer hormonlardandir diye dusunuyordum ama ancak 6ay sonra ilac kullandiktan sonra duzeldi.nerde yasiyorsun sana kullandigim ilacin adini verebilirim istersen ozelden.ilac degil aslinda,3 lu temizleme seti,

Back
X