Yüzümde olan dört tane beni yaklaşık iki ay evvel aldırdım benlerim çok küçüktü cerrahi yöntemle dikişsiz olarak alındı koter kullandı doktor. Plastik cerrah yaptı bu arada işlemi. Öyle büyük bir pişmanlık yaşıyorum ki anlatamam size.. Küçücük benlerden koca koca oyuklar oluşturdu yüzümde ve kıpkırmızı yani o bölgeler.. uyku uyuyamıyorum pişmanlıktan ölücem resmen yemeden içmeden kesildim kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama hasta olucam yani ondan korkuyorum.. başka bir çok doktora danıştım çoğu yeniden ben varmış gibi çıkarılıp dikiş atılmalı dedi bi kısmı bekle biraz daha zamanla iyi olur dedi ama benim için her geçen gün işkence resmen psikolojim tamamen alt üst oldu.. Yüzümde dikiş izi olmasındansa benlerimle yaşardım yani sırf dikiş atmıyo iz kalmıyo diye aldırdım.. daha önce de aynı doktora aldırmıştım ve inanılmaz memnun kaldım zerre iz kalmadi.. bu defa nasıl böyle oldu neden oldu anlamadim.. allah beterinden korusun elbette belki bana şu an ağır geliyo ama gerçekten yüzümde olunca çok fazla etkilendim çok üzüldüm ve en kötüsü de ne yapacağımı bilemiyorum şaşırmış durumdayım dikiş atılsa en azından zamanla azalır iz makyajla da bi şekilde kapatırım diyorum çünkü bi çukurluklar makyajla asla kapanmıyo daha da belirgin hale geliyo.. çok çok mutsuzum yani.. ne yapsam bilmiyorum aynı problemi yaşayan yoktur muhtemelen ama en azından dikişli ben aldıran vardır aramızda bana memnun olup olmadıklarını yazarlarsa çok sevinirim en azından fikir edinirim.. Hatta dikiş izi fotoğrafı yollarsanız çok çok iyi olur kendimi hazırlamam lazım sanırım..