Yüzümdeki benleri aldırdım ama..

Burcukrblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
232
43
Yüzümde olan dört tane beni yaklaşık iki ay evvel aldırdım benlerim çok küçüktü cerrahi yöntemle dikişsiz olarak alındı koter kullandı doktor. Plastik cerrah yaptı bu arada işlemi. Öyle büyük bir pişmanlık yaşıyorum ki anlatamam size.. Küçücük benlerden koca koca oyuklar oluşturdu yüzümde ve kıpkırmızı yani o bölgeler.. uyku uyuyamıyorum pişmanlıktan ölücem resmen yemeden içmeden kesildim kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama hasta olucam yani ondan korkuyorum.. başka bir çok doktora danıştım çoğu yeniden ben varmış gibi çıkarılıp dikiş atılmalı dedi bi kısmı bekle biraz daha zamanla iyi olur dedi ama benim için her geçen gün işkence resmen psikolojim tamamen alt üst oldu.. Yüzümde dikiş izi olmasındansa benlerimle yaşardım yani sırf dikiş atmıyo iz kalmıyo diye aldırdım.. daha önce de aynı doktora aldırmıştım ve inanılmaz memnun kaldım zerre iz kalmadi.. bu defa nasıl böyle oldu neden oldu anlamadim.. allah beterinden korusun elbette belki bana şu an ağır geliyo ama gerçekten yüzümde olunca çok fazla etkilendim çok üzüldüm ve en kötüsü de ne yapacağımı bilemiyorum şaşırmış durumdayım dikiş atılsa en azından zamanla azalır iz makyajla da bi şekilde kapatırım diyorum çünkü bi çukurluklar makyajla asla kapanmıyo daha da belirgin hale geliyo.. çok çok mutsuzum yani.. ne yapsam bilmiyorum aynı problemi yaşayan yoktur muhtemelen ama en azından dikişli ben aldıran vardır aramızda bana memnun olup olmadıklarını yazarlarsa çok sevinirim en azından fikir edinirim.. Hatta dikiş izi fotoğrafı yollarsanız çok çok iyi olur kendimi hazırlamam lazım sanırım..

Ben icini rahatlatayim arkadasim yuzumden yaklasik 20 tane dikisli ben aldirdim.Doktorum iz kalmasin diye bir krem verdi ve hic dikis izi yok yuzumde cok sukur

Ben icini rahatlatayim arkadasim yuzumden yaklasik 20 tane dikisli ben aldirdim.Doktorum iz kalmasin diye bir krem verdi ve hic dikis izi yok yuzumde cok sukur
Ahh aldığım en güzel mesaj bugün.. nerde aldırdınız ne kadar zamanda geçti foto atabilir misiniz rica etsem özelden ayy ümitlendim inanın çok teşekkürler..

Bu kadar takmayın.Olan olmuş.

Çukurluklar geçmezse dolguyla doldururlar hiçbir şey kalmaz.

Psikolojinizi bozmayın herşeyin çaresi var.

Paradan haber verin.Para varsa, çare illaki var.

Bursa devlet hastanesinde aldirmistim 3 sene once
Ben aptal gibi özelde aldırdım sonra devlet hastanesindeki 30 yıllık meslek tecrübesi olan plastik cerraha gösterdim adam inanamadı bunu plastik cerrah yapmaz emin misin dedi. Ben burda yeniden ben varmış gibi alırım küçük dikiş atarım düzelir dedi ama psikolojim artık nasıl alr üst olduysa hep daha kötü olacakmış gibi geliyor ..

Bu kadar takmayın.Olan olmuş.

Çukurluklar geçmezse dolguyla doldururlar hiçbir şey kalmaz.

Psikolojinizi bozmayın herşeyin çaresi var.

Paradan haber verin.Para varsa, çare illaki var.
Dolgu da kesin çözüm değil diyorlar .. para bi şekilde halledilir ama çözüm olur mu işte..

Annem devlet hastanesinde lazerle oldu hic yerleri belli bile olmadi. Sizinkini hem de plastik cerrah yapmis imkansiz yani.

Annem devlet hastanesinde lazerle oldu hic yerleri belli bile olmadi. Sizinkini hem de plastik cerrah yapmis imkansiz yani.
Aynen öyle şaka gibi resmen zaten o yüzden bu kadar kahroluyorum.. daha önce aldırdığımda iki haftada tamamen geçti tertemiz oldu düşünün yani..

Önceki konunuzda da belirtmiştim.Görselliği anlatamazsınız.Foto atın görelim, birşeyler yazalım diimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…