Yüzümdeki benleri aldırdım ama..

Bi fotoğraf koyabilir misiniz? Baya derin çukurlar mi ben aldırmaktan bu yüzden hep korkumusumdur.
Tabi bu dikişsiz alındığı için oluşan bişey hatta koter kaynaklı çünkü daha önce aldırdığımda koter yoktu bu kez o koterin basıncını yüzümde hissettim yani kesinlikle bu kadar kızarık ve çukurlaşmış olmasının sebebi bu. Sadece kesip kanı durdurup bantlasaydı ki daha önce öyle yaptı o zaman böyle bi sıkıntı yaşamayacaktım. Size önerim yine bu yöntemle aldırın ama koter falan kullandırmayın kesinlikle önceden iyice konuşun doktorla ben çok güvenerek gittiğim için aklıma bile gelmedi böyle birşey olacağı. Bu yönteme traşlama deniyo küçük benlerde çok iyi sonuç alınıyo ama büyükse bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem barış çakır diye bi doktor varmış bu yöntemle aliyomus benleri istanbulda galiba ben de bu forumda görmüştüm biri o şekilde aldırmış memnundu iyileşme süresi inanılmaz kısa ben bizzat yaşadım kimse anlamadı bile ben aldırdığımı ama dediğim gibi benim çok küçüktü alındıktan sonra bant bile yapıştırmana gerek yok demişti açık bıraktım o derece temiz bi goruntu vardı ilk hafta kavuk bağlayıp düştü sonra bembeyaz oldu ben de beyaz tenliyim hiç bi şekilde sırıtan bi durum yoktu çok çok memnun kaldım keşke hepsini o zaman aldırsaydım:KK43: şimdi böyle olmazdı:KK43:

Tabi bu dikişsiz alındığı için oluşan bişey hatta koter kaynaklı çünkü daha önce aldırdığımda koter yoktu bu kez o koterin basıncını yüzümde hissettim yani kesinlikle bu kadar kızarık ve çukurlaşmış olmasının sebebi bu. Sadece kesip kanı durdurup bantlasaydı ki daha önce öyle yaptı o zaman böyle bi sıkıntı yaşamayacaktım. Size önerim yine bu yöntemle aldırın ama koter falan kullandırmayın kesinlikle önceden iyice konuşun doktorla ben çok güvenerek gittiğim için aklıma bile gelmedi böyle birşey olacağı. Bu yönteme traşlama deniyo küçük benlerde çok iyi sonuç alınıyo ama büyükse bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem barış çakır diye bi doktor varmış bu yöntemle aliyomus benleri istanbulda galiba ben de bu forumda görmüştüm biri o şekilde aldırmış memnundu iyileşme süresi inanılmaz kısa ben bizzat yaşadım kimse anlamadı bile ben aldırdığımı ama dediğim gibi benim çok küçüktü alındıktan sonra bant bile yapıştırmana gerek yok demişti açık bıraktım o derece temiz bi goruntu vardı ilk hafta kavuk bağlayıp düştü sonra bembeyaz oldu ben de beyaz tenliyim hiç bi şekilde sırıtan bi durum yoktu çok çok memnun kaldım keşke hepsini o zaman aldırsaydım:KK43: şimdi böyle olmazdı:KK43:
Yok benimkiler dursun zaten çok fazla yok dudağımın kenarında var bı tane çok ufak valla korkuyodum tam oldu. Umarım sizinki de hemen toparlar pürüzsüz olur yuzunuz geçmiş olsun sikmayin caninizi geçer inşallah.

Eklentiler

• Screenshot_20170807-231544.png
    Screenshot_20170807-231544.png
    227 KB · Görüntüleme: 212
Çok geçmiş olsun.Çukurlar oldukça belirgin :KK43: benlerinizi alan doktor ne diyor bu duruma? Ben de benlerimi aldırmayı düşünüyorum ama böyle sonuçlar görünce vazgeçiyorum .Hele ki bende plastik cerrah mağduruyum burundan ve 10 kez düşünüyorum artık bir işleme kalkışmadan önce.Doktorunuz çözmeli bu durumu.

Çok geçmiş olsun.Çukurlar oldukça belirgin :KK43: benlerinizi alan doktor ne diyor bu duruma? Ben de benlerimi aldırmayı düşünüyorum ama böyle sonuçlar görünce vazgeçiyorum .Hele ki bende plastik cerrah mağduruyum burundan ve 10 kez düşünüyorum artık bir işleme kalkışmadan önce.Doktorunuz çözmeli bu durumu.
Hatasını kabul etmiyo tavrı değişti yani çukurluk yok kizarikliklarin geçince sıkıntın kalmayacak diyo sonra ben ısrarla çukurluk var dedim ben alınan yerde o kadarlık olur dedi geçti. Bin pişman oldum yani küçücük benlerden bu duruma geldim keşke hiç aldırmasaydım. Büyük olsa bu kadar üzülmezdim.. zaten bir daha asla aynı doktorun yüzüme dokunmasına izin vermem. Başka doktora gösterdim düzelir üzülme küçük iki dikiş atarız incecik çizik kalir bunların yerine dedi tecrübeli bi doktor araştırdım çok ama bakalım artık olan oldu zaten mecburum dikişe razi olmaya.. inşallah daha kötü olmaz yani en azından makyajla kapanacak şekilde olur

Size tavsiyem çok büyük ve rahatsız edici değilse aldırmayın insanı etkiliyo çok iyi anlıyorum sizi ama böyle bişey yaşamaktansa benlerimle yasamayı tercih ederdim yani..

Dikişli aldırıp çok memnun kalanlar var inşallah ben de öyle olurum ümitli değilim ama.. hayırlısı artık allah beterinden korusun ne diyim inşallah düzelir

Merhaba canım çok geçmiş olsun, bendede mercimekten biraz büyük ben var son attığın resimdekiyle aynı yerde bende dikişle aldırmayı düşünüyorum dikiş izi kalmasından cok korksamda ama dediğin gibi en kötü makyajla kapatılabılecek bır ız kalacaktır.... kucuk kucuk 4 5 tane daha var yüzümde ama yanagımda büyük kocaman dururken onları sorun bile etmiyorum ..... Dikişle ben aldıranlar bizi aydınlatırsa çok iyi olur gerçekten bu ay kurtulmak istiyorum bende..

Merhaba canım çok geçmiş olsun, bendede mercimekten biraz büyük ben var son attığın resimdekiyle aynı yerde bende dikişle aldırmayı düşünüyorum dikiş izi kalmasından cok korksamda ama dediğin gibi en kötü makyajla kapatılabılecek bır ız kalacaktır.... kucuk kucuk 4 5 tane daha var yüzümde ama yanagımda büyük kocaman dururken onları sorun bile etmiyorum ..... Dikişle ben aldıranlar bizi aydınlatırsa çok iyi olur gerçekten bu ay kurtulmak istiyorum bende..
Çok teşekkürler.. ıyi bi doktor yaparsa dikiş izi çok belirsiz olur deniyor ama ben dikiş hiç attırmadığım için bilemiyorum.. Çok memnun kalan da var iz kaldı diyen de.. cilt yapısı ve doktorun el becerisi etkili sanırım iz konusunda..

Bir de size önerim sonbahar gibi aldırın güneşten koruyamazsanız kalıcı lekeler oluşuyormuş ve yazın iyileşme süreci daha uzum oluyormuş..

Yanakta oldugu için belli bir iz kalacağını göze alıyorum malesef... şu an adanadayım bayramdan sonra ankarada mı aldırsam diyorum ama fiyatlar çok değişiyor bir kafamda üniversite hastanesine git hallettir diyor ama bakalım artık .. Nedir bu çektiğimiz ya millet sivilce dert ediyor ben hiç umursamıyorum bile artık sivilce, siyah nokta vb..

Bir de size önerim sonbahar gibi aldırın güneşten koruyamazsanız kalıcı lekeler oluşuyormuş ve yazın iyileşme süreci daha uzum oluyormuş..
Üniversite öğrencisi olduğum için yazın bitirip yüzümde bantla gezmek istemiyordum okulda ama bu söylenenler yüzünden yine erteledim durdum.. Birde adana olunca evde otursan bile güneşten korunamıyorsun.. eylülün başında aldırıcam gibi görünüyor içime sinecek bir doktor bulabilirsem..

Üniversite öğrencisi olduğum için yazın bitirip yüzümde bantla gezmek istemiyordum okulda ama bu söylenenler yüzünden yine erteledim durdum.. Birde adana olunca evde otursan bile güneşten korunamıyorsun.. eylülün başında aldırıcam gibi görünüyor içime sinecek bir doktor bulabilirsem..
Gerçekten öyle belki çok fark edilmiyo bile ama işte buz gördüğümüz için takılıp kalıyoruz benlere.. allah beterinden korusun elbette yine de şükür halimize

Çok iyi araştırın basit bişey gibi duruyo ama sonuç çok önemli ben daha önce aldırmıştım çok memnun kalmıştım ama işte bu defa alınanlar beni çok pişman etti biraz şans da etkili galiba..

Yüzümde olan dört tane beni yaklaşık iki ay evvel aldırdım benlerim çok küçüktü cerrahi yöntemle dikişsiz olarak alındı koter kullandı doktor. Plastik cerrah yaptı bu arada işlemi. Öyle büyük bir pişmanlık yaşıyorum ki anlatamam size.. Küçücük benlerden koca koca oyuklar oluşturdu yüzümde ve kıpkırmızı yani o bölgeler.. uyku uyuyamıyorum pişmanlıktan ölücem resmen yemeden içmeden kesildim kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama hasta olucam yani ondan korkuyorum.. başka bir çok doktora danıştım çoğu yeniden ben varmış gibi çıkarılıp dikiş atılmalı dedi bi kısmı bekle biraz daha zamanla iyi olur dedi ama benim için her geçen gün işkence resmen psikolojim tamamen alt üst oldu.. Yüzümde dikiş izi olmasındansa benlerimle yaşardım yani sırf dikiş atmıyo iz kalmıyo diye aldırdım.. daha önce de aynı doktora aldırmıştım ve inanılmaz memnun kaldım zerre iz kalmadi.. bu defa nasıl böyle oldu neden oldu anlamadim.. allah beterinden korusun elbette belki bana şu an ağır geliyo ama gerçekten yüzümde olunca çok fazla etkilendim çok üzüldüm ve en kötüsü de ne yapacağımı bilemiyorum şaşırmış durumdayım dikiş atılsa en azından zamanla azalır iz makyajla da bi şekilde kapatırım diyorum çünkü bi çukurluklar makyajla asla kapanmıyo daha da belirgin hale geliyo.. çok çok mutsuzum yani.. ne yapsam bilmiyorum aynı problemi yaşayan yoktur muhtemelen ama en azından dikişli ben aldıran vardır aramızda bana memnun olup olmadıklarını yazarlarsa çok sevinirim en azından fikir edinirim.. Hatta dikiş izi fotoğrafı yollarsanız çok çok iyi olur kendimi hazırlamam lazım sanırım..
canim yüzümde vardı .en son birini dikisle aldım.memnun oldum.ama kas üstü dudak üstü göze yakın buruna yakın yerlede dikiş yapılınca yüzün şekli değişiyor.şuan kasimin şekli çok olmasa da değişmiş ondan dolayi artık dikiş attırmak istemiyorum cunku diğer iki benim tam da gözümün bide dudagimin
yanında
eger ki yanaktaaslında çene altı falan olunca hiç iz kalmıyor.

canim yüzümde vardı .en son birini dikisle aldım.memnun oldum.ama kas üstü dudak üstü göze yakın buruna yakın yerlede dikiş yapılınca yüzün şekli değişiyor.şuan kasimin şekli çok olmasa da değişmiş ondan dolayi artık dikiş attırmak istemiyorum cunku diğer iki benim tam da gözümün bide dudagimin
yanında
Siz ne zaman aldırdınız daha yeniyse ödem nedeniyle olabilir çünkü plastik cerrahlar yüz çizgilerine paralel kesiler açıyormuş ve gerilme yaşanmıyormuş. Dudağına çok yakın aldıran bi arkadaş gördüm ama hiç bi şekil bozukluğu yoktu.. sanırım doktorun iyi olmasiyla alakalı bu durum..

yanında
Benim yanağımda bi tanesi biri dudağıma biraz yakın ama öyle bir tehlike varsa doktor uyarır diye düşünüyorum..

X