- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- Konu Sahibi Burcukrblt
Tabi bu dikişsiz alındığı için oluşan bişey hatta koter kaynaklı çünkü daha önce aldırdığımda koter yoktu bu kez o koterin basıncını yüzümde hissettim yani kesinlikle bu kadar kızarık ve çukurlaşmış olmasının sebebi bu. Sadece kesip kanı durdurup bantlasaydı ki daha önce öyle yaptı o zaman böyle bi sıkıntı yaşamayacaktım. Size önerim yine bu yöntemle aldırın ama koter falan kullandırmayın kesinlikle önceden iyice konuşun doktorla ben çok güvenerek gittiğim için aklıma bile gelmedi böyle birşey olacağı. Bu yönteme traşlama deniyo küçük benlerde çok iyi sonuç alınıyo ama büyükse bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem barış çakır diye bi doktor varmış bu yöntemle aliyomus benleri istanbulda galiba ben de bu forumda görmüştüm biri o şekilde aldırmış memnundu iyileşme süresi inanılmaz kısa ben bizzat yaşadım kimse anlamadı bile ben aldırdığımı ama dediğim gibi benim çok küçüktü alındıktan sonra bant bile yapıştırmana gerek yok demişti açık bıraktım o derece temiz bi goruntu vardı ilk hafta kavuk bağlayıp düştü sonra bembeyaz oldu ben de beyaz tenliyim hiç bi şekilde sırıtan bi durum yoktu çok çok memnun kaldım keşke hepsini o zaman aldırsaydım şimdi böyle olmazdıBi fotoğraf koyabilir misiniz? Baya derin çukurlar mi ben aldırmaktan bu yüzden hep korkumusumdur.