Yüzümde yara izi kaldı,takıntı yaptım..

Allah korusun felç de geçirebilirdin. Sakat kalabilirdin. Bence büyütme bu kadar gözünde. Güzelliğini çok da etkilemez eminim ki.

canm çok geçmiş olsun çok hafif atlatmışsın bence Allah korumuş.. yara izine gelince daha yeni olmuş zamanla daha az belirgin olur ama estetik de yaptırabilirsin neler neler yapıo doktorlar yara izini mi tedavi edemiyecekler.. hiç tasa yapma bence demişsin zaten doktor ayarladım diye inş iyi geçer görüşmen..

Allah korusun felç de geçirebilirdin. Sakat kalabilirdin. Bence büyütme bu kadar gözünde. Güzelliğini çok da etkilemez eminim ki.

haklısın ama ınsanoglu nankör ıste bılmıyor sukretmeyı hep daha fazlasını ıstıyor
ama boyle de toplumdan soyutlanmıs sekılde yasamak ıstemıyorum nasıl desem sankı ınsanlar hep oraya bakıyomus gıbı gelıyo

canm çok geçmiş olsun çok hafif atlatmışsın bence Allah korumuş.. yara izine gelince daha yeni olmuş zamanla daha az belirgin olur ama estetik de yaptırabilirsin neler neler yapıo doktorlar yara izini mi tedavi edemiyecekler.. hiç tasa yapma bence demişsin zaten doktor ayarladım diye inş iyi geçer görüşmen..

ıns canım yarın aksam yazcam buraya ıns ıyı haberler verrırımm

ya canım herkes oyle dıyo ama burdakı doktor sınır ettı benı olmaz dedı
belkı ankara ıstanbuldakı doktorlar cözüm olabılır
hıc varmı tanıdıgınız bu sekılde mudahaleyle duzelennn

cnm bnm başıma böyle birşey gelmedi ama bir tanıdğımın trafik kazasında camlar kırılıp yüzüne saplanmış.
Fakat estetik dikişlerle ve başka müdalelerle çok şükür görüntü en aza indi.
kesinlikle seninde öyle olacak bak göreceksin.
sadece ankarada arama çareyi.
bir kaç uzamana daha görün.
artık plastik cerrahi çok gelişti.
sakın umutsuzluğa kapılma.
herşey olup bittikten sonra boşa üzülmüşüm diyeceksin.
yeterki derdine çare ara ve sabret.

cnm bnm başıma böyle birşey gelmedi ama bir tanıdğımın trafik kazasında camlar kırılıp yüzüne saplanmış.
Fakat estetik dikişlerle ve başka müdalelerle çok şükür görüntü en aza indi.
kesinlikle seninde öyle olacak bak göreceksin.
sadece ankarada arama çareyi.
bir kaç uzamana daha görün.
artık plastik cerrahi çok gelişti.
sakın umutsuzluğa kapılma.
herşey olup bittikten sonra boşa üzülmüşüm diyeceksin.
yeterki derdine çare ara ve sabret.

ınsallah canım benımmm :16: :16: dedıklerını dıkkate alcammmm ıns duzelır

benim de yüzümde dikiş izi var. ilk aylarda kırmızı olduğundan çok dikkat çekiyor ki seninki de henüz çok taze. zamanla kırmızılığı azalıyor ama, o zaman daha az dikkat çekiyor. ben ilk zamanlar kapatıcı sürmeden dışarı bile çıkmazdım ama şimdi -1 yıl bile olmadı- makyajsız halimle sevgilimle buluşuyorum :)

benim de yüzümde dikiş izi var. ilk aylarda kırmızı olduğundan çok dikkat çekiyor ki seninki de henüz çok taze. zamanla kırmızılığı azalıyor ama, o zaman daha az dikkat çekiyor. ben ilk zamanlar kapatıcı sürmeden dışarı bile çıkmazdım ama şimdi -1 yıl bile olmadı- makyajsız halimle sevgilimle buluşuyorum :)

aynen canım kırmızılık var ama kapatıcı sursemde gecmıyor
senınkı ne kadar sure oldu

canım benim yüzümde 2 tane dikiş izi var biri sağ kaşımın üstünde diğeri de sol kaşımın :60: sağ tarafta olan bayağı büyük ve derin ama inanır mısın aynaya baktığımda hiç o izleri görmüyorum Bazı arkadaşlarım sorduğunda hiç üzülmüyorum öyle benimsemişim ki artık.

Kendinle barışık ol, zor bir durum anlayabiliyorum ama ne yaparsan yap o izlerin tamami ile geçmesi imkansız bu yüzden kabullen ve kendine boşuna eziyet etme.:3:

Madecassol krem yara izlerine iyi geliyor. Sabırla uzun süre geçene kadar günde 3 kez sür.
Sarıkantaron yağıda 3 ayda gideriyormuş, o da günde 3 kez.

aynen canım kırmızılık var ama kapatıcı sursemde gecmıyor
senınkı ne kadar sure oldu

geçen sene mayısta olmuştu benimki. yazın tatilde çok dikkat ettim, güneş kalıcı iz bırakıyormuş diye duydum. 50 faktörlü krem sürmeden dışarı adım atmadım. bi de doktorumun verdiği merhemi aksatmadan kullandım. içeriğini kendisi yazmıştı, eczanede hazırladılar. cildi yavaş yavaş soyan asit, yeniden oluşumunu sağlayan nemlendirici filan var içinde. uzun bir süredir eskisi kadar dikkat çekmiyor. hala var iz tabi ki ama rahatsız olmuyorum. kimse de sormuyor açıkçası.

geçen sene mayısta olmuştu benimki. yazın tatilde çok dikkat ettim, güneş kalıcı iz bırakıyormuş diye duydum. 50 faktörlü krem sürmeden dışarı adım atmadım. bi de doktorumun verdiği merhemi aksatmadan kullandım. içeriğini kendisi yazmıştı, eczanede hazırladılar. cildi yavaş yavaş soyan asit, yeniden oluşumunu sağlayan nemlendirici filan var içinde. uzun bir süredir eskisi kadar dikkat çekmiyor. hala var iz tabi ki ama rahatsız olmuyorum. kimse de sormuyor açıkçası.

canım bana da yazarmısın o ılac neyse?

gunaydın kızlarrr dun soylemıs oldugum gıbı doktora gıttımmm
bu doktor kendı alanında uzman bırı ve bana dedı kı'' ıyı bakmıssın yaranın ıyılesmesı cok guzel . sana bı ılac yazacagım bunu altı ay kullanacaksın ve sonuucta mudahaleye bıle gerek kalmayacak dedı''
yanı cok cok az bırsey kalacak gerıye dedııııı
cok mutlu oldummmmm ıns bısey kalmayacakkkkk

gunaydın kızlarrr dun soylemıs oldugum gıbı doktora gıttımmm
bu doktor kendı alanında uzman bırı ve bana dedı kı'' ıyı bakmıssın yaranın ıyılesmesı cok guzel . sana bı ılac yazacagım bunu altı ay kullanacaksın ve sonuucta mudahaleye bıle gerek kalmayacak dedı''
yanı cok cok az bırsey kalacak gerıye dedııııı
cok mutlu oldummmmm ıns bısey kalmayacakkkkk

Çikolatakız öncelikle geçmiş olsun.Bu dünyada ölümden başka her şeyin çaresi var..bak zaten doktor da sana güzel bir haber vermiş. allahın izniyle geçicek korkma.

Back