- 16 Ocak 2017
- 195
- 41
- 13
- 32
inanılmaz ama iniyor canım değişti burnum. istersen atayımHaklısın ben nerdeyse doğru dürüst gülmüyorum bile ama iki gündür yüzüme egzersiz yapıyorum bakalım inşallah düzelir peki şişlerin iniyor mu küçülme var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanılmaz ama iniyor canım değişti burnum. istersen atayımHaklısın ben nerdeyse doğru dürüst gülmüyorum bile ama iki gündür yüzüme egzersiz yapıyorum bakalım inşallah düzelir peki şişlerin iniyor mu küçülme var mı?
Banada atabilir misiniz burnunuzu :)inanılmaz ama iniyor canım değişti burnum. istersen atayım
Beyaz ceketli olanlar alçının çıktığı ilk gün. Diğerleri 1 aylık falan hali. Buyrun inceleyin kızlar :)Valla cok iyi olur bir benim degismyor herhalde herkeste farkli
Bu arada gülüşüme de bak istersen, resmen gülemiyordum ağzıma bak. 1 aylıkken nasıl güzel gülüyorum eskisi gibi :)inanılmaz ama iniyor canım değişti burnum. istersen atayım
Yaa canım geçmiş olsun öncelikle. gerçekten güzel bir örnek oldun:) sanırım kalın derilisin sende. zamanla burnun çok daha güzel olacağa benziyor :)Bu arada gülüşüme de bak istersen, resmen gülemiyordum ağzıma bak. 1 aylıkken nasıl güzel gülüyorum eskisi gibi :)
teşekkür ederim canım:) sanırım kalın deriliyim bilmiyorum dokturum bu konuda bişey demedi. patates burnum giderek havuça dönüşüyor sankiYaa canım geçmiş olsun öncelikle. gerçekten güzel bir örnek oldun:) sanırım kalın derilisin sende. zamanla burnun çok daha güzel olacağa benziyor :)
Amaaa nasil da incelmis bi ayin icinde burnunnn :) sadece gzl bi ornek olmusun sabir isiiiiBeyaz ceketli olanlar alçının çıktığı ilk gün. Diğerleri 1 aylık falan hali. Buyrun inceleyin kızlar :)
Ameliyati kime oldunuz. Ben de ameliyat olacağım o yüzden çok önemli. Ozelden yazarsanız sevinirim. Geçmiş olsun tekrarAynen baya takinti yaptim su ifadem bakislarim ve gulusum yerine gelse belki biraz daha iyi durumda olacagim da iste bakalim
Bana hastaneden taburcu edilirken maydanoz suyu iç yeşil çay iç odemlerini kolay atarsin sisliklerine iyi gelir denildi suan 6. Günüm bugun icmeye başladım belki denemek istersinBen ameliyattan önce güldüğümde üst dişlerim görünürdü ve çok güzel bir görüntü oluşuyordu.Ameliyattan sonra dudağım düştü şuan güldüğümde alt dişlerim görünüyor ve çirkin bir görüntü oluşuyor
Revizyonu kime oldunuz ? Cok gecmis olsun..Ey gidi yıllar olmuş buraya yazmayalı açtığım ilk ve tek konu 4 sene sonunda revizyon oldum 25. günümdeyim ilk ameliyatımdan sonra yüz ifadem her şey düzeldi 3-4 aya ama burunda cok fazla sıkıntı çıktı 6. Ayda yamuk bir burun koca bir burunla karşı karşıyaydım. 30 Ağustos'ta 2. ameliyatımı oldum. Yüz ifadem, gülmüşüm ve bakislarim ill ameliyatimdaki gibi berbat görünüyorum ama psikolojim kötü değil ilk ameliyatta olduğu gibi aynaya bakmıyorum mesela düzeleceğini biliyorum umarımda öyle olur Allah'tan maskeyle kamufle ediyorum ifademi:) Burnuma gelecek olursak bi yamuklugu gitti eskisinden pek bi farkı yok gibi eger sisler inerse memnun kalacağım bir burun olur inşallah çünkü büyük ve kalkık geliyor şimdilik. Bakalım bekleyip göreceğiz. Gerçekten zor süreçler herkes umarım ameliyat sonrasında memnun ve mutlu olur. Yıllar sonra yazmak istedim ilk ve tek konu başlığıma![]()
Umarim busefer herşey istediginiz gibi olurEy gidi yıllar olmuş buraya yazmayalı açtığım ilk ve tek konu 4 sene sonunda revizyon oldum 25. günümdeyim ilk ameliyatımdan sonra yüz ifadem her şey düzeldi 3-4 aya ama burunda cok fazla sıkıntı çıktı 6. Ayda yamuk bir burun koca bir burunla karşı karşıyaydım. 30 Ağustos'ta 2. ameliyatımı oldum. Yüz ifadem, gülmüşüm ve bakislarim ill ameliyatimdaki gibi berbat görünüyorum ama psikolojim kötü değil ilk ameliyatta olduğu gibi aynaya bakmıyorum mesela düzeleceğini biliyorum umarımda öyle olur Allah'tan maskeyle kamufle ediyorum ifademi:) Burnuma gelecek olursak bi yamuklugu gitti eskisinden pek bi farkı yok gibi eger sisler inerse memnun kalacağım bir burun olur inşallah çünkü büyük ve kalkık geliyor şimdilik. Bakalım bekleyip göreceğiz. Gerçekten zor süreçler herkes umarım ameliyat sonrasında memnun ve mutlu olur. Yıllar sonra yazmak istedim ilk ve tek konu başlığıma![]()
Maske burun ucunu düşürüyor diyorlar siz ne diyorsunuz?Ey gidi yıllar olmuş buraya yazmayalı açtığım ilk ve tek konu 4 sene sonunda revizyon oldum 25. günümdeyim ilk ameliyatımdan sonra yüz ifadem her şey düzeldi 3-4 aya ama burunda cok fazla sıkıntı çıktı 6. Ayda yamuk bir burun koca bir burunla karşı karşıyaydım. 30 Ağustos'ta 2. ameliyatımı oldum. Yüz ifadem, gülmüşüm ve bakislarim ill ameliyatimdaki gibi berbat görünüyorum ama psikolojim kötü değil ilk ameliyatta olduğu gibi aynaya bakmıyorum mesela düzeleceğini biliyorum umarımda öyle olur Allah'tan maskeyle kamufle ediyorum ifademi:) Burnuma gelecek olursak bi yamuklugu gitti eskisinden pek bi farkı yok gibi eger sisler inerse memnun kalacağım bir burun olur inşallah çünkü büyük ve kalkık geliyor şimdilik. Bakalım bekleyip göreceğiz. Gerçekten zor süreçler herkes umarım ameliyat sonrasında memnun ve mutlu olur. Yıllar sonra yazmak istedim ilk ve tek konu başlığıma![]()
Umarim busefer herşey istediginiz gibi olurben ameliyat olali 1 ay oldu ve herkes elmacik kemiklerinimi yaptirdin diye soruyor sizce buda zamanla gecermi ben cok begeniyorum böyle
ama gözlerdede bi degişiklik var keslinlikle sana öyle geliyor diyor herkes bana aynaya bakinca sanki yüz nakli yapilmiş gibi duruyor bazen
![]()