- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
tatlım gıttım o da ılac verdı ız mutlaka kalır dedıcanım benım nıe kafana takıosun artık tıp cok gelıstı doktor estetık yapar kapanır dua et gozun cıkmamıs cok haklısın kendını kotu hıssetmekle bende olsam bende aynısını hıssederdım ama kendı kendının doktoru ol kalk bı sılkelen doktora gıt uzme tatlı canını rabbım daha beterınden korusun :)
tatlım gıttım o da ılac verdı ız mutlaka kalır dedı
tıp gelıstı dıyolar ama burdakı doktor oraya burada bısey yapamazyız dedı
Merhaba arkadaşlar..
Bılıyorum halıne şükret dıyeceksınız ama insanız işte en önemlısı bayanız çok takıyoruz boyle seylerıı
Konuya geleyım,,ben bundan yaklasık bır ay once abımın kullandıgı aracta kaza gecırdım araba takla attıabıme hıc bısey olmadı ama benım kolum kırıldı ve.. en onemlısı de yüzümde göze yakın bıyerde kesik açıldı..nasıl ama görmenız lazım :2: herneyse oraya da 7 dikiş atıldı ve yara kapandı..
ama yüzümde iz kaldıyaklasık 5cm'lık enıne bır ız contratubex kullanıyorum sımdılıkk ama bellı oluıyor yaa.. cok psıkolojım bozuldu her aynaya baktıgımda orayı goruyorum ınsanların benımle konusurken oraya baktıklarını hıssedebılıyorum
lutfen yardım edın napabılırım
bu kızda yara ızı mınıcık amaaaBende yara izi yok ama şunu söylemek istedim.
Yüzünde yara izi olanlar bana daha bir hoş, sevimli geliyor. Erkeklerde de çok hoş
Bak sana br örnek. Bu iz mankenin hayatını engellememiş
Eki Görüntüle 136761
bak burada devamı var.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/360369-pronovias-2011-gelinlik-kolleksiyonu-10.html
çok çok geçmiş olsun.
estetik müdahele ile ne derdin kalır ne tasan.
Allah başka sorun vermesin yeterki sakin ol ve hızlı davran estetik açıdan.
geçmiş olsun canım ,bi başka doktora görün istersen..benim de burnum kırılmıştı ,hala minik bi yara izi durur,ben seviyorum yara izimi..
küçük arı kitabından en sevdiğim alıntı:
"...yara izinin asla çirkin olmadığı konusunda bana katılmanızı rica ediyorum. yara izini yapanlar bunun aksini düşünmemizi isterler. ama siz ve ben onlara kafa tutma konusunda bir anlaşma yapmalıyız. bütün yara izlerini bir güzellik olarak görmeliyiz. tamam mı? bu bizim sırrımız olsun. çünkü; tecrübelerime dayanarak söylüyorum,ölürken yara izi olmaz. yara izi "ben kurtuldum" demektir." "
ben teşekkür ederim canım ..doktor randevuna sevindim ..o kıtabı okumustummm
ama bu satırlar aklımdan ucup gıtmıs .. sımdı sen yazınca hatırladımm
cok tesekkur ederım canım benım..
kantaron yagı iyi gelir canım hergün mutlaka en az iki defa sür gün gectıkce yara izini azaltıyor..cok gecmıs olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?