Yüzümde yara izi kaldı,takıntı yaptım..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Merhaba arkadaşlar..
Bılıyorum halıne şükret dıyeceksınız ama insanız işte lutfen yardım edın napabılırım :59::59::59:

Son düzenleme:
canım benım nıe kafana takıosun artık tıp cok gelıstı doktor estetık yapar kapanır dua et gozun cıkmamıs cok haklısın kendını kotu hıssetmekle bende olsam bende aynısını hıssederdım ama kendı kendının doktoru ol kalk bı sılkelen doktora gıt uzme tatlı canını rabbım daha beterınden korusun :):71: :71: :71:

canım benım nıe kafana takıosun artık tıp cok gelıstı doktor estetık yapar kapanır dua et gozun cıkmamıs cok haklısın kendını kotu hıssetmekle bende olsam bende aynısını hıssederdım ama kendı kendının doktoru ol kalk bı sılkelen doktora gıt uzme tatlı canını rabbım daha beterınden korusun :):71: :71: :71:
tatlım gıttım o da ılac verdı ız mutlaka kalır dedı
tıp gelıstı dıyolar ama burdakı doktor oraya burada bısey yapamazyız dedı :5: :5:

Allah beterinden korumuş arkadaşım.
Elbet estetik de önemlidir ama takıntı yapacak da bir durum yok.
Henüz yeni olduğu için zorlanıyorsunuz.
Ama zamanla göz aşinalığı oluşacaktır.
Ayrıca kapatıcı ya da fondotenle de az da olsa kapatabilirsiniz.
Üzülmeyin,neler neler var hayatta..

Merhaba arkadaşlar..
Bılıyorum halıne şükret dıyeceksınız ama insanız işte en önemlısı bayanız çok takıyoruz boyle seylerıı
Konuya geleyım,,ben bundan yaklasık bır ay once abımın kullandıgı aracta kaza gecırdım araba takla attı :59: abıme hıc bısey olmadı ama benım kolum kırıldı ve.. en onemlısı de yüzümde göze yakın bıyerde kesik açıldı..nasıl ama görmenız lazım :2: herneyse oraya da 7 dikiş atıldı ve yara kapandı..
ama yüzümde iz kaldı :5::5: yaklasık 5cm'lık enıne bır ız :5: contratubex kullanıyorum sımdılıkk ama bellı oluıyor yaa.. cok psıkolojım bozuldu her aynaya baktıgımda orayı goruyorum ınsanların benımle konusurken oraya baktıklarını hıssedebılıyorum:5:
lutfen yardım edın napabılırım :59::59::59:

çok geçmiş olsun ucuz atlatmıssın ama tıpta care cokeskı halıne getırebılırler yuzunu ama beterın betrı var unutma

benımde yuzumde dikiş izi var bende bır ara sorun yapmıştım ama artık takmıyorum Allah korusun ya daha başka bişey olsaydı dıyorum şükrediyorum

Geçmiş olsun canım,Allah korumuş.Henüz 1 ay olduğuna göre,dikiş izinin iyileşmesi için çok erken. Düşünsene sivilce izi bile kaç haftada tamamen iyileşiyor.Azıcık sabırlı ol,zamanla şu ankinden çok daha az belli olacaktır.Doktorun önerdiği ilaç bitince oraya e vitamini ve aloe vera sürebilirsin,bunların hücre yenileyici özellikleri var.Ayrıca beslenmene c vitamini eklemen veya destek olarak alman faydalı olacaktır.Birkaç ay bekle,çok rahatsız olursan lazerle tedavi deneyebilirsin.Bence gerek bile kalmayacaktır,yaşın genç sanırım,cildin mutlaka kendini yeniler.Zamanla belli belirsiz bir iz kalır,onu da pudra veya fondötenle kapatırsın.Dert etme,Allah beterinden sakınmış,o kadarcık nazarlığın olsun.

ah cnm çok şükür derin yaralar bırakmamış bu kaza sende sakatta kalabilirdin şükür et.hayatta neler neler var hiç takıp üzülme kendinide aynaya baktığında öyle şartlandırma bak benimde bacağımda yanık yarası vardı deri aldılar vücudumun herhangi bir yerinden oraya yapıştırdılar asla iz kalmadı istanbulda yaptırdım düzelir herşey geçer önce sağlık ve huzur gerisi boş:34:

Bende yara izi yok ama şunu söylemek istedim.
Yüzünde yara izi olanlar bana daha bir hoş, sevimli geliyor. Erkeklerde de çok hoş :23:

Bak sana br örnek. Bu iz mankenin hayatını engellememiş

$28v4vg4.jpg
bak burada devamı var.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/360369-pronovias-2011-gelinlik-kolleksiyonu-10.html

çok çok geçmiş olsun.
estetik müdahele ile ne derdin kalır ne tasan.
Allah başka sorun vermesin yeterki sakin ol ve hızlı davran estetik açıdan.

çok çok geçmiş olsun.
estetik müdahele ile ne derdin kalır ne tasan.
Allah başka sorun vermesin yeterki sakin ol ve hızlı davran estetik açıdan.

ya canım herkes oyle dıyo ama burdakı doktor sınır ettı benı olmaz dedı
belkı ankara ıstanbuldakı doktorlar cözüm olabılır
hıc varmı tanıdıgınız bu sekılde mudahaleyle duzelennn

geçmiş olsun canım ,bi başka doktora görün istersen..benim de burnum kırılmıştı ,hala minik bi yara izi durur,ben seviyorum yara izimi..
küçük arı kitabından en sevdiğim alıntı:

"...yara izinin asla çirkin olmadığı konusunda bana katılmanızı rica ediyorum. yara izini yapanlar bunun aksini düşünmemizi isterler. ama siz ve ben onlara kafa tutma konusunda bir anlaşma yapmalıyız. bütün yara izlerini bir güzellik olarak görmeliyiz. tamam mı? bu bizim sırrımız olsun. çünkü; tecrübelerime dayanarak söylüyorum,ölürken yara izi olmaz. yara izi "ben kurtuldum" demektir." " :71::71:

geçmiş olsun canım ,bi başka doktora görün istersen..benim de burnum kırılmıştı ,hala minik bi yara izi durur,ben seviyorum yara izimi..
küçük arı kitabından en sevdiğim alıntı:

"...yara izinin asla çirkin olmadığı konusunda bana katılmanızı rica ediyorum. yara izini yapanlar bunun aksini düşünmemizi isterler. ama siz ve ben onlara kafa tutma konusunda bir anlaşma yapmalıyız. bütün yara izlerini bir güzellik olarak görmeliyiz. tamam mı? bu bizim sırrımız olsun. çünkü; tecrübelerime dayanarak söylüyorum,ölürken yara izi olmaz. yara izi "ben kurtuldum" demektir." " :71::71:

o kıtabı okumustummm
ama bu satırlar aklımdan ucup gıtmıs .. sımdı sen yazınca hatırladımm
cok tesekkur ederım canım benım..

kantaron yagı iyi gelir canım hergün mutlaka en az iki defa sür gün gectıkce yara izini azaltıyor..cok gecmıs olsun..

Back