• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümde ki tüyler uzuyo :(

eccem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
104
0
46
İstanbul
arkadaşlar yüzümdeki sarı tüyler özellikle çene kısmında ki tüylerde uzama var ve beni çok rahatsız ediyo.. renkleri sarı ama yinede belli oluyo neden olabilir sizcee çok moralim bozuk :(

aynı sorun bende de başladı cnm son 3-4 aydır ,tam da bu konu için bakıyodum bende aynen sarı olanlarda uzama var bıyık bölgesi özellikle en kötü olan ,daha önce hiç almam bile gerekmemişti çünkü belirsizdi bende hiç o konuya bulaşmamıştım öyle idare ediyodum ama şimdi ne olduysa koyulaştılar vede uzadılar :2:
bi bilgisi olan varsa lütfen paşlaşsın arkadaşlar...

hormonlarınıza baktırın kızlar doktora gidin ve sakın almayın tüyleri daha çok çıkar

üzgünm ama hormonal bozukluk göstergesi bu.bende yasıyorum çünkü.dr gidip test yaptırn bence

arkadaşlar yüzümdeki sarı tüyler özellikle çene kısmında ki tüylerde uzama var ve beni çok rahatsız ediyo.. renkleri sarı ama yinede belli oluyo neden olabilir sizcee çok moralim bozuk :(

hormon bozuklugudur dıye dusunuorm onları sir ağda ile aldır 5 gün karınca yumurtası yağı sür gidecektir.. ben vücuduma uyguladım olumlu sonuç aldım.. aktarcılarda mevcuttur. uzulme bunda buyutulecek bı sey yok.. hersey bır agdaya bakar..

sevgıler..

Back