• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuzum yandi :(

ozlemxsuheda

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
39
8
18
35
Ankara
merhaba hanimlar Dun kizartma yaparken yuzume yag sictadi alnim ve yuzum cok kotu durumda iri kahve rengi lekeler olustu iz kalmamasi icin neler yapabilirim simdiden tesekkurler....:'(

canim oncelikle cok gecmis olsun benim teyzemin kizida gecenlerde caydanlik merdivenlerden inerken dusmus uzerine dogru yuzu yandi yuzunun her yeri baloncuk baloncukdu oncelikle doktora gitti daha sonra el yapimi kantaron yagi kullandi ben kesinlikle iz kalir diyordum ama hicbir tane ufacik bile iz kalmamis gorunce cok sasirdim sizde deneyin isterseniz ama oncelikle bi doktora muayene olmanizi tavsiye ederim

Yumurtayı zeytın yağında pişiriyorlar sanırım onu sürüyorlar birde elma kabuğu yara ve yanık lekelerini götürürür

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy bende yasamistim yüzüm feci sekilde yanmisti 2 derece ayy acisi hala aklimdadir , kremlerin ismini maalesef hatirlamiyorum :(
sadece bildigim hergün pansuman oldum nerdeyse gerci baya bir hastanede yatmistim , sonrasinda makeup gibi cremler kullandim hem iyilestirip hemde yaralari gizliyordu zaten bb cremler burdan cikma ya neyse.....ihmal etme sakin canim kisa zamanda gecer insallah

evinde aloevera bitkisi olan bir komsun tanıdıgın varsa hemen bir dalını kes içindeki suyunu sür yüzüne, ya da arkadaslardan birinin dediği gibi ev yapımı kantoron yagı sür hiç bir iz kalmaz. bunları bulamam diyorsan contratubeks diye bir merhem var biraz pahalıdır ama benim ameliyat izimi bile gecirecek kadar etkiliydi. onu öneriririm

Hemenn zeytinyağı sür canım benim kışın ellerim yanmıştı ellerim koca koca su toplamıştı doktorada gidememiştim akşamında zeytinyağı sürdüm sabaha kadar durdu sabah hem acısı yoktu hemde azıcık kızarıklık kalmıştı o da o gün geçti zaten çok iyi işe yarıyor

Mutlaka elma rendele ve sur.arkadasim yapmisti.hic izi kalmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O koyuluklarin soyulmasi gerekiyor benim bildiğim iyice yerlesmeden...

Bir doktora gidin o olu deri yerkesirse cildinize çok zor tedavisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun, kızarma yaparken bende hep bundan korkuyorum, özellikle göze sıçramasından :( Benim elimin üstü komple yanmıştı, silverdin kullandım bir kaç gün, sızısı azalıncada bephanten merhemle nemlendirdim ve her gece elma kabuğu sarıp yattım. İz kalıcak diye çok korktum, bir elim normalken diğeri yaşlı eli gibi olmuştu buruş buruş :( Allaha çok şükür hiç iz kalmadı. Çok geçmiş olsun

merhaba hanimlar Dun kizartma yaparken yuzume yag sictadi alnim ve yuzum cok kotu durumda iri kahve rengi lekeler olustu iz kalmamasi icin neler yapabilirim simdiden tesekkurler....:'(

Ben de geçen hafta kolumu yaktım ama resmen iltihaplı falan berbat durumdaydı, etlerim buruştu falan... Bildiğin yandı yani. Sarı kantaron yağı sürdüm sürekli. Ama hiç yağsız bırakmadım 24 saat sürdüm. Mucize gibi!!! Bi saat arayla baktığımda bile gözle görülür bi şekilde iyileşti. Şimdi çok az bi kızarıklık kaldı. Sürmeye devam ediyorum, o da geçicek inşaallah :)

yara izi için eczacanın önereceği bir kremi mutlaka kullanmaya başla
geçmiş olsun
:43::43::43::43:

GEÇMİŞ OLSUN NASIL Bİ ÇÖZÜM BULDUN BİLMİYORUM AMA İLK ÖNCE SİLVERDİNLE BEPANTHEN KREMİ (bepanthol ) DÖNÜŞÜMLÜ KULLAN MİKROP KAPMASINI ENGELLEYECEKTİR . SİLVERDİN ENFEKSİYONU ENGELLER BEPANTHEN DE CİLT YENİLİYİCİDİR .YARA KAPANDIKTAN SONRA CONTRACTUBEX JEL SUR HALEN CANIN YANIYOSA ANESTOL POMADLA SİLVERDİNİ KARIŞTIRIP SÜR BEPANTHENIDE ANESTOL İÇERİSİNDE LİDOKAİN BULUNMAKTADIR ODA ACINI ALIR CANIM

Back
X