• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzum neden bu kadar uyusuyor olablr

anksiyetikkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
56
4
1
20
Yuzumun her yerinde uyusma oluyor ya goz kapaklarimdan kirpik diplerime alnima yanaklrima agzim dudaklarim neden bu kdr uyuşuyor olablr bazen geciyo hicbir sey olmamjs gibi ama gunun cogunlugunda saydigim yerlerde uyusma ve gerilme oluyor birkac gundur neden olablr? Randevu asla yok ve cok korkyrm

Uyuşma sadece yüzünüzde mi oluyor? Yüzünüzün tamamında mı yoksa bir kısmında mı? Bu uyuşmalardan sonra baş ağrısı yaşıyor musunuz? Bunları sormamın sebebi bende auralı migren var ve maalesef bazen atak halinde ben de yaşıyorum uyuşma. Biraz detay verirseniz belki en azından benim yaşadığıma benziyor mu onu anlayabilirim diye düşündüm.

Uyuşma sadece yüzünüzde mi oluyor? Yüzünüzün tamamında mı yoksa bir kısmında mı? Bu uyuşmalardan sonra baş ağrısı yaşıyor musunuz? Bunları sormamın sebebi bende auralı migren var ve maalesef bazen atak halinde ben de yaşıyorum uyuşma. Biraz detay verirseniz belki en azından benim yaşadığıma benziyor mu onu anlayabilirim diye düşündüm.
Bas agrim olmuyor. Yuzumun tamaminda değişerek oluyor ama ozellikle goz kapaklarimda sanki yapisma hissi var dokununca anladim ki aslinda uyusuyormus yuzumun tamaminda oluyor yani

açtığınız konular aylardır bu minvalde. anksiyete dışında sizin hiçbir sorununuz yok. emin olun. psikiyatriste gidip ilaç alın.

Back