yüzüm mahvoldu

tugbadeniztas32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
1
0
1
30
1 ay önce flormar 3lu peeling tonik ve nemlendirici aldim calisanin tavsiyesiyle cildin çok puruzsuzdu ama kuru ve kabuk kabuktu aldim ve kullanmaya basladim simdi yüzüm sivilceli ve pütür pütür iğrenç hissediyorum napmaliyim ???

geçmiş olsun canım ya, ben olsam hemen bırakırım kullanmayı, hatta çöpe at gitsin, cildini riske atmaya değmez. Sebamed veya Neutrogena'nın temizleyicisini ve nemlendiricisini al, onlarla devam et. (bana doktorum da sebamed vermişti, cildim gençken sorunluydu). günde 2 defa sabah ve akşam uygulamayı ihmal etme, kısa sürede düzelirsin.
cildin düzelince istersen başka iyi bir markayla devam edebilirsin. ömür boyu onları kullanman gerekmiyor elbette. ama sorunlu ciltlerde ve sorunlu dönemlerde çok işe yarıyorlar, ben çok faydasını görmüştüm

flormar, esence gibi yeni yüz bakım ürünleri çıkartan markalardan alışveriş yapma bence canım bir marka belirleyip düzenli onu kullan benimde yüzüm kuru ve sivilceliydi neutrogenanın turuncu olan peelingini ve toniğini kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır peelingi için bişey diyemiyeceğim kesinlikle toniğini öneririm makyajımı temizleyip yüzümü yıkıyorum sonrasında tonik ile yüzümü sildiğimde pamukta hala kalıntı oluyor çok iyi temizliyor.
yüzün kuruysa doğal peeling yapabilirsin internetten tarifini bulup

Ben de kuru cilde sahibim ve size asla icinde kimyasal barindiran urunler tavsiye etmem. Parlak, diri, nemli ve genc bir cilt icin saf zeytinyagi ve kayisi cekirdegi yagini oneririm. Hem cildiniz neme doyuyor, yumusacik oluyor, hem dogal vitaminlerle besleniyor. Kayisi cekirdegi yaginin bizzat siyah noktalari sikilastirip cildin renk dengesini de duzelttigini belirtmek isterim.

size katılıyorum dermokozmetik şuan en doğrusu

La Roche ya da Bioderma ürünlerini tavsiye ederim. Cildim aşırı hassas olduğu için başka ürünler direkt alerjik reaksiyona sebep oluyor benim ama özellikle Bioderma'nın Sensibio serisini öneririm canım, gerçekten çok başarılı.

Bence iyi bir dermatoloğa gidin ve önerdiği ürünleri kullanın belki sivilceler için farklı temizleyici, krem önerir.
Ve cildinizde sivilce varken asla iri granüllü peeling kullanmayın çünkü iri granüllü peelingler sivilcelerin dağılıp çoğalmasını sağlar.
Makyaj ürünlerinde belki bir nebze uygun fiyatlı ürünler tercih edilebilinir ama cilt bakım ürünlerinde dermokozmetik ürünlerden yani eczanelerde satılan markalardan şaşmayın derim.

kuru olan cildin birden pütür pütür ve sivilceli olduysa bu sana alerjı yapmıs olabılır bu durumdakı cılde hemen peeling yapıp yorma bıraz dınlensın

Huncalife ın prinçli sabunu deneyin lütfen sivilce için birebir düzenli kullanımda çok iyi sonuç alınıyor birebir arkadaşımda gördüm sevgiler

Yüzün için kozmetik ürünler yerine dermokozmetik ürünlere yönelmen daha iyi olur canım... Sebamad likit kullanıyorum memnunum... Bioderma yıkama jelide iyi....

Tüylenme yapmasın sonra .

Yani canım flormar ürünlerini makyaj malzemesi olarak bile kullanmıyorum ben sen nasıl cesaret edipte cilt ürününü kullandın! Bence dinlendir yüzünü yada bir cildiyeye görün.

bu konuda en iyisi sebamead ama içim rahat değil dersen önce bir doktora danışıp alablirsin

Çok geçmiş olsun kimyasal ürünler kullanmayın bir cildiye doktoruna görünün derim.. lr ürününü tavsiye ederim kimyasal yok dermatest ve sağlık bakanlığı onaylı ürün memnuniyetlerini araştırabilirsiniz...

Sivilceye kükürt sabunu iyi geliyor canım. Hee birde yatmadan önce sodayla yüzünü temizlersen o da baya işe yarıyor. Şu içtiğimiz maden suları var ya onlarla... Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…