- 15 Ekim 2014
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi tugbadeniztas32
-
size katılıyorum dermokozmetik şuan en doğrusugeçmiş olsun canım ya, ben olsam hemen bırakırım kullanmayı, hatta çöpe at gitsin, cildini riske atmaya değmez. Sebamed veya Neutrogena'nın temizleyicisini ve nemlendiricisini al, onlarla devam et. (bana doktorum da sebamed vermişti, cildim gençken sorunluydu). günde 2 defa sabah ve akşam uygulamayı ihmal etme, kısa sürede düzelirsin.
cildin düzelince istersen başka iyi bir markayla devam edebilirsin. ömür boyu onları kullanman gerekmiyor elbette. ama sorunlu ciltlerde ve sorunlu dönemlerde çok işe yarıyorlar, ben çok faydasını görmüştüm
kuru olan cildin birden pütür pütür ve sivilceli olduysa bu sana alerjı yapmıs olabılır bu durumdakı cılde hemen peeling yapıp yorma bıraz dınlensın1 ay önce flormar 3lu peeling tonik ve nemlendirici aldim calisanin tavsiyesiyle cildin çok puruzsuzdu ama kuru ve kabuk kabuktu aldim ve kullanmaya basladim simdi yüzüm sivilceli ve pütür pütür iğrenç hissediyorum napmaliyim ???
Ben de kuru cilde sahibim ve size asla icinde kimyasal barindiran urunler tavsiye etmem. Parlak, diri, nemli ve genc bir cilt icin saf zeytinyagi ve kayisi cekirdegi yagini oneririm. Hem cildiniz neme doyuyor, yumusacik oluyor, hem dogal vitaminlerle besleniyor. Kayisi cekirdegi yaginin bizzat siyah noktalari sikilastirip cildin renk dengesini de duzelttigini belirtmek isterim.
Sivilceye kükürt sabunu iyi geliyor canım. Hee birde yatmadan önce sodayla yüzünü temizlersen o da baya işe yarıyor. Şu içtiğimiz maden suları var ya onlarla... Geçmiş olsun...1 ay önce flormar 3lu peeling tonik ve nemlendirici aldim calisanin tavsiyesiyle cildin çok puruzsuzdu ama kuru ve kabuk kabuktu aldim ve kullanmaya basladim simdi yüzüm sivilceli ve pütür pütür iğrenç hissediyorum napmaliyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?