Yüzüm için ne yapabilirim ?

kimyasal maddeleri alıp serumları evde kendileri yapanlar varmış kimyager vs olmamalarına rağmen, cesaretlerine hayran kaldım.
ayy gider market ürünü kullanırım daha iyi nasıl cesaret ediyorlarmış öyle gerçekten

ayy gider market ürünü kullanırım daha iyi nasıl cesaret ediyorlarmış öyle gerçekten
Bilmiyorum, öyle tarif paylaşanlar var bir sürü.

Doa hammaddelerini alibaba'dan tedarik ediyormuş diye okudum bir yerde, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama. Hammaddelerinde sorun olabilir yani diğerlerine göre daha verimsizse.

The purest solutions'ı da çok duydum ama onun da kötü yorumları var.

the purest solutionu yapanlar kimyager ve eczacı birkaç kadın yerli zaten ,bazı içerikleri ithal ediyorlar birçok marka gibi onun hakkında ne diyorlarki çok merak ettim ,içeriğini beğenip uygun fiyatlı bulduğum marka umarım bozmamışlardır kendilerini ...
ilk çıktıklarında epey memnun kalınca öyle bir stok yaptım ki elimde hala kullandıklarım onlar ama bozdularsa birdaha alışveriş yapmam açıkcası

Ne kadar az ürün o kadar güzel bir cilt diyorum ben ve de bol su, güzel genler. Cilt sağlığı içten geliyor, temizliği ayrı tutuyorum tabi. Ve o çok büyük paralar verilerek yapılan cilt bakımlarını çok etkili bulmuyorum, medical bir işlem yapılmamamadı halinde.

Evet ilk kez kullanacağım, %10 üzerine çıkmayı düşünmüyorum.

Bir de kimyasal maddeleri alıp serumları evde kendileri yapanlar varmış kimyager vs olmamalarına rağmen, cesaretlerine hayran kaldım.
Ahhahaha diyecek kelime yok onlara ya. Yüzünü sindirim organı gibi kullanan da vardı ama meyve sebze fiyatları malum, artık yapamıyorlardir herhalde

Ben bilime inanıyorum ya. Eskiden ben de öyle düşünürdüm ve yüzümü zeytinyağ sabunuyla yıkıyordum sadece, gıcır gıcır oluyordu, sonra bir ton yağ basıyordu tabii.

Hem bu yeni nesil aktif içerikli ürünler pazarlama palavrası, reklam filan değil, gerçekten bilimsel olarak etkinliği gösterilmiş maddeler. Makalelere internetten herkes ulaşabiliyor.

Su içmek ve iyi beslenmek ayrı ama, onu zaten yapmak gerekiyor.

aynen de öyle
babam sabun imaalatçısı şampuan da yapar zeytinyağlı sabun asıl ürettiği
asla yüze sürülmez asla... içindeki kostik bir kere yüzü çatır çutur yapar

annem estetisyen içerik okumayı onunla öğrendim önemli olan içerik okumayı bilmek neyin neye yaradığını sürdükten sonra ne kadar sürede nasıl çalıştığını öğrenmek haliyle az ürünle işe yarar sonuçlar böyle elde ediliyor

Sözlüklerde tonla şey yazmışlar işte. Ben kötü bir yorum görünce hemen kıllananlardanım maalesef. O yüzden her konuda bir şey alırken çok zor karar veririm

Sözlüklerde tonla şey yazmışlar işte. Ben kötü bir yorum görünce hemen kıllananlardanım maalesef. O yüzden her konuda bir şey alırken çok zor karar veririm
haaa sözlükteki yorumlar mı
bende skandal falan çıktı sandım ay

Bilime trs düşen birşey söylemedim aslında. Bir çok doktordan birebir duyduğum da şu oldu. Yiyemeyeceğiniz şeyi cildinize sürmeyin. Cildin filtre sistemi yok. Belki teşbihtir bu ama içeriğinin gerçekten temiz olması lazım ve bu özelliği karşılayan ürünler artık ulaşılmaz boyutta. Ben de güneş kremi ve cift aşamalı temizlik yapanlardanım. Ten makyajım olmadığı için bu yetiyor, ama cilt canlılığını yaş ilerledikçe zaten kaybediyor. Suya dikkat ettiğim dönemde cildimde değişikliği farkediyorum o yüzden de diyorum. Bizim piyasada gördüğümüz ürünlerin çoğunun faydadan çok zarar getireceğine inanıyorum artk. Güzellik salonlarında yapılan işlemlerden medet ummamak lazım tek başına. Demek istediğim oydu. o parayı iyi bir dermatoloğa verirdim ben konu sahibi olsam

Bayram öncesi toplu alış veriş yaptım. Eltra indirimli aldım doa kozmetik ürünlerini seviyorum

Bol su içtiğimde cildim çok daha parlak,pürüssüz oluyor. Bolca su için. Sevgiler

topic açar mısın kuzum?epey talep var bu konuya.koşa koşa geliriz.

o da ürün verip yolluyor mucizeler mi yaratıyor sanıyorsunuz?

2 ayda bitiriyorum ben. Bozulmasına fırsat kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…