• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük standı yaptım

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar benim cok fazla aksesuarım var evimizde çok kalın bir sünger vardı ve istemeye geldiklerinde nişanlımın getirdiği çikolata kabı. ustu kadife idi.
aklıma geldi bunu yapayım diye ustune saten geçirdim ve diktim alttan.
sonra yerlerini falçıta ile kestim süngerin kesimi zor haberiniz olsun.
bana bole bir kutu daha lazım .bi bu kadar daha günlük yüzüklerim var . ama süngerim yoktu yapamadım onuda başka renk yaparım herhalde bulursam kutu sünger.

Eki Görüntüle 348539 Eki Görüntüle 348540

çok güzel olmuş ellerine sağlık.bende içini pamukla yapmayı düşünüyordum sünger daha iyi olacakmış demek ki.bu arada yüzük tercihlerinde çok güzel

hmm. güsel olmuş ellerine sağlık. ben de yapayım bari:)) her şeyimin kutusu var. bari yüzükleriminde olsun:))
ben de çikolata kutusu bölmelerini kullanıyorum. böyle bir standa dizsem daha iyi olur sanırım.. fikir için teşekkürler..

bu arada, benim de aşırı takım var, burada düzenlemeyle ilgili arkadaşlara fikir danışmıştım, sağolsunlar bazıları ne çok takın var o ne öyle azalt, birilerine ver falan diye yazmışlardı. sana yapılan yorumlara bakıyorum da, bana mı böyle iyi niyetli arkadaşlar denk gelmiyor, anlamadım doğrusu??

takılarını ve standını güle güle, güzel günlerde kullan canım..

hmm. güsel olmuş ellerine sağlık. ben de yapayım bari:)) her şeyimin kutusu var. bari yüzükleriminde olsun:))
ben de çikolata kutusu bölmelerini kullanıyorum. böyle bir standa dizsem daha iyi olur sanırım.. fikir için teşekkürler..

bu arada, benim de aşırı takım var, burada düzenlemeyle ilgili arkadaşlara fikir danışmıştım, sağolsunlar bazıları ne çok takın var o ne öyle azalt, birilerine ver falan diye yazmışlardı. sana yapılan yorumlara bakıyorum da, bana mı böyle iyi niyetli arkadaşlar denk gelmiyor, anlamadım doğrusu??

takılarını ve standını güle güle, güzel günlerde kullan canım..

evet maalesef benimde cok takım var. ve paylaşmayı seviyorum. cok dağıttğım olmuştur.
iki sene önce 100 çift kupem vardı dağüıttım dağıttım sonra gene almaya başladım:(:50:

çikolata kutusu kötü duruyor ya ne bilim. aklımda başka şeylerde var bleki onlarıda paylaşırım senin bileziklerin neyde duruyor peki

$005.webp$006.webp$007.webp$011.webp$012.webp$010.webp

işte böyle düzenleyebildim canım..

evet maalesef benimde cok takım var. ve paylaşmayı seviyorum. cok dağıttğım olmuştur.
iki sene önce 100 çift kupem vardı dağüıttım dağıttım sonra gene almaya başladım:(:50:

çikolata kutusu kötü duruyor ya ne bilim. aklımda başka şeylerde var bleki onlarıda paylaşırım senin bileziklerin neyde duruyor peki

Back
X