Yüzük sorunum

tırnaklarınız kısa manikürde yok demekki sade bi bayansınız size taşlı tuşlu şeyler gereksiz gibi geliyo olabilir.

nişanlınızda süsü püsü seviyo olabilir bence arada takın düşünmüş almış

Bu yüzük gerçek pırlanta mı yoksa ucuz olan mı

Gerçek ise hayatım bundan sonra birlikte alalım de parayı çarçur etmesin

Gerçek değilse sesini çıkarma arada takarsın

Yüzük zevki de değişir kadınsı derken ne demek istedin mesela sen de kadınsın

Örneğin ben tek taş sevmem çıkıntısı şeylerden hoşlanmam ama milyonlarca tek taş satılıyor herkesin zevki farklı

Hmmm, yorumunuz çok hoşuma gitti, final haftasından çıktım birkaç tanede büt var , bakımsızlığım o yüzden Taşlı severim ama giyimde uygun olsun isterim evet dediğiniz gibi takmayı düşünüyorum..

Ucuz mu pahallı mı bilmiyorum, zaten öyle yada böyle takacağım bu yüzüğü..

Klasın olsun diyenlere nasıl bir hediye geliyor acaba. Zevk meselesi 50 lirada olsa almış sonuçta seve seve takarım brn olsam ki bence gayet hoş bir yüzük. Kullanılmayacak gibi değil güle güle kullan canım. Ben çok beğendim ama bence günlük değil bir düğün derneğe giderken tak ağır bir yüzük çünkü. Nişanlınà da öyle söylersin

Seni üzmek istemem ama benim yüzüğümün aynısı hiç de memnun değilim

Klasın olsun diyenlere nasıl bir hediye geliyor acaba. Zevk meselesi 50 lirada olsa almış sonuçta seve seve takarım brn olsam ki bence gayet hoş bir yüzük. Kullanılmayacak gibi değil güle güle kullan canım.
Teşekkür ederim, ya hediye bu sonuçta git değitir, beğenmedim diyemem asla , ucu< pahalı hiç önmli değil, zaten mesaj da da dedim bunu alması fazladan dı... özüne bakarsam çirkin de değil fakat şu an için süslü püslü geldi bana, ama dedeim ya hediyesini taktığımdaki mutluluğu, bana yeeter, ben sadece sizin de fikirlerinizi öğrenmek istedim.

Tektaş varken niye tekrar tektaş almış onu anlamadım. Insan onun yerine bi kolye bileklik falan alır.

Belki indirimde bulmuştur da almıştır

Model olarak benim de hoşuma gitmedi. Pırlanta değilim diye bağırıyor resmen. Hiç sevmem tektaşta sarı altını.

Süslü püslü olduğu için düğün dernekte tak bence ben olsam öyle yapardım kendi tektaşım yerine özel bir günde bir yere giderken kullan. Bir arkadaşımda buna benzer bir yüzük le teklif aldı altın takı falan sevmem ama böyle bişey bende istiyorum ne yalan söyliyim bence zevkli adammış ve böyle gidip hediye alıp seçen adamlara hayranım. Benimki bunu bir tek evlenme teklifi ederken aldığı pırlantada yapmış devamı gelmedi ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…