- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
Konu o değil hanfendi çarptırmayın.! Yukarıda yazdıklarımla bir bütündür.. siz hayat felsefenizi ona buna posta koyarak geçirebilirsiniz benim açımdan sıkıntı Yok ..! Yorumum ileti sahibine.!
En azından köprü altı ağzıyla; "valla lı" biten cümleler kurmuyorum:)Herhangi bir şeyi carpitmiyorum. Posta koyma niyetinde değildim ama ifadesiz direkt yazınca öyle anlaşılmış. Sekiz yuz tane ünlem koyunca da çok hayat felsefeli duruyonuz valla
En azından köprü altı ağzıyla; "valla lı" biten cümleler kurmuyorum:)[/QUOTE
Ne güzel yaptiginiz şeyleri demek başkalarının üslubuyla mukayese ediyosunuz
ailemi istemeyeni ben hiç istemem heleki anneme.isterse saray yaptırmış olsun.şuan bunu söyleyebilen insan evlendikten sonra ailenle görüşmeni bile engeller.Öncelikle annen 5 yılda bu durumu atlatamadıysa psikolojik tedavi görmeli diye düşünüyorum.
Nişanlının davranışı hoş olmamış, ama bir taraf çabalarken diğer taraf geride kalınca mutlaka huzursuzluklar çıkar.
Yani hep geri planda kaldıysanız sitem etmesinde haklı.
ailemi istemeyeni ben hiç istemem heleki anneme.isterse saray yaptırmış olsun.şuan bunu söyleyebilen insan evlendikten sonra ailenle görüşmeni bile engeller.
benmi yanlış okudum 2 kez gidilmemiş 1 ini zaten karşı taraf ertelemiş.tabiki morali bozulur ama BUNLARI bidaha çağırma dedim demek nedemek.Yani sen karşı tarafı çağır çağır gelmesinler ne yaparsın
Moralin bozulmaz mı
Nişanlısı anneni istemiyorum dememiş ki.
benmi yanlış okudum 2 kez gidilmemiş 1 ini zaten karşı taraf ertelemiş.tabiki morali bozulur ama BUNLARI bidaha çağırma dedim demek nedemek.