Yüzük Pafmaktan Çıktı Çıkacak

lanetli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
41
9
32
Kızlar merhaba,
Fikirlerinize ihtiyacım var. Kendinizi benim yerime koyup cevaplarsanız sevinirim.

2 buçuk senelik bir ilişkim var. 7 8 aydırda nişanlıyız.Bana karşı her zaman sevgi dolu olmuştur. Her ihtiyacım olduğunda yanımdadır gerçekten çok seviyorum onu.

Birde annem var tabi benim herseyim. 25 senelik evliliği 22 yaşında ki kızdan dolayı ve adam diye gezen biri yüzünden bitti.Hayalkırıklığını ve psikolojisini anlamanız için detaya giriyorum. Maddi manevi hep tek mücadele eden, yine de gamzeleriyle gülümsemekten vazgeçmeyen kahraman bir kadın o.

Ama dedim ya kendi kırılmışlığından benim bu dönemimde hiç ilgilenemedi. Nişanlım da bunun farkında sen annenin umrunda değilsin o kendi dünyasında yaşayıp duruyor diyor.

Bugün olay patladı. Nişanlımın ailesi iki kere üst üste bizi davet etti. Birinde onlar birinde biz iptal etmek zorunda kaldık.Neymiş annem hiç birşey yapmıyormuş ilgilenmiyormuş. Neyse geçen hafta sonu gittik evlerine.Bugün öyle konuşurken bizimkilere söyledim BUNLARI bir daha çağırmayın dedim dedi.

Kendimi ailemi o kadar aşağılanmış hissediyorum ki. Yapı olarak gerçekten sabırlı bir insanım ama aileme yapılan şeyi kaldıramıyorum bunu yutamıyorum. Gurur değil sadece çok kırıldım geldiğimden beri ağlıyorum ve hatalıyım çünkü hala mesaj atan arayan olmadığına göre. Birde nankörmüşüm. Ki ben bütün varolduğum herşeye tırnağıyla kazıya kazıya gelmiş bir insanım. Şükürsüz bir insan değilim.

Şimdi kızlar düğüne 2 ay var. Eve baya Masraf yapıldı. Gelinlik eşyalar mekan herşey hazır. Ama şuan gökdelen dikse umrumda değil. Ne yapmalıyım? Ayrılık konuşmasına hem hazırım hem değilim. Düşünceleriniz benim için önemli. Uzun oldu kusura bakmayın. Teşekküf ederim şimdiden

kendi hislerine güven canım eğer yüzük parmaktan çıkmalı diye düşünüyorsan çıksın çünkü öyle düşünüp yapmadığını zaman çok pişmanlığını cekiyosun tecrübeyle sabit

nişanı atarmısınz bilmiyorum ama dengeyi korumanız lazım... Değil nişanlıyken şimdi bile ki 9 yıllık evliyim eşim anneme laf edemez,asla izin vermem...

Nişanlınla senin iletişimin nasıl? Asıl önemli olan bu.

Ama bizde aileler inanılmaz büyük faktör evliliklerde maalesef.
Nişanlım aileme hakaret etmediği sürece, ilgisizlik, dünür durumu vs sorun etmezdim.

bide canım erkekler kızın annesi ne hep bi kinli oluyor ama bu genelde evlendikten sonra belli ederler seninki şimdiden başlamış simdi böyle konuşan evlendikten sonra annenle görüşme de diyebilir

Bana karşı bu zamana kadar hiç bir hatası olmadı. Her zaman sevdiğini hissettirdi. Ailesinide çok seviyorum. Ama bu yaptığı herseyden ağır geliyor sindiremiyorum.

ayip etmis herseyden once ne demek bu yada bunlar
annen yipranmis daha onceki yasadiklarindan biraznkendisini toplamasina izin verseydin keske hemen dugun nisan isine girmeseydin

Belki anlattığınız gibi görünmüyor anneniz dışardan.
Kimse onun ne yaşadığını bilemez
Umursızca yorumlar tavırlarını.

Yine de bir sebep değil ayrılık için

Konuşularak halledilecek mesele

İki tarafla fark zamanlarda konuşup, aynı anda yüzleştirin

Sen nişanlı ve annen

Anneniz yaşanılan süreç sonucu depresyona girmiş bile olabilir öncelikle annenize yardım alın.
Nişanlınızada annenizin durumunun hassasiyetini ve artık bu ailenin bi ferdi olduğu hatta erkeği olduğu için ikinizin birlikte destek olmanız gerektiğini anlatın.
Erkeklere bazı konuları defalarca anlatmak gerekebiliyor.

Nisanlin hem sana saygı duymuyor hem de bu lafı konuştu ama sana söylemesine ne gerek vardı biraz gereksiz konuşuyor gibi... Erkeğin az ve öz konuşanı iyidir.

Ayrılmak için sebep mi dersen bikac gün ver kendine düşün derim. Düşün en başından itibaren annenin ona, ailesine, size nasıl davrandığını düşün. Flashbackler yap. Bu sözü gerçekten can yakıcı, ona da soyle birdenbire kestirip atma diyorum ben. Yani şimdiye kadar her şey iyiyken börek bu lafı yüzünden ayrılma ama genel olarak annene karşı düşünceleri hisleri neler anlamaya çalış. İleride aranızda sorun olabilecek kadar olumsuz mu düşünceleri... Bunları biliyor değerlendir sonra karar ver.

Annenin umrunda olup olmamandan ona neki. Öyle olsa bile bunu bu şekilde
Sana söyleyemez.
Doldurmaya çalışıyor gibi ki çok itici bu.
Ayrıca BUNLARI bir daha çağırmayın
Derken de ailesinin gözünde
Sizi nasıl bir konuma düşürdüğünün
En azından siz farkindasiniz.

Ben olsam açık açık
Bunu terbiyesizlik ve saygısızlık olarak
Gördüğümu ve kabul edebileceğim birsey olarak görmediğimı söylerim.
Vereceği cevaplara gorede
Sonuca bağlarım.

"Bunlari çağirmayin dedim bir daha bizimkilere "Bunlar dediği ailesinin bir ferdi olacak kismetse bu kelimeyi nasil söyleyebiliyor .
Diyelim ki yerinde kendi ailesi olaydi bu lafa bile ateşe verirdi ortaliği .
Kendisine yapilmak istemeyeni başkasina yapmasin " Empati " kursun .Yüzük atmadan önce konuşmayi deneyin eğer sizi haksiz bulup rencide ediyorsa bitirin.Düşüncesizlik ettiğinin farkina varip pisman olursa şans verin .

Bi kere alttan aldın mı devamı gelir. Zamanla her lafı söyleme hakkını kendinde görecektir alttan alırsan. Özür dileyip kendini affettirmesi gerek. Eşyalar mühim değil. Annen kullanır, satarsın 2. El. Onla rı düşünme geleceğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…