Yüzük Pafmaktan Çıktı Çıkacak

Nisanliniz hadsiz ,belli ki ailesiyle konusup iyice gaza geliyor ,
Olabilir annenizin huyu suyu boyle olabilir ,rahatsizligi olabilir ,bu tepki nesdi ,
Belli ki onunda ailesininde pohpohlanmaya ihtiyaci varmis ,
Simdi nisanliyken ,ayri evler kapat kapani ,
Ya evlenince bu nisanliya birde kayinvalide eklenevek ,
Siz nankor degilsiniz ,
Birakin onuda ailesinide simartacak birini bulsun

Yarın öbür gün aile olacağın insanlara nasıl bunlar diyebiliyorsun bir aydır kocasına kaynanasını görümcesini kötüleyen gelin gibi davranıyorsun kendine gel dedim. Nankör cevap vermedim.

Şu anda takınacağınız tavır çok önemli. Keşke ilk annenin umrunda değilsin dediğinde tavrınızı koysaydınız ama iş işten geçmiş. Şu anda o arayana kadar iletişime geçmemenizi tavsiye ederim. Ve ona kaybetme korkusunu yaşatmanızı. Ayağını şimdi denk almazsa evlendikten sonra hiç almaz.

Son düzenleme:
Diyelim ki sen nişanlının bu saygisizligini affettin evlendikten sonra daha beter olacak çünkü evlenmeden bu şekilde konuşan evlendikten sonra neler yapmaz ve eğer evlenirsen ruhunda ki yaralarla şimdi ki "an"a geri dönebilmeyi çok isteyeceksin ama geçen zamana ne çare ve şunu da asla unutma senin nişanlının hamurunda gram saygı yok olsaydı haklı olsa bile sırf senin hatırın için sen üzülme diye susup otururdu

Kızlar merhaba,
Fikirlerinize ihtiyacım var. Kendinizi benim yerime koyup cevaplarsanız sevinirim.

2 buçuk senelik bir ilişkim var. 7 8 aydırda nişanlıyız.Bana karşı her zaman sevgi dolu olmuştur. Her ihtiyacım olduğunda yanımdadır gerçekten çok seviyorum onu.

Birde annem var tabi benim herseyim. 25 senelik evliliği 22 yaşında ki kızdan dolayı ve adam diye gezen biri yüzünden bitti.Hayalkırıklığını ve psikolojisini anlamanız için detaya giriyorum. Maddi manevi hep tek mücadele eden, yine de gamzeleriyle gülümsemekten vazgeçmeyen kahraman bir kadın o.

Ama dedim ya kendi kırılmışlığından benim bu dönemimde hiç ilgilenemedi. Nişanlım da bunun farkında sen annenin umrunda değilsin o kendi dünyasında yaşayıp duruyor diyor.

Bugün olay patladı. Nişanlımın ailesi iki kere üst üste bizi davet etti. Birinde onlar birinde biz iptal etmek zorunda kaldık.Neymiş annem hiç birşey yapmıyormuş ilgilenmiyormuş. Neyse geçen hafta sonu gittik evlerine.Bugün öyle konuşurken bizimkilere söyledim BUNLARI bir daha çağırmayın dedim dedi.

Kendimi ailemi o kadar aşağılanmış hissediyorum ki. Yapı olarak gerçekten sabırlı bir insanım ama aileme yapılan şeyi kaldıramıyorum bunu yutamıyorum. Gurur değil sadece çok kırıldım geldiğimden beri ağlıyorum ve hatalıyım çünkü hala mesaj atan arayan olmadığına göre. Birde nankörmüşüm. Ki ben bütün varolduğum herşeye tırnağıyla kazıya kazıya gelmiş bir insanım. Şükürsüz bir insan değilim.

Şimdi kızlar düğüne 2 ay var. Eve baya Masraf yapıldı. Gelinlik eşyalar mekan herşey hazır. Ama şuan gökdelen dikse umrumda değil. Ne yapmalıyım? Ayrılık konuşmasına hem hazırım hem değilim. Düşünceleriniz benim için önemli. Uzun oldu kusura bakmayın. Teşekküf ederim şimdiden
Nişanlınızla detaylı konuştunuz mu bu konuları. Anneniz zor bi dönem geçiriyor yada gecirmiş ve onu anlaması gerektiğini falan sôyleseydiniz. Bu kadar seyden sonra ilişki bitirmek cok zor acı gelecek size ama en azindan kırıldığınız belli edin bi kac gun bekleyin sizi arayacak ya da mesaj atacaktir. Baktiniz arayip sormuyor ayrilik konusmasina girin belli edin ciddiyetinizi annenize saygi duymasi gerektigini. Sizin anneniz onunda annesi olacak boyle bencilce konusamaz. Buna izin vermeyeceginizi belirtin gerekirse bu ugurda yollari ayirabileceginizi. Eminim sert bi o kadarda icine isleyen bi konusmadan sonra anlamasi gerek saygisizligini

Bana karşı bu zamana kadar hiç bir hatası olmadı. Her zaman sevdiğini hissettirdi. Ailesinide çok seviyorum. Ama bu yaptığı herseyden ağır geliyor sindiremiyorum.
Ortada sindirilmesi gereken bi sey yok zaten sindirmeyeceksin
Boyle bi seyi hazmetmeyi bile aklinin ucundan nasil gecirirsin?

Abartmayin ya piremses sendromu bunlar. Evlenince yuzgoz olcan illa ki... Azcik once baslamis sadece. 3 yilda anca cikar kisilerin gerçek karakteri ortaya cok ani evlilik karari aliosunuz ondan surpriz gibi gelio bu hareketler :)

Bana karşı bu zamana kadar hiç bir hatası olmadı. Her zaman sevdiğini hissettirdi. Ailesinide çok seviyorum. Ama bu yaptığı herseyden ağır geliyor sindiremiyorum.
dotunu kaldirmissiniz simarmis evlenmeden o dotu yere calin ya da omur boyu cekin ne yapin edin surtun burnunu

Bu nişanlı daha şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Bildiğin terbiyesizlik ve hadsizlik etmiş. Eğer bunun altında kalırsanız yarın öbür gün her türlü hakarete hazırlıklı olun. Ayrıca adam size nankör demiş. Bence buda çok kötü bir durum. Sizi ezmeye çalışıyor ve küçümsüyor gibi geldi bana. Ne demek bunları bir daha çağırmayın. Bunları kelimesi çok aşağılayıcı. Kendinizi de annenizide hiç kimseye ezdirmeyin. Hatta yerinizde olsam evlilik kararımı yeniden gözden geçirirdim hatta ve hatta ben olsam evlenmekten vazgeçerdim :işsiz:

Sana karşı hatası olmadığını iddia etme artık. Annene yapılan şey sana da yapılmıştır. Ben artık onunla ileri yöne bir adım dahi atmazdim. Nasıl bir evliliğin olacağı sinyallerini alabiliyorum. Şayet benim eşimin anneme olan davranışlarını görsen neden bu kadar net olduğumu anlardin. Dışardan gören onu oğlu beni gelini sanıyor. Doktor randevu larına ne bileyim markete bile eşim götürüyor. Neden biliyor musun? Eşim beni seviyor, benden ötürü de aileme saygı duyuyor ve kendi ailesi gibi benimsiyor.

Kızlar merhaba,
Fikirlerinize ihtiyacım var. Kendinizi benim yerime koyup cevaplarsanız sevinirim.

2 buçuk senelik bir ilişkim var. 7 8 aydırda nişanlıyız.Bana karşı her zaman sevgi dolu olmuştur. Her ihtiyacım olduğunda yanımdadır gerçekten çok seviyorum onu.

Birde annem var tabi benim herseyim. 25 senelik evliliği 22 yaşında ki kızdan dolayı ve adam diye gezen biri yüzünden bitti.Hayalkırıklığını ve psikolojisini anlamanız için detaya giriyorum. Maddi manevi hep tek mücadele eden, yine de gamzeleriyle gülümsemekten vazgeçmeyen kahraman bir kadın o.

Ama dedim ya kendi kırılmışlığından benim bu dönemimde hiç ilgilenemedi. Nişanlım da bunun farkında sen annenin umrunda değilsin o kendi dünyasında yaşayıp duruyor diyor.

Bugün olay patladı. Nişanlımın ailesi iki kere üst üste bizi davet etti. Birinde onlar birinde biz iptal etmek zorunda kaldık.Neymiş annem hiç birşey yapmıyormuş ilgilenmiyormuş. Neyse geçen hafta sonu gittik evlerine.Bugün öyle konuşurken bizimkilere söyledim BUNLARI bir daha çağırmayın dedim dedi.

Kendimi ailemi o kadar aşağılanmış hissediyorum ki. Yapı olarak gerçekten sabırlı bir insanım ama aileme yapılan şeyi kaldıramıyorum bunu yutamıyorum. Gurur değil sadece çok kırıldım geldiğimden beri ağlıyorum ve hatalıyım çünkü hala mesaj atan arayan olmadığına göre. Birde nankörmüşüm. Ki ben bütün varolduğum herşeye tırnağıyla kazıya kazıya gelmiş bir insanım. Şükürsüz bir insan değilim.

Şimdi kızlar düğüne 2 ay var. Eve baya Masraf yapıldı. Gelinlik eşyalar mekan herşey hazır. Ama şuan gökdelen dikse umrumda değil. Ne yapmalıyım? Ayrılık konuşmasına hem hazırım hem değilim. Düşünceleriniz benim için önemli. Uzun oldu kusura bakmayın. Teşekküf ederim şimdiden
30-40 yıl ağlanacağına 40 gün ağla. Saygısı yoksa bitik evlilik. İnce detayları gör.

Kızlar merhaba,

Çok üzülüyorum böyle konulara :KK43: hayran kaldım nişanlının curetkarligina! !! Pardon da neyine güveniyor ? Nisanlisiniz ve bütün hazırlıklar tamam :"yolun sonu bu aşamada beni terkedemez " rahatlığı var ...bence terket de görsün .. maskesi biraz erken düşmüş ... anneni asla ezdirme .kadının yaşadıkları hiç kolay değil .su durumda nişanlının evine gitmek zorunda hiç değil .yarın birgün evlendiğinde daha büyük terbiyesizlikler yapar gibi geliyor .kimse benim annem hakkında konuşamaz. Hele sorunlari varken bazı şeylere mecbur tutuluyorsa bilmem kaç yıllık annemi yüz üstü bırakıp da 2 yıldır tanıdığım adamla evlenmem .çünkü evlenince istekler ve beklentiler cogalacak ,şikayetler artacak .annenin sana çok ihtiyacı var .bence yüzük de parmağına biraz bol geliyor .çıkar koy kenara .yok seviyorum diyosan da uzunca bir süre evliliği ertele .bu sürede nişanlın olacak kereste (kusuruma bakmazsın artik) kendine bir şekil verir ,yontarsa tekrar evliliği düşünebilirsin. ..

bide canım erkekler kızın annesi ne hep bi kinli oluyor ama bu genelde evlendikten sonra belli ederler seninki şimdiden başlamış simdi böyle konuşan evlendikten sonra annenle görüşme de diyebilir
Genelleme yapma lütfen ..benim eşim anneme karşı gayet saygılı ve kibar .hatta çok da seviyor .bazen diyor gelip Seni alayım (farklı şehirlerde yaşıyoruz) annecim .bu biraz karakter meselesi ....

Millet bol keseden atmaya nekadar bayılıyor yarabbim.. bekara karı boşamak kolay derler buradaki hemen hemen herkesin kafası her nedense böyle.. herkes prenses, kraliçeler gibi hayat sürüyor kimsenin ilişkisinde problem Yok ve kimse kimseye yanlışlık yapmıyor yapılanada anında posta konuluyor.. bırakın bu tavırları Allah'ın aşkına.! Bu yazı sahibine diyeceğim şudur ki lütfen pire için yorgan yakma.. belki erkek arkadaşın onun davetine iştirak edemediğiniz için sizi onların daveti iptal etmesine misilleme yaptığınızı düşünüyor olabilir, ufacık sözden dolayı nişan mı atılırmış? Hadi bu nişanı attınız karşınıza bundan daha kibar bir adam çıkacak mı diye düşünüyorsunuz.. hayır,asla .. ne yazık ki öyle bir adam yok.! Ve üzülerek söylüyorum ki giden geleni hep aratıyor...

Simdiden bunlari diyorsa -hic dememesi lazım o ayri- ilerde neler der kimbilir. Cok ayip etmis. Soğur insan bu cümleden sonra

Millet bol keseden atmaya nekadar bayılıyor yarabbim.. bekara karı boşamak kolay derler buradaki hemen hemen herkesin kafası her nedense böyle.. herkes prenses, kraliçeler gibi hayat sürüyor kimsenin ilişkisinde problem Yok ve kimse kimseye yanlışlık yapmıyor yapılanada anında posta konuluyor.. bırakın bu tavırları Allah'ın aşkına.! Bu yazı sahibine diyeceğim şudur ki lütfen pire için yorgan yakma.. belki erkek arkadaşın onun davetine iştirak edemediğiniz için sizi onların daveti iptal etmesine misilleme yaptığınızı düşünüyor olabilir, ufacık sözden dolayı nişan mı atılırmış? Hadi bu nişanı attınız karşınıza bundan daha kibar bir adam çıkacak mı diye düşünüyorsunuz.. hayır,asla .. ne yazık ki öyle bir adam yok.! Ve üzülerek söylüyorum ki giden geleni hep aratıyor...
Gelen gideni olacak oSinirime rotayı karıştırmışım

Gelen gideni aratir bı daha hayatıma öyle bir adam girmez kafasıyla hareket etmek çok mu mantıklı sizce?
Konu o değil hanfendi çarptırmayın.! Yukarıda yazdıklarımla bir bütündür.. siz hayat felsefenizi ona buna posta koyarak geçirebilirsiniz benim açımdan sıkıntı Yok ..! Yorumum ileti sahibine.!

X