• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük mevzusu

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Öncelikle hayırlı cumalar KK hatunlari..

Konum abimle ilgili..
Abim şu an 26 yaşında. 11 yaşından beri yurtlarda kaldı hem kuran eğitimi hem lise üniversite eğitimini gördü ve hoca olmayı tercih etti. Abim aracı sayesin de kendi gibi hoca bir kız ile tanıştı görücü usulü yani ve birbirlerini beğendiler nasipse evlenmek istiyorlar. Kandil gecesinin ertesi günü tanışmak için aracı olan adamla kızın evine gittiler ve iki tarafında olumlu olması sebebiyle bir sonra ki cumartesi günü evlerine davet edildik buraya kadar hiç bir problem yok.

Asıl sorun şu ki biz bu aile ile hiç tanışmadık abim gördü sadece kızın babası abimi çok sevmiş ve gelirken yüzük getirin tanışma isteme söz aynı gün olsun demişler tabi bize uyarsa babamda olur demiş. Önümüzde ki hafta perşembe günü kiz annesi aracı olan adam ve abim yüzük sececekler annemle konuştum ve onun ilk oğlu olduğu için heves etmiş gelmek istiyordu bana söyledi bende abime söyledim annemde gelse olur mu diye abim biraz bozuldu anlatmaya çalıştım işte hem iyi olur kızın annesi gelmese neyse ama madem geliyor annemde gelsin seninle dedim anladığım kadarıyla tanışma olmadığı için kız tarafı abimin yanında kimseyi istememiş abim bu sebepten annemin gelmesini istemiyor ima etti direkt söylemedi ben biraz bozuldum yani açıkçası bu duruma söyleyin yanlışım varsa bu konu hakkında annemde gitsin diye ısrar etmeyeceğim acaba bozulmak ta haksiz miyim sırf kız tarafı istemiyor diye annemin gidememesi için.

Guncelleme:
Hatunlar abim 2 hafta önce nişanlandı Aralık başında düğününü yapacağız ben dedim madem kadınlar tanışmadan söz takılacak annem de gitsin hem tanıssinlar dedim ve annem de gitti o gün.

Son düzenleme:
yani kızın yanında annesi geliyor. bence annenizin de gitmesi daha doğru gibi ama karşı tarafta neden istememiş ki böyle bir şeyi? o zaman sözden önce tanışmaya çağırsınlardı?
Tanışma olmadığı için istememiş ler bende dedim abime iyi ya işte annem ve annesi ön tanışma yaşamış olur yemeğe davet edersiniz iyice kaynasiyor dedim işte tanışma olmadığı için kız tarafı istemiyor anladığım kadarıyla

haklısınız. çünkü kızın ailesi geliyor da abinin neden gelmesin?? ha ben eşimle birlikte gidip yaptım herşeyi. tek bir kişi bile götürmedik. burda da öyle olsa tamam ama aracı bile geliyor anneniz yazık gelemiyor.

haklısınız. çünkü kızın ailesi geliyor da abinin neden gelmesin?? ha ben eşimle birlikte gidip yaptım herşeyi. tek bir kişi bile götürmedik. burda da öyle olsa tamam ama aracı bile geliyor anneniz yazık gelemiyor.
Yani dimi annem çok sakin bir insandır sessiz biri yani hiç kimseye zorluk çıkartacak karakterde bir insan asla değil çok heves etmiş ilk oğlum diye. Dediğiniz gibi en güzeli tek gitsinler ama kızın ailesi tek kabul etmiyormuş

Tanışma olmadığı için istememiş ler bende dedim abime iyi ya işte annem ve annesi ön tanışma yaşamış olur yemeğe davet edersiniz iyice kaynasiyor dedim işte tanışma olmadığı için kız tarafı istemiyor anladığım kadarıyla
kız tarafı ayıp ediyor o zaman. çünkü bence yanlış bu olan

Bu ne ya yangından mal kaçırır gibi hepsi aynı gün oldu bitti yallah...
Siz bu aileyi hiç tanımadan mı evlendireceksiniz abinizi?
İn mi, cin mi, hırsız mı, sapık mı, sorunlu mu nasıl merak etmiyorsunuz?
Böyle evlilik nasıl sağlıklı olabilir? Bu devirde hele...
Vallahi pes diyorum.

sevgililikten nişan aşamasına geçene kadar bile aileler tanışır.
bu durumda yüzük alamaya aracı adamın gitmesi çok saçma..
iki anne yada iki kız kardeşle gidilir.
yüzükle birlikte hem hediye alınır hem de alışveriş insanların birbirini tanıması için iyi bir fırsattır.

anneniz arasın kızın annesini, dünürcülük yapsın.
böyle böyle sizde bize bir gelin bizi görün hem de alışverişi istemeyi vs.. konuşalım desin..

Öncelikle hayırlı cumalar KK hatunlari..

Konum abimle ilgili..
Abim şu an 26 yaşında. 11 yaşından beri yurtlarda kaldı hem kuran eğitimi hem lise üniversite eğitimini gördü ve hoca olmayı tercih etti. Abim aracı sayesin de kendi gibi hoca bir kız ile tanıştı görücü usulü yani ve birbirlerini beğendiler nasipse evlenmek istiyorlar. Kandil gecesinin ertesi günü tanışmak için aracı olan adamla kızın evine gittiler ve iki tarafında olumlu olması sebebiyle bir sonra ki cumartesi günü evlerine davet edildik buraya kadar hiç bir problem yok.

Asıl sorun şu ki biz bu aile ile hiç tanışmadık abim gördü sadece kızın babası abimi çok sevmiş ve gelirken yüzük getirin tanışma isteme söz aynı gün olsun demişler tabi bize uyarsa babamda olur demiş. Önümüzde ki hafta perşembe günü kiz annesi aracı olan adam ve abim yüzük sececekler annemle konuştum ve onun ilk oğlu olduğu için heves etmiş gelmek istiyordu bana söyledi bende abime söyledim annemde gelse olur mu diye abim biraz bozuldu anlatmaya çalıştım işte hem iyi olur kızın annesi gelmese neyse ama madem geliyor annemde gelsin seninle dedim anladığım kadarıyla tanışma olmadığı için kız tarafı abimin yanında kimseyi istememiş abim bu sebepten annemin gelmesini istemiyor ima etti direkt söylemedi ben biraz bozuldum yani açıkçası bu duruma söyleyin yanlışım varsa bu konu hakkında annemde gitsin diye ısrar etmeyeceğim acaba bozulmak ta haksiz miyim sırf kız tarafı istemiyor diye annemin gidememesi için.
Olay en bastan yanlis ki gorucu usulus nedir yani hangi yuzyildayiz

olayı neresinden tut elinde kalıyor. allah aşkına böyle tip cemaat içi işlerle kadını erkekten erkeği kadından mahrum ede ede yetiştiriyolar. sonra adam ilk bulduğu kadına saldırıyo evlenmek için. daha tanımamış etmemiş iki lafın belini kırmamış, neyiyle evlencek acaba.

Back
X