Bugün mesaj attı botlarımı sattım tütsülük parası da birleşince yüzüğü alıcam dedi
Yapmayın Allah aşkına, adam 27 yaşında yav. Bu yaşa kadar çalışmamış. Yüzük değil dert.Bu gercekse üzüldüm ya cocuga. Calisiyorsunuz ediyorsunuz gidin yuzugunuzu de alin ya beş kuruşu olmayan insandan yuzukte yuzuk tutturmuşsunuz bir şey cocuk gibi agliyorsunuz bi de. Cocukta biraz akil olsaymiş keşke bot satip yuzuk almak ne boyle sacma bir iliskiye.
Gerci 100 lira yuzuk icin bot+tutsuluk fazla degil mi? 100 liradan asagi bot mu olur 2. El bile olsa ve 100 liraya yuzuk mu var. Fiyatlari dogru yazmamis olabilir misiniz?
Daha önceki konumda sevgilimden bahsetmiştim. O zamandan bu zamana ilişkimiz eh şeklinde devam etti hiç düzelemedik ama tamamen kopmadık da.
Öyle böyle derken Kasım geldi ve annem bana işimi değiştirip taşınacağımın belli olduğu gün bir konuşma yaptı. Hayatın sevgilini bekleyerek geçmesin 2 yıldır bekledin ama karşımıza çıkamadı şehir değiştirirken ondan kopmanı gerekirse yalnız dik durmanı istiyorum o hayatında olsun istemiyorum dedi. Bunları sevgilime söylediğimde birkaç gün ağlamakla geçti seni seviyorum bitsek bile iş bulup bu yıl içinde ciddi bir ilişki için sana gelicem dedi ama bir süre sonra beni suçlamaya başladı annenin lafıyla ilişkiyi bitiriyorsun gibisinden biz bir süre daha kopuk şekilde geçirdik ve yıldönümümüz geldi. Yıldönümümüzde ondan birkaç ay önce istediğim beğendiğim bir yüzük vardı onu alacağını düşündüm hem de ciddi olduğunu gösterir tarzda sembolik bir hediye olduğu için (maddi değeri çok yok 100 küsür civarlarında bir yüzük) Ben de ona saat seti aldım (saat cüzdan kemer olan bir set)
Yıldönümü bize iyi gelecek derken bana tütsülük aldığını öğrenince yıkıldım. Tütsülüğü çok sevdim tütsüleri de çok severim hediye olarak çok güzel ancak yüzük bekliyordum sembolik olarak. Hayal kırıklığına uğradığımı bu şekilde anlattım ciddi bir şey istemeyerek mi yüzük almadın diye sordum ama param yoktu başka yüzük alsam beğenmeyecektin yüzük alamadığım için üzgünüm dedi konu kapandı bir şekilde ama kalbim çok kırık ve soğuk gidiyor yine. Benle zaman geçirdiğini değer vermediğini düşünmeye başladım çünkü istese 100 liralık bir yüzük için kaç ay zamanda biriktirip alabilirdi gibime geliyor.
Birkaç gün sustum ama dayanamadım sonra ve istediğim yüzüğü ben kendim alıcam dedim tütsülüğün parasını ona yolladım ve beni bir yüzük için ağlattığını unutmayacağım dedim.
Bugün mesaj attı botlarımı sattım tütsülük parası da birleşince yüzüğü alıcam dedi ama benim zorumla almasını istemedim kalbim çok kırık ona nasıl davranmalıyım?
Erkek kardeşimin 27 yaşına gelip 1 gün bile çalışmama ihtimaline ürperdim ben de.Botlarını mı satmış cidden?
Erkek kardeşim var, tüylerim ürperdi okurken.
Yapmayın Allah aşkına, adam 27 yaşında yav. Bu yaşa kadar çalışmamış. Yüzük değil dert.
Erkek kardeşimin 27 yaşına gelip 1 gün bile çalışmama ihtimaline ürperdim ben de.
Evet, yol parasını bile teklif ettiğin adamdan yüzük beklemek dünyanın en saçma şeyi, hele evlenme hayalleri kurmak, aman Allah'ım. Kızlar niye böyle hakikaten?Calişmadiysa ayrilsin. Ben 27 yasina kadar calismamiş biriyle zaten baştan ilişki yaşamazdim hadi yaşadik kör oldum 2 sene devam etmezdim. Alsin beslesin demiyorum ki, ayrilsin.
Ama beş kuruşu olmadigini bildigi adamdan da aglaya aglaya yuzuk bilmem ne istemesin yani ayip ya. Hoş parasi olsun olmasin kimseye hediye al bana diye aglamadim bu ne sacma sapan davraniş.
O da tuhaf ya. Gelinliğin parasını da vermez inş. İş oraya gidiyor.O kısmını bilemem de karşısına bi yüzük için carlayan verdiği hediyenin parasını yollayan biri çıkmaz inşallah.
O da tuhaf ya. Gelinliğin parasını da vermez inş. İş oraya gidiyor.
Evet, yol parasını bile teklif ettiğin adamdan yüzük beklemek dünyanın en saçma şeyi, hele evlenme hayalleri kurmak, aman Allah'ım. Kızlar niye böyle hakikaten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?