Yüzüğü attım ama kötü mü yaptım?

diazemetkisi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
68
2
16
merhaba kızlar, konuyu açıp açmamakta çok ikilemde kaldım ama farklı düşünceler okumaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. nikahlıyım, düğünümüz yapılmadı henüz. eşimle bundan 5 ay kadar önce 2 günlük bi ayrılık yaşamıştık ufak bi tartışmaydı sinirle bitsin demiştim. dün telefon kayıtlarına baktım, güvenmiyor musun derseniz güveniyorum derim ama güvensem niye kayıtları karıştırayım dimi?

ilk sadece ayrıldığımız zamana baktım merak ettim benden ayrılınca napmış diye, cumartesi gece ayrıldık pazar gecesi bu bir numarayı aramış. gece konuşulmuş 2 saat kadar saat, sabah kalkıp yine konuşulmuş kısa sanırım beş on dk kadar o konuşmanın süresini hatırlamıyorum tam. ve gün boyu akşama kadar mesajlaşma devam etmiş. o günün akşamı ben zaten ona gidip eline yüzüğü tutuşturmuştum kesin bitti artık diye peşimden geldi konuşup barıştık. barıştıktan sonra hiçbir konuşma mesajlaşma yok. benimle birlikteyken olan süreyi de araştırdım o sürede de kayıtları temizdi.

neyse işte dün buna sordum kim diye, kayıtlara baktığımdan haberi var faturan biraz kabarık gelmiş bi bakayım dedim nereye ne gitmiş verdi online işlem şifresini. özel harekattan devrem dedi. yalan söyleme bana dedim, o değil. hayır o dedi adı da melih. inanır mıyım, kendime ait olmayan bi numaradan aradım bayan çıktı hakan bey yok heralde yanlış aradım dedim evet dedi kusura bakmayın dedim kapadım.

sonra dedim ki bak yalan söylüyosan allah bize düğünü nasip etmesin tamam etmesin yalan yok dedi, kız çıktı melih diye birini tanımıyo dahi dedim hala arkadaşı filandır diyo. ara bakim dedim kapattık aradı tekrar, ben aradım açmadı dedi. bak dedim yalan söylüyosun biliyorum ben seni tanımıyo muyum anneni arattırma ellerine yüzüğü verdirtme kim söyle dedim hayır dedi yine tamam dedim suratına kapattım aradı açmadım. mesajlar atıyo aşkım kötü bişey yok vallahi anlatıcam ara yuvamızı yıkma bilmem ne. aradı açtım söyle dedim, kızla evet konuşmuş ama kızın da sevgilisi varmış hatta şuan nişanlıymış beni de konuşmuşlar o gece art niyet yokmuş arkadaşça konuşmuşlar aradım söyledim böyle böyle oldu diye beni arasın anlatayım durumu dedi ara anlatacak dedi, aramam dedim aramadım da bitirdim herşeyi. sonra numaramı verdi heralde kıza biri aradı ama açmadım.

bitti mi dedi, yaptığım yanlıştı evet ama art niyet yoktu dedi gerçekten seni çok seviyorum filan dünden beri uğraştı. anneme anlattım bittiğini, ona da söyledim sen bana yalan söyledin bitti diye. bugün mesajlaştık biriktirdiğimiz parayı geri göndermek için hesap nosunu istedim benden kalan eşyalarını ne yapayım filan herşey konuşuldu. seni çok seviyorum dedi ve bitti.

doğru mu yaptım, büyüttüm mü acaba ? kafam karışık gururumu inadımı bırakamıyorum. ama ona aşığım da, içim çok acıyor. pişman olur muyum sonra? fikir verin lütfen bana.

o kızı nerden bulmuş ki

en ufak ayrılıkta boşlukta birini nasıl bu kadar kolay bulabiliyor ki

ayrıca siz barışmasaydınız konuşmaya devam edicekti belki de görüşücekti

iyi mi yaptınız kötü bilmiyorum , benim başıma gelse napardım onuda bilmiyorum ama affetseydim de sürekli aklımdan çıkmazdı ve başına kakardım eminim ki, hayırlısı olsun

o kızı nerden bulmuş ki

en ufak ayrılıkta boşlukta birini nasıl bu kadar kolay bulabiliyor ki

ayrıca siz barışmasaydınız konuşmaya devam edicekti belki de görüşücekti

iyi mi yaptınız kötü bilmiyorum , benim başıma gelse napardım onuda bilmiyorum ama affetseydim de sürekli aklımdan çıkmazdı ve başına kakardım eminim ki, hayırlısı olsun

he o kısmı demeyi unuttum, kız eski konuştuğuymuş.

merhaba kızlar, konuyu açıp açmamakta çok ikilemde kaldım ama farklı düşünceler okumaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. nikahlıyım, düğünümüz yapılmadı henüz. eşimle bundan 5 ay kadar önce 2 günlük bi ayrılık yaşamıştık ufak bi tartışmaydı sinirle bitsin demiştim. dün telefon kayıtlarına baktım, güvenmiyor musun derseniz güveniyorum derim ama güvensem niye kayıtları karıştırayım dimi?

ilk sadece ayrıldığımız zamana baktım merak ettim benden ayrılınca napmış diye, cumartesi gece ayrıldık pazar gecesi bu bir numarayı aramış. gece konuşulmuş 2 saat kadar saat, sabah kalkıp yine konuşulmuş kısa sanırım beş on dk kadar o konuşmanın süresini hatırlamıyorum tam. ve gün boyu akşama kadar mesajlaşma devam etmiş. o günün akşamı ben zaten ona gidip eline yüzüğü tutuşturmuştum kesin bitti artık diye peşimden geldi konuşup barıştık. barıştıktan sonra hiçbir konuşma mesajlaşma yok. benimle birlikteyken olan süreyi de araştırdım o sürede de kayıtları temizdi.

neyse işte dün buna sordum kim diye, kayıtlara baktığımdan haberi var faturan biraz kabarık gelmiş bi bakayım dedim nereye ne gitmiş verdi online işlem şifresini. özel harekattan devrem dedi. yalan söyleme bana dedim, o değil. hayır o dedi adı da melih. inanır mıyım, kendime ait olmayan bi numaradan aradım bayan çıktı hakan bey yok heralde yanlış aradım dedim evet dedi kusura bakmayın dedim kapadım.

sonra dedim ki bak yalan söylüyosan allah bize düğünü nasip etmesin tamam etmesin yalan yok dedi, kız çıktı melih diye birini tanımıyo dahi dedim hala arkadaşı filandır diyo. ara bakim dedim kapattık aradı tekrar, ben aradım açmadı dedi. bak dedim yalan söylüyosun biliyorum ben seni tanımıyo muyum anneni arattırma ellerine yüzüğü verdirtme kim söyle dedim hayır dedi yine tamam dedim suratına kapattım aradı açmadım. mesajlar atıyo aşkım kötü bişey yok vallahi anlatıcam ara yuvamızı yıkma bilmem ne. aradı açtım söyle dedim, kızla evet konuşmuş ama kızın da sevgilisi varmış hatta şuan nişanlıymış beni de konuşmuşlar o gece art niyet yokmuş arkadaşça konuşmuşlar aradım söyledim böyle böyle oldu diye beni arasın anlatayım durumu dedi ara anlatacak dedi, aramam dedim aramadım da bitirdim herşeyi. sonra numaramı verdi heralde kıza biri aradı ama açmadım.

bitti mi dedi, yaptığım yanlıştı evet ama art niyet yoktu dedi gerçekten seni çok seviyorum filan dünden beri uğraştı. anneme anlattım bittiğini, ona da söyledim sen bana yalan söyledin bitti diye. bugün mesajlaştık biriktirdiğimiz parayı geri göndermek için hesap nosunu istedim benden kalan eşyalarını ne yapayım filan herşey konuşuldu. seni çok seviyorum dedi ve bitti.

doğru mu yaptım, büyüttüm mü acaba ? kafam karışık gururumu inadımı bırakamıyorum. ama ona aşığım da, içim çok acıyor. pişman olur muyum sonra? fikir verin lütfen bana.

CANIM ne konuşmuşlar gecenin o saateinde okadar,ve sabahta ne konuşmuşlar ne mesajlaşmışlar bunları sordun mu? çok saçma senden ayrı olduğu zamanda bu görüşmeyi yapıyor olması tabikide seni şüphelendirir. birde bu kız kimki nereden tanıyor yani?
madem sadece dertleşmiş sadece normal arkadaşı seninle arası iyi olduğuz amanlarda neden hiç görüşmesi yok. bilmiyorum bana çok acayip bir durum gibi geldi. tabi yinede sonuçta arada büyük bir aşk var vede nikahta var. kestirip atmadan önce herşeyi iyice öğren kafanda netleştir hiç soru işareti kalmasın ona görede kararını evr tatlım.kendinide çok yıpratma herşey olacağına varacak. umarım az hasarla atlatırsın bu zor dönemi

kardeşim devresini arasaymış gerçekten elin kızıyla ne konuşuyo onca saat, üstelik yalan söylüyo dibine kadar sen inanmayınca çaresiz kalıp söylüyo, söylediği herşeyde bi yalan arayacaktın telefon kurcalamakla geçecekti ömrün iyi yapmışsın eline diline sağlık

Kizi nerden nasil bulmus? Arkadasimiymis? 1 gunde nasil bulmus? Arkadasi flnsa belki akil almak derylesmrl icin fln konusmustr?

hemen senden ayrılınca ona koşması çok kötü, ama sadece ayrı olduğunuz iki gün boyunca konuşmuş. ne önce ne sonra arayıp sormamış. belki de sadece kendince intikam almak istedi. sana ihanet ederse senin onu terkettiğin için yaşadığı acıyı silebilir sandı?
ben olsam içten şekilde özür dileyip beni pişman olduğuna ikna ederse affederdim sanırım. (tabi o uzun ve acılı bir dönem olurdu)

kafadakı butun soruların cevaplarını bulup öyle bı kaerar var hala karasızsın pişman olmmak için herkesle konuş yanı o kızlada nişanlınlada netleştırıp karar ver belkide geçekten dertleştıler

Sizinle barışmasa muhtemelen onunla devam edecekti.

Bir gün bile beklemeden başkasını aramış, üstelik herhangi bir arkadaşı da değil.

Yani keşke nikah kıymasaydınız.

Ne diyeyim geçmiş olsun, atlatabilecekseniz arkanıza dahi bakmayın.

Ama bir daha yapmayacağının da garantisi yok.

Bir süre süründürün bence sonra net bir karara varın.

tek ayak üstünde bin bir türlü yalan
bu nedir ya
burda okuduklarım yüzünden kendi kocama bile şüpheyle yaklaşmaya başladım
hepsi mi böyle ya yalan yalan yalan
büyüklerine danış arkadaşım istişare edin öyle kesin karar verin

Sizinle barışmasa muhtemelen onunla devam edecekti.

Bir gün bile beklemeden başkasını aramış, üstelik herhangi bir arkadaşı da değil.

Yani keşke nikah kıymasaydınız.

Ne diyeyim geçmiş olsun, atlatabilecekseniz arkanıza dahi bakmayın.

Ama bir daha yapmayacağının da garantisi yok.

Bir süre süründürün bence sonra net bir karara varın.

Ben bile bir karara varamamişim ya laa :51:

Ben böyle arkadaşlıkların masumane olduğuna inanmıyorum nedense
Öyle olsa sen varken niye konuşmuyo, senle niye tanıştırmıyo
En ufak bi kavganızda telefonu alıp hemen onu arıyo
Ahmet'in Mehmet'in suyu mu çıkmış Ayşe'ye koşuyo

CANIM ne konuşmuşlar gecenin o saateinde okadar,ve sabahta ne konuşmuşlar ne mesajlaşmışlar bunları sordun mu? çok saçma senden ayrı olduğu zamanda bu görüşmeyi yapıyor olması tabikide seni şüphelendirir. birde bu kız kimki nereden tanıyor yani?
madem sadece dertleşmiş sadece normal arkadaşı seninle arası iyi olduğuz amanlarda neden hiç görüşmesi yok. bilmiyorum bana çok acayip bir durum gibi geldi. tabi yinede sonuçta arada büyük bir aşk var vede nikahta var. kestirip atmadan önce herşeyi iyice öğren kafanda netleştir hiç soru işareti kalmasın ona görede kararını evr tatlım.kendinide çok yıpratma herşey olacağına varacak. umarım az hasarla atlatırsın bu zor dönemi

sormadım ben daha çok yalan söylemesine takılmıştım çünkü, seni de biliyo seni ne kadar çok sevdiğimi onun da sevgilisi vardı zaten kötü bişey konuşmadık dedi, inanasım geldi bilmiyorum konuşmalar hemen kesilmiş çünkü. duygusal konuşsalar kızı hemen defedemez diye düşündüm, hani sevgili filan olsalar ne biliyim. eşlerimiz hoşlanmaz diyip görüşmeyi kestik zaten görüşmedik daha dedi. kız eski konuştuğum dedi sevgilisiydi heralde.

sıradan bi sevgili değil, nikahınız bile kıyılmış, eğer içimde kalmasın pişman olmiyim diyosan istersen kızla da konuş bi , hoş bu bile affedilcek bişi değil ama sen bilirsin

kızla konuşmayı gururuma yediremedim niye bilmiyorum arayıp ne konuştunuz filan demek ağırıma gitti o yüzden konuşmadım.

kardeşim devresini arasaymış gerçekten elin kızıyla ne konuşuyo onca saat, üstelik yalan söylüyo dibine kadar sen inanmayınca çaresiz kalıp söylüyo, söylediği herşeyde bi yalan arayacaktın telefon kurcalamakla geçecekti ömrün iyi yapmışsın eline diline sağlık

evet ama işte insan üzülüyo . bide en yakın arkadaşıma açtım biraz büyüttün mü ne sanki dedi sonuçta ayrılmıştınız başka konuşma da yok seni ne kadar çok sevdiğini ben bizzat gördüm o kadar zaman dedi bana yaptığı sürprizleri falan bu arkadaşımla planlamışlar hep. hakkını yemeyeyim haricinde başka bi pisliği yok dediklerimi yapar bana hep yardımcı olur gizlisi saklısı yoktur ailesi konusunda filan hiç sıkıntı yaşatmadı hep beni korudu ama yalan ve şüphe işte herşeyi bitirdi. mantığım gururum dedim bitirdim ama içim bi yandan çok yanıyo.

Kizi nerden nasil bulmus? Arkadasimiymis? 1 gunde nasil bulmus? Arkadasi flnsa belki akil almak derylesmrl icin fln konusmustr?

eski sevgilisi, bilmiyorum olabilir de ama ben zaten o kısma değil en çok yalanına takıldım yani inansam aptal yerine koyacaktın beni dedim hayır seni kaybetmekten çok korktum eşşeğim ben malım dedi. evet dedim yalancısın saydım da saydım ama işte.

valla canım ben eşinin yerinde olsam yani eşim beni terketse en yakın kız arkadaşımı arar ona ağlarım eski kırığımı aramam yani, sen bilirsin

sen aynısını yapsan ne yapardı? bu arada kusura bakma ama bayağı safmış o da. madem şifren var herşeye bakabiliyorsun neyine güvenip sana yalan söylüyor?

Yani hemen gidip araması anormal olmus sanki kızı aramak icin hep bu anı bekliyormus gibi ayrıca sen bu olaydan sonra güvenemicektin buna huzurunuz olmayacaktı sonuc olarakta doğru yapmıssın ,kızın senden haberi var diyemiyor mu senle konusmamız doğru olmaz diye? kızda masallah sabahlara kadar konusmus bir daha aradığında dersin ne demis müslüm baba son pismanlık neye yarar diye:19:

Back
X