- 22 Kasım 2008
- 1.293
- 9
arkadaslar ben yaklasik bir aydir fitness yapiyorum. simdilik programimda 20 dk yuruyus bandinda yuksek tempoda yuruyus, uzay bandi( cross trainer) 10 dakika. mekik 3*20, yerde bacak egzersizleri ve ayakta basen ve bel cevresi icin haraketler var. benim ilk olarak hedefim incelmek. aslinda 6-7 kilo fazlam var ama diyet yapamiyorum o yuzden de bu kilolari kisa zamanda verebilecegimi sanmiyorum. uyesi oldugum spor salonunun yuzme havuzu da var. yuzme bilmedigim icin daha once cesaret edememistim ama iki gundur ugrasiyorum ve epey yol kat ettim.
simdi merak ettigim kalori yakimi ve kaslari calistirmasi bakimindan fitness mi daha verimli olur yuzme mi? acikcasi o kadar hizli tempoda yurumeme ragmen 20 dakikalik yuruyus sonunda 180 kalori ancak yakiyorum. bu da benim hevesimi kaciriyor biraz. :1no2:
ne dersiniz? yuzmeye mi agirlik versem fitness a mi? acikcasi yuzme daha eglenceli... cip cip cip yuzmeye calisiyorum...hihoyyyt her yerim agriyor ama yine de cok zevklialkisalkisalkis
fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyoruma.s.
simdi merak ettigim kalori yakimi ve kaslari calistirmasi bakimindan fitness mi daha verimli olur yuzme mi? acikcasi o kadar hizli tempoda yurumeme ragmen 20 dakikalik yuruyus sonunda 180 kalori ancak yakiyorum. bu da benim hevesimi kaciriyor biraz. :1no2:
ne dersiniz? yuzmeye mi agirlik versem fitness a mi? acikcasi yuzme daha eglenceli... cip cip cip yuzmeye calisiyorum...hihoyyyt her yerim agriyor ama yine de cok zevklialkisalkisalkis
fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyoruma.s.