Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yüzme kursuna başladım 8 ders, bugün 5.ye gideceğim ama hala yüzme adına ilerleme yok.
Keşke beni de küçükken bir dereye atsalarmış bata çıka öğrenirdim![]()
Babacığım hep öyle öğretti bize. Kendisi Kızılırmak'ta öğrenmiş iyi yüzücüdür. Bizi de iskelelerden 2 metrelik sulara atar arkamızdan kendisi atlardı. Öyle öyle öğrendik. Sonrasında stil dersleri aldık ve Şimdi kardeşim de ben de iyi birer yüzücüyüz. Hatta kardeşimin dereceleri bile vardır.Ben de yüzme kursuna başladım 8 ders, bugün 5.ye gideceğim ama hala yüzme adına ilerleme yok.
Keşke beni de küçükken bir dereye atsalarmış bata çıka öğrenirdim![]()
Ben de atlıyorum ama geri çıkamıyorumvalla ya ben it gibi tırsıyorum. ha atlıyorum zıplıyorum giriyorumda ama ha bide kulaç atsam gitsem gitsem dubalarda can versem
Yüzsem mi, oynasam mı, bisiklet mi sürsem, dağa mı tırmansam karar veremedim de bu ara![]()
bayağı hortlamış :)Konuyu da ben hortlattım tekrar konu açmayayım diye![]()
Ya ben korkmuyorum da yüzmeyi bilmiyorum. Erkek arkadaşım bir hafta boyunca havuzda, bir kaç günde denizde öğretmeye çalıştı biraz ilerleme kaydettim ama yine kulaç atamıyorumErkek arkadaşıma trip yapmıştım sen taktiği bilmiyorsun diye. Sanırım bende seneye kursa gidicem böyle olmuyor hiç.
Bir de ironiye bak yüzme hakemiyim.
![]()
Suyun içinde nefes alabilsem sevişcem de...çok iyi yüzücüyüm,bütün stilleri bilirim,doğru nefesi öğrenın,ve sakinnn,sakinn,kızlar su ile savaşıyorusnuz,güreşiyorsunuz yüzme öğrenenleri görüyorum,ne zorunuz,suyla sevişin,sakin sevişlerden,okşar gibi,sanki su pamuk,sizde sarının pamuklara,dingin olun,suya öfke ve korkunuzu vermeyin,korkmayın,sevgiliniz gibi,biraz mustehcen oldu,ama su bır aşktır,