• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzme korkusunu yenen varmı aranızda

Ben zor verdim 2 yıl Canım metabolizma sorunum var insülin direnci ve tip 2 diyabetim işte aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor

Bu kadar sıkıntıya rağmen çok iyi vermişsiniz, takdir ediyorum başarınızı. Eminim çok fark etmiştir bu kadar kilo kaybı. Hedefe çok az kalmış. Başarılarınız daim olsun. Sevgiler.

Bu kadar sıkıntıya rağmen çok iyi vermişsiniz, takdir ediyorum başarınızı. Eminim çok fark etmiştir bu kadar kilo kaybı. Hedefe çok az kalmış. Başarılarınız daim olsun. Sevgiler.
Sağolun inşallah geriside yüzme ile bitecek

P poldi öğrendin mi yüzmeyi
Ben yedi sülalem denizli memleketliyiz sözde,ömrüm boyunca da denizi olan yerde yaşadım,şimdi de öyle.
Ne zaman kendi kendime kaldım o zaman rahat ettim,tam öğrendim denemez,mantığı ters geliyor yüzmenin bana ,ayak dediğin yere basacak ya da yakın olacak o ne öyle :D
köpek stili mi ne diyorlar ondan yapabiliyorum şimdi.kafa suya değmesin mümkünse ,ayaklar da yere yakın :D

Ben yedi sülalem denizli memleketliyiz sözde,ömrüm boyunca da denizi olan yerde yaşadım,şimdi de öyle.
Ne zaman kendi kendime kaldım o zaman rahat ettim,tam öğrendim denemez,mantığı ters geliyor yüzmenin bana ,ayak dediğin yere basacak ya da yakın olacak o ne öyle :KK70:
köpek stili mi ne diyorlar ondan yapabiliyorum şimdi.kafa suya değmesin mümkünse ,ayaklar da yere yakın :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Ne zaman kendi kendime kaldım o zaman rahat ettim,tam öğrendim denemez,mantığı ters geliyor yüzmenin bana ,ayak dediğin yere basacak ya da yakın olacak o ne öyle :KK70:
köpek stili mi ne diyorlar ondan yapabiliyorum şimdi.kafa suya değmesin mümkünse ,ayaklar da yere yakın :KK70:

:KK70::KK70:
Suyun dibini görmediğin için korkuyor olabilirsin, genel olarak yüzme korkusu bu sebepten gelişebiliyor, yüzmek isteyen ama korkanlara deniz gözlüğü takarak boy hizalarında yürüyüp denizin dibine gözlükle bakmalarını öneririm, sonrasında ayağa kalktıklarında paniklemeyecekleri kadar sığ bir alanda sırt üstü yatmayı denesinler, suya ve kaldırma kuvvetine güveni pekiştirir bu egzersiz.

Suya ve sizi taşıdığına, ne yaparsanız yapın batmadığınıza güvenmeye başladıktan sonra makarna, alıştırma tahtası, makarnası denilen şu aletle hergün biraz daha ileri mesafeye yüzüp geri dönsünler.

IMG_1218.webp

Ne yaparsak yapalım bu korkuyu paniği üzerimizden atamıyoruz diyorsanız makarnalı yüzmeye devam.

Merhaba, hayır yenemedim korkumu:KK48: buraya yazalı 7 sene geçmiş üzerinden.. bu zaman diliminde evlendim eşimle balayına çıktık, gene ben kenarda gezindim ayaklarımı suya batırdım, eşim çok sinirlendi bana, o gün bugündür beni denize götürmüyor:63::63: her sene aynı muhabbet, şimdi gideceğiz sen gene kenarda oturacaksın suya girmeyeceksin ne anlamı var gitmenin diyor, bende iyi canım gitmezsek gitmeyiz diyorum, hiç ısrar yok:63:
yalnız yukarda arkadaşların bahsettiği gibi deniz gözlüğü iyi fikir öyle denemekte fayda var, eğerki imkanım olursa düşünebilirim almayı..

ay bende denız olan bı memlekette buyudum yasadım yılkarca ama makarnayla yuzuyorum ha makarna olmasa da bogulmayacak kadar yuzuyrum kendımı kurtarıyorım ama korkumdan zevk alamıyorum kulagıma su kacacak dıye aklım cıkıyor bu yuzden kafamı suya batıramıyorum :D tıkac falan dendım hepsı hıkaye olmuyor bende makarnamla keyıf yapıyorum amaaan gulen gulsun cokda tın :63:

Back
X