- 25 Temmuz 2013
- 12.909
- 52.828
- 798
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Ben de kafamı suya sokmadan kulaç atarım. Herkes hızlı yüzdüğümü söyler, korkuma anlam veremezler, ben de veremiyorum çünkü kötü bir şey de yaşamadım. Hatta insanlar normalde sırt üstü suya yatar ya, ben sırtımı dönemiyorum suyaŞimdi söyleyeceklerimi yanlış anlamayın lütfen.
Ben iyi yuzerim. Özellikle dalmayı çok severim çocuk gibi de oynarım suda. Bir erkek arkadaşım pek iyi bilmiyordu ve güvensizlik yaşıyordu. Ona ben bir haftada kafasını suya sokmadan kulaç atmayı öğrettim. Kafayı sokunca geri kaldırıp nefes alma olayında sorun yaşıyordu.
Neyse biz onunla yuzuyoruz ben dal çık yapıyorum yine. En ufak dalgada su yuttum çok su yuttum genzim yanıyor derdi.
Sonra akşam çadıra döndük, eşyalarımı almak için eğildiğimde burnumdan şarıl şarıl deniz suyu akmaya başladı shshshshs. Görüyor bunu bir şey de demiyor :d sonra ben dedim sen sadece kendin su yutuyor sanıyorsun ama sigara içerken bile dumanı gözüne kaçıran milletiz biz biraz sakin mi olsan acaba :d alınmıştı bana sen empati kuramıyorsun diye :d
Demek istediğim korkmaniz çok normal, ölüm korkum var demişsiniz hiçbir şeye benzemez ama kendinizi bu gibi şeylerin normal olduğu konusunda sık sık telkin etmeye çalışın. İnanın bazen o kadar abartiyorum ki midem bulanıyor yuttugum sudan.
Bence hepimizin içinde bir miktar sağlıklı bir korku olması gerekiyor belirli koşullarda zaten :d sonuçta gerçekçi olalım, ölebiliriz orada :d bence siz dile getiren tarafsınız. Bu bahsettiğim eks kişisi gerçekten işi dramaya bağlamıştı :d Poseidon olup denizle savaşmamı falan bekliyordu muhtemelen.Ben de kafamı suya sokmadan kulaç atarım. Herkes hızlı yüzdüğümü söyler, korkuma anlam veremezler, ben de veremiyorum çünkü kötü bir şey de yaşamadım. Hatta insanlar normalde sırt üstü suya yatar ya, ben sırtımı dönemiyorum suyayüz üstü yatıyorum.
35 yaşımda öğrendim. Çocukluğumdan beri her yaz tatile gittiğimiz haldeYa kızlar derdim biraz saçma olacak belki ama ben yüzme bilmiyorum ve 25 yaşındayım. İç anadoluda bir köyde lise sona kadar yaşadım imkanlarımız olmadığı için öyle denize tatile gitmedik hiç. İlk defa 18 yaşımda denize girmeye başladım ama öyle yarıya kadar girip çıkıyodum. 5-6 seneden beri de denizi olan bir şehirde yaşıyorum. Ya demem o ki bu yaştan sonra yüzme öğrenebilir miyim size? Denize girmeyi çok seviyorum yüzemeyince üzülüyorum yazın erkek arkadaşımla tatile gittik ben yüzemedim. En azından sırt üstü suyun üstünde durayım dedim onda da düzelmeye çalışırken dengemi kaybettim suda çırpındımYani aranızda böyle yirmilerinden sonra da yüzme öğrenen var mı ama lütfen imkansız demeyin
Üniversitede ailemin yanına her tatilde saatlerce otobüs yolculuğu yaparak giderdim, sadece otobüs feribottan inene kadar gerilirdim. Karada ölüm yokYok hayır kursa gitmedim,özel hoca tuttum,çalıştırsın diye . Güven yok bende hocaya karşı da . Boğulacağım öleceğim korkusu.
İşin en garibi de su dışında hayatın hiç bir alanında ölüm korkusu yok .
Yaaa öğrenirsin tabi. Ben 35 yaşımda öğrendim. Öğrenemem sanıyordum, korkuyordum. Şimdi hep yüzüyorum ve hiçte korkmuyorum. Ders alsan çok iyi öğrenirsin.Ya kızlar derdim biraz saçma olacak belki ama ben yüzme bilmiyorum ve 25 yaşındayım. İç anadoluda bir köyde lise sona kadar yaşadım imkanlarımız olmadığı için öyle denize tatile gitmedik hiç. İlk defa 18 yaşımda denize girmeye başladım ama öyle yarıya kadar girip çıkıyodum. 5-6 seneden beri de denizi olan bir şehirde yaşıyorum. Ya demem o ki bu yaştan sonra yüzme öğrenebilir miyim size? Denize girmeyi çok seviyorum yüzemeyince üzülüyorum yazın erkek arkadaşımla tatile gittik ben yüzemedim. En azından sırt üstü suyun üstünde durayım dedim onda da düzelmeye çalışırken dengemi kaybettim suda çırpındımYani aranızda böyle yirmilerinden sonra da yüzme öğrenen var mı ama lütfen imkansız demeyin
Öğrenebilirsin imkansız değil yüzme havuzu bulunan bir spor salonunda hocadan eğitim alabilirsinYa kızlar derdim biraz saçma olacak belki ama ben yüzme bilmiyorum ve 25 yaşındayım. İç anadoluda bir köyde lise sona kadar yaşadım imkanlarımız olmadığı için öyle denize tatile gitmedik hiç. İlk defa 18 yaşımda denize girmeye başladım ama öyle yarıya kadar girip çıkıyodum. 5-6 seneden beri de denizi olan bir şehirde yaşıyorum. Ya demem o ki bu yaştan sonra yüzme öğrenebilir miyim size? Denize girmeyi çok seviyorum yüzemeyince üzülüyorum yazın erkek arkadaşımla tatile gittik ben yüzemedim. En azından sırt üstü suyun üstünde durayım dedim onda da düzelmeye çalışırken dengemi kaybettim suda çırpındımYani aranızda böyle yirmilerinden sonra da yüzme öğrenen var mı ama lütfen imkansız demeyin
Rica ederim, deniz de olur. Ancak önemli olan dalgalı olmasın ve o sırada çok açıklarda olmayın aşırı kıyıda da değil ama sizi tutan kişinin ayakları o sırada zemine değmeli. Başarılar diliyorumYaa çok iyi kesinlikle açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim yaz gelince erkek arkadaşımla deniycez o da olmazsa kursa gitmek ama bence de denizde öğrenmek daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?