- 11 Şubat 2023
- 7.398
- 13.490
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Aklı olmadığı gibi Türkçesi de yok. Sana davranışıyla alakalı olarak yüzlük yaptım,böyle davrandım, böyle söyledim vs demek istedi heralde. Amannn ben de açıklıyorum boş boş böyle insanlarla neden muhattap oluyorsun ya hiç mi parkı bahçeyi merak etmiyorsun ? Git AVM falan gez biraz. En kötü a101-sok- bim bir bak neler gelmiş.o telefonu bırak.Seni kullanicaktim baktım ki bir orospusun uzmansin kendini kullandirmadin ben de kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım
Bu
Arkadaşı yok ve canı sikiliyor.Ya güzelim roman tahlili analizi yaparken biz bile bu kadar mana mesaj aramıyoruz.
Ne demek istiyorsun diye sor artık kimse bu şahıs açıklasın
Arkadaşım var hatta buluscaktik da bne istemedim kötü hissetmiştim kendimi o gunArkadaşı yok ve canı sikiliyor.
Buluş bulusArkadaşım var hatta buluscaktik da bne istemedim kötü hissetmiştim kendimi o gun
Adam sana orospu demiş sen "yüzlüğün" peşindesin.Konuşmamız gereken şey "orospu" kelimesi. Yüzlük değil de kafan bi milyon sanki.Seni kullanicaktim baktım ki bir orospusun uzmansin kendini kullandirmadin ben de kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım
Bu
engelle sil bu ne terbiyesizlik böylr daha neyi sorguluyorsun?Seni kullanicaktim baktım ki bir orospusun uzmansin kendini kullandirmadin ben de kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım
Bu
Orospu olmadığım için sorun yok.Adam sana orospu demiş sen "yüzliğün" peşindesin.Konuşmamız gereken şey "orospu" kelimesi. Yüzlük değil de kafan bi milyon sanki.
Orospu olmadığım için sorun yokAdam sana orospu demiş sen "yüzliğün" peşindesin.Konuşmamız gereken şey "orospu" kelimesi. Yüzlük değil de kafan bi milyon sanki.
Abla Allah böylelerini bneden uzak etsinengelle sil bu ne terbiyesizlik böylr daha neyi sorguluyorsun?
Çünkü sen bunu hakeden bir ***** demisti
Aşkım sana hakaret eden insanlarla işin ne lütfen ya azıcık aklını başına al, zdaha yüzlük falan derdindesin tövbe ya rabbimSeni kullanicaktim baktım ki bir orospusun uzmansin kendini kullandirmadin ben de kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım
Bu
E yüzlüksün o zman.Orospu olmadığım için sorun yok.
Sen ısrarla hayatına çekiyorsun.Abla Allah böylelerini bneden uzak etsin
Abla daha da oldu bak arkadaşıyla ses kaydı attı bana delii diyor bana arkadaşıyla tipsiz diyor saçma salak şeylerSen ısrarla hayatına çekiyorsun.
Seviyesiz ahmak dedim engelledimAbla daha da oldu bak arkadaşıyla ses kaydı attı bana delii diyor bana arkadaşıyla tipsiz diyor saçma salak şeyler
Bunlar bu yasa nasıl geliyor ya
Anaları dogurmamais sicmis
Sen izin veriyorsunnnn.Abla daha da oldu bak arkadaşıyla ses kaydı attı bana delii diyor bana arkadaşıyla tipsiz diyor saçma salak şeyler
Bunlar bu yasa nasıl geliyor ya
Anaları dogurmamais sicmis
Bugün üniversiteye yerleştim böylelerine nah artık.Sen izin veriyorsunnnn.
Nereye ?Bugün üniversiteye yerleştim böylelerine nah artık.
Güzel bir yereNereye ?
Tamam sen de az değilsin, kötü kalplisin falan ama nasıl kelime öyle ya? Ne seviyesiz bir muhabbet. O lafı ona yedirip engelle pisliği.Orospu olmadığım için sorun yok
Harika bi gelişme. Hangi bölüm ve ünv?Bugün üniversiteye yerleştim böylelerine nah artık.